Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dokladnie datego ja jak tyko moge unikam spotkan z udzmi ktorzy mi dzialaja na system nerwowy ale kij im w oko
A teraz takie moze glupie pytanie ale zastanawiam sie ile razy takiemu maluszkowi zmienia sie pieluszke przed czy po karmieniu i wogole ??
Dzis zaczelam mojemu plakac ze sie boje i teraz wszystko sie zmieni wszystko trzeba bedzie dostosowac sie do dziecka i taki przemysenia ;/ -
nick nieaktualnyMisia26 - maluszkom pieluszkę się zmienia nawet 12 razy dziennie. No i zazwyczaj po karmieniu bo zazwyczaj tuż po karmieniu umieszczają w pieluszce niespodziankę
ale oczywiście różnie bywa. Trzeba sprawdzać
Chyba każdy się trochę boi. To życiowa rewolucja. -
nick nieaktualnyJa dziś odwiedzi£am znajomą, jej córcia ma 3 tygodnie, Boze jaka to kruszynka
Wazy ok 3.5 kg a dla mnie wydawała się leciutka jak piórko. Trochę popłakiwała bo czekała na karmienie ale co chwile jak jej tam gugałam to sie uspokajała i patrzyła na mnie zaciekawiona swoimi ciemnymi oczkamiohh juz nie moge doczekac sie swojego Franusia, kocham go z całego serduszka a co bedzie jak sie juz urodzi
-
Bo wiecie dziewczyny ze najlepsza jest teściowa na 102
100km ode nas i 2m pod ziemią
Misia ja zmieniałam po karmieniu bo jak parę razy próbowałam przed to przeważnie był wielki płacz chodź często zdarzało się tak ze przy cycu usnal... I teraz to już sama nie wiem jak robiłam bo przecież na spiocha nie przebieralam... Kurde musze pomyśleć jak to byłoa jeśli chodzi o ilość to mi wychodziło tak około 10szt na dzień pampersow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 23:26
-
nick nieaktualnyFajnie bedzie sie tego uczyc wszystkiego z jednej strony przerazenie z drugiej ekscytacja
Wiadomo hormony szaleja i czowiek sie rozkleja i uswiadamia ze ciaza dobiega konca i zaczyna sie nowy etap doroslego zycia bycie odpowiedzialnym za to kochane szczescie pod sercem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze to tylko zbyt późno jej nie odkładajcie bo wiadomo jak to jest z tymi operacjami. Albo zaryzykujcie i wykonajcie w terminie zeby nie było że teściówka wogole odwoła
coprawda nie wiem jak przebiega sama operacja i poźniejsza rekonwalescencja.
-
nick nieaktualny