Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuote:FLAKONIK!!!!!!! To jest ta piękna marynarka!!!!
Chciałam ją tylko czarną, ale niestety się nie przebiłam przez tłum.
Sukienkę mam taką samą – tylko, że czarną
Jak wychodzi rozmiarowo?
Brakuje mi jeszcze dwóch wymarzonych rzeczy których niestety nie wywalczyłam. Mów lepiej jak silne są Twoje wtyki!!
A moje wtyki to pewna znana osoba publiczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:No właśnie chyba w tym wszystkim ta satysfakcja jaką się odczuwa jest najlepsza.
Moja teściowa jest 'zajebista'. Mąż wraca z Krakowa, mgła jak cholera i rozmawia ze mną a w telefonie ciągle coś pika. Po pół godziny pytam go co tak pika. A on, że matka próbuje się do niego dodzwonić. W końcu mówi, że się rozlacza, co dla mnie też było spoko, bo jeszcze musiałam mu koszulę na jutro do pracy wyprasowac, patrzę a tu już 2 nieodebrane od teściowej. No żesz kurde, rano z nim rozmawiała. Muszę powiedzieć mężowi, żeby jej powiedział, żeby przypadkiem nie dzwoniła jak będę rodzić, bo mnie chyba szlag trafi jak nam tak będą telefony dzwonićDlaczego mi się nie mogła trafić normalna teściowa?
A istnieją normalne teściowe ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk i dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Moja tesciowa ma cos z glowka ae tak to jest ok
U mnie byla szwagierka bez zapro i wkurzyla mnie na odchodne komentujac nasz wyjazd ze jestesmy nienormalni i inne gorsze slowa nienawidze jak ktos mi tak ubliza wrrr ;/