Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:42
Nadulka, MeGi2986, aannkkaa, nikicia86, Suerte, ZieloneOliwki, maya34, Madzisek, iNso87, pati_zuzia, Mama-julka, kwiatakacji, justyna14, alicja_, Piegus, Dżulia, moniek90, Marta0912, Matleena, Pola_27, Acikk, Ola_45, genoweffa, Klara87, Nazja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikicia86 wrote:Dziewczyny a wszystkie już macie wybrane imiona dla szkrabow swoich?
U nas jeszcze nie mamy imienia i co najlepsze nikomu z nas się nie spieszy a tu tylko 4tyg do terminunikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania14 wrote:pytałam sie gina czy jak do 1 grudnia nie urodze czy możemy wywołać a on że nie bo że jest duża to nie znaczy że dojrzała
a przecież robią już cc od 38t to czemu w 40t nie możemy wywoływać?
jak donosze do teminu z om 8 grudnia to Marysia będzie miała z 4.5kg i też bede miała cc
Ja będę miała cesarkę w 39t+1dz czyli to 40 tydzień. Zazwyczaj odejmuje się tydzień od terminu i wtedy tnie. A robi się tak bo jest bezpieczniej, mniejsze ryzyko, że zacznie się akcja i nie będzie można jej zatrzymać. Niestety z wywoływaniem czekają tak tydzień po terminie. Dlaczego tak jest nie wiem... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:03
nikicia86, Madzisek, MeGi2986, aannkkaa, ZieloneOliwki, Piegus, Dżulia, pati_zuzia, moniek90, Matleena, Acikk, Ola_45, kwiatakacji, Eve_84, Nadulka, Moniusia89, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny