Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wygrałam konkurs bobovita
ale się ciesze
nigdy nic nie wygrałam a tu proszęniby nic bo to zestaw śniadaniowy dla dziecka jakieś talerzyki, kubeczek itp plus ich produkty ale sam fakt wygranej mnie mega cieszy
Mi$ia26, Nadulka, iNso87, kwiatakacji, Piegus, pati_zuzia, genoweffa, MeGi2986, Madzisek, moniek90, maya34, ZieloneOliwki, Pchelkaa, Pola_27, Ola_45, Moniusia89, Klara87 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
maya34 wrote:w St. Vincenz-Krankenhaus w2 Paderborn trafilam tam w 31 tc i 3 dni lezalam.Zdazylam juz obejrzec sale porodowe,wiem gdzie co i jak i mam tam cala dokumentacje juz zrobiona .W sumie 3 wizyta za tydzien na kontrole wiec juz nie bede sobie zycia komplikowac i tam urodze. Poza tym personel jest super ,nie ma polskiego lekarza ale jest polska polozna chociaz watpie ,ze akurat trafie na nia.W sumie dalam rade wczesniej sie dogadac to i teraz dam.Przed samym porodem juz nie mam takiego strachu bo wiem ,ze sie mna dobrze zajma.
Ja w Lippstadtale to temu że mam 10min drogi, i pracowałam tam przed pierwszą ciąża i znam tam dużo Polek i główną położna też polka chodź teraz to już nie ma znaczenia bo przy pierwszym porodzie tylko mnie przyjęła a później skończyła dyżur i rodziłam z ruska
maya34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZostawic Was na troche i znowu trzeba nadrabiac
Inso wlasnie tak mi sie wydawalo,ze LAura wybierala imie, wiec to z nia powinnien kosnultowac Twoj mazmi osobiscie podoba sie bardziej Lena,choc bardzo popularne,ale to bedzie Wasza Lena
mi sie nic nie chce teraz, mazwrocil do pracy,ale niedlugo wroci, bo teraz konczy wczesniej, to wtedy chyba pojde sie zdrzemnac
A jak czytam o takich biednych dzieciaczkach albo ogladam to albo placze albo malo co brakuje mi do placzu, nawet film jak ogladam i wiem,ze to fikcja. Szkoda dziecinek, juz od samego poczatku cierpia.iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to bombka dla Maksia, Gabrysowi tez spraiwlismy taka jak sie urodzil, tylko ma inny rysunek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:47
Suerte, aannkkaa, Nadulka, justyna14, genoweffa, Piegus, MeGi2986, Madzisek, moniek90, ZieloneOliwki, ania14, kwiatakacji, Mama-julka, Pchelkaa, Pola_27, Moniusia89, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:pati_zuzia, śliczna bombka
muszę też w końcu zamówić
Beda miec pamiatke i mam nadzieje,ze jak sie wyprowadza i zaloza swoje rodziny beda chcieli je zabrac ze sobaMusze jeszcze kupic record book, bo Gabrys tez ma i tam sa moje zdjecia z ciazy, usg ,tatusia zdjecia i inne wazne rzeczy
np.pierwsza kapiel,pierwszy kosmyk, ktory mu obcielam,opaski ze szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:52
-
Chichibi wrote:no to najwidoczniej się nie znam
Specjalna kolekcja od Balmain, było kilka na prawdę fajnych rzeczy, ale kosztują też swoje
Pati_zuzia super pomysł z tymi bombkami, mam nadzieję że w PL też będą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 17:16
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/501a91817427.jpg
Kącik naszego maluszkaodpuściliśmy już sobie baldachim. Jeszcze tylko przewija i potem karuzelke jeszcze dokupimy
aannkkaa, MeGi2986, Nadulka, kwiatakacji, pati_zuzia, ZieloneOliwki, maya34, iNso87, Piegus, moniek90, Matleena, Pola_27, Moniusia89, Klara87 lubią tę wiadomość