Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj też taka daje , ze masakra... stopery zbedne.a ze chory to razy trzy. obudzilam sie o 00:03 na siusiu i oczywiscie nie moge zasnac ;/ zrobilam sobie budyn na szybko , zjadlam kubek a oczy dalej jak 5 zl. A wogole poszlam spac po 23:00 tagze niezle. Zrezygnowana stwierdzilam , ze wlacze tv i na HBO leci film. Moze mnie zmuli albo tak jak ostatnio pojde spac jak on bedzie wstawal do pracy czyli o 6:00 ; ( widzialam , ze byl temat na forum odnosnie doczepiana rzes i odzywek. Ja doczepiam 2 w 1 i uzupelnienie co okolo 5/6 tyg teraz troszke szybciej bo uzywam odzywke long 4 .i jest rewelacyjna do tego stopnia , ze po 6 tyg ciaglego stosowania moje rzesy wyrównaly do rzes doczepionych a nosze 13mm. Dlatego bede odchodzic juz od doczepiania. Ja nosze rzesy juz okolo 3 lat i co roku przerwa byla na miesiac a mialo byc trzy . Nigdy nie wytrzymalam. Wkoncu dalam sie namowic na odzywke i naprawde godna polecenia. To ze juz wiekszosc mi wypadla sztucznych to praktycznie tego nie widac
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki
i ja sie witam w 37/38 tc
oficjalnie moge rodzic. Ale oprocz tego ze mi ciezko jest sie poruszac to czuje sie swietnie wiec nie zdziwie sie jak przenosze ciaze
brzuszek od kilku dni nie boli wcale, zgagi brak, spie tez super, troszke plecy bola po jakims wysilku/zmeczeniu ale do zniesienia, a corcia grzecznie fika, nawet do napierania glowka na szyjke sie przyzwyczailam
Milego dnia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 07:43
Nadulka, Mama-julka, cytrynówka, MeGi2986, dorciamw, Madzisek, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Piegus, Pola_27, Matleena, moniek90, Klara87, maya34, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Hej i ja sie witam z katarem a raczej zapchanym nosem..wiedzialam,ze to sie tak skonczy jak Laura miala a teraz katar ma Malz..eh poki co woda morska i chusteczka.. a jutro z rana jade na ta rocznice po Babci na wies i kurde mam nadzieje,ze stojac 2h w drewnianej Cerkiewce i potem na cmentarzu calkiem zaflukana nie bede..mam nadzieje,ze jutro na minusie nie bedzie..bo przed 8 rano wyjedzamy.
Kurde jutro juz sobota a ja w pn ide znowu na ktg...matko niedawno bylam i tak szybko to zlatuje..
Najlepszy moj Malz wczoraj byl w lozku,Kochanie a my cos robimy w ten wolny dzien 11.11? Ja mowie,ze chyba nie,a ten to moze zrobimy ta parapetowke z 10 na 11? Dla moich znajomych..? Ja ze co??? Oszalal...nie dosc,ze kolegow chyba z 8 to jeszcze On do mnie kiedys wypalil,ze jak ich zapraszac to trzeba tez ich dziewczyny razem..podkreslam dziewczyny,nie Zony,Narzeczone,ja nie wiem czy to kurwa wesele,ze z osoba towarzyszaca??? Ja rozumiem,ze chodzi z laska ktorys 3-5lat to ok ale jak mi ktorys ot tak sobie przyprowadzu jakas to po... mi ona? I jeszcze zapomnial chyba,ze na koncowce ciazy jestem..ja mowie do niego,ze 11.11 to ja juz mam ciaze donoszona jak pamieta i moge rodzic,o tym,ze chodzic nie dam rady to chyba tez zapomnial... oczywiscie wygarnelam mu delikatnie:p i poszedl spac hehehe -
nick nieaktualnyPchełkaa gratuluję donoszonej ciąży !!
Super!! Czekamy już na Twoją córunie
Inso ubierz się ciepło od stóp po głowe, kednak to długo trwa, w cerkwii raczej ciepło nie będzie a poźniej jeszcze cmentarz.
Mi niestety tez nos zatyka a przez te nieprzespane noce boli mnie już głowa, w dodatku ta pogoda taka ponuraPchelkaa lubi tę wiadomość
-
rewelka wrote:Inso faceci... Bo to tylko koledzy nie trzeba szykować dużo itp. Itd. Oni nie rozumieją
Pchelkaa ale Ci fajnie przedemna jeszcze prawie 3 tygodnie do donoszonej.
Megi wiem,najgorzej,ze stos swetrow musze na siebie zalozyc bo nie zapne sie w swojej parce ale na to jeszcze kamizelke futrzaka zarzuce..bede jak wielka Kulka hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 08:34
-
rewelka wrote:Dla dziewczyn które nie maja kombinezonów zobaczcie promocja
Ja już zamowiłam
www.smyk.com/cool-club-kombinezon-chlopiecy-1-czesciowy-rozmiar-68,p1110494347,ubranka-dla-dzieci-p7w3d 💔 -
Pchelkaa wrote:Czesc dziewczynki
i ja sie witam w 37/38 tc
oficjalnie moge rodzic. Ale oprocz tego ze mi ciezko jest sie poruszac to czuje sie swietnie wiec nie zdziwie sie jak przenosze ciaze
brzuszek od kilku dni nie boli wcale, zgagi brak, spie tez super, troszke plecy bola po jakims wysilku/zmeczeniu ale do zniesienia, a corcia grzecznie fika, nawet do napierania glowka na szyjke sie przyzwyczailam
Milego dnia:-)to teraz schody schody, przysiady, piłka i na porodówkę
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Hej i ja sie witam z katarem a raczej zapchanym nosem..wiedzialam,ze to sie tak skonczy jak Laura miala a teraz katar ma Malz..eh poki co woda morska i chusteczka.. a jutro z rana jade na ta rocznice po Babci na wies i kurde mam nadzieje,ze stojac 2h w drewnianej Cerkiewce i potem na cmentarzu calkiem zaflukana nie bede..mam nadzieje,ze jutro na minusie nie bedzie..bo przed 8 rano wyjedzamy.
Kurde jutro juz sobota a ja w pn ide znowu na ktg...matko niedawno bylam i tak szybko to zlatuje..
Najlepszy moj Malz wczoraj byl w lozku,Kochanie a my cos robimy w ten wolny dzien 11.11? Ja mowie,ze chyba nie,a ten to moze zrobimy ta parapetowke z 10 na 11? Dla moich znajomych..? Ja ze co??? Oszalal...nie dosc,ze kolegow chyba z 8 to jeszcze On do mnie kiedys wypalil,ze jak ich zapraszac to trzeba tez ich dziewczyny razem..podkreslam dziewczyny,nie Zony,Narzeczone,ja nie wiem czy to kurwa wesele,ze z osoba towarzyszaca??? Ja rozumiem,ze chodzi z laska ktorys 3-5lat to ok ale jak mi ktorys ot tak sobie przyprowadzu jakas to po... mi ona? I jeszcze zapomnial chyba,ze na koncowce ciazy jestem..ja mowie do niego,ze 11.11 to ja juz mam ciaze donoszona jak pamieta i moge rodzic,o tym,ze chodzic nie dam rady to chyba tez zapomnial... oczywiscie wygarnelam mu delikatnie:p i poszedl spac hehehe7w3d 💔 -
nick nieaktualnyWitam dziewczynki!
Gratuluję Pchelkaa podnoszone ciąży
Ja dziś zaczynam 34 tydzień. Ale się cieszę
Jestem niewyspana bo mężu obudził mnie przed szóstą i gdzieś wyszedł. Niedawno okazało się że telefonu nie wziął bo brat dzwonił. Masakra. Dostanie OPR że przyjeżdża na parę dni i lata! -
nick nieaktualnyInso jeszcze tylko ciep£e skarpety żebyś w stópki nie zmarzła i czapka jesli nosisz i powinno być git
a co do imprezy to moj postanowił ze na andrzejki zrobimy imprezke, kuźwa będe na końcówce 36 tc, juz go uprzedziłam ze jesli cos chce to ma przede wszystkim sam zadbac o jedzonko
Mama-julka nie nerwuj się -
justyna14 wrote:o szalony ten Twój mąż! ja mojemu już pić nie pozwalam, bo w razie co to musi być trzeźwy a może się akcja zacząć w każdej chwili. Więc do porodu co najwyżej piwko wieczorem i tyle. Tak samo było w pierwszej ciąży, a jeszcze żebym miała coś teraz organizować? o nie!
takze co impreza jak nie w rodzinie czy u znajomych to on nie pije. Tak czy siak jakis rabniety pomysl wogole w glowie mu sie przyczail;) i napewno sie na to nie zgodze.
Ja zjadlam sniadanie i wrocilam wlasnie do lozka bo taki mam mocny bol jak na @,ze az udo napieprza lewe;/ moze uda mi sie zasnac na chwile i to przespac albo zaraz potne do wanny do cieplej wody posiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 08:59
-
MeGi2986 wrote:Inso jeszcze tylko ciep£e skarpety żebyś w stópki nie zmarzła i czapka jesli nosisz i powinno być git
a co do imprezy to moj postanowił ze na andrzejki zrobimy imprezke, kuźwa będe na końcówce 36 tc, juz go uprzedziłam ze jesli cos chce to ma przede wszystkim sam zadbac o jedzonko
Mama-julka nie nerwuj się
Nie wyobrazam sobie stac przy garach i naginac z 10 potraw teraz...pfff zapomnialam mu dodac wlasnie,ze ciekawe kto to bedzie robil wszystko? Heh:p poza tym ja godz 20 z kurami i spac,tak jak Laura a ciekawe do ktorej towarzystwo by siedzialo i sie chichralo co by mnie wkurwialo pewnie:p