X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wygrałam konkurs bobovita :) ale się ciesze :)
    nigdy nic nie wygrałam a tu proszę :) niby nic bo to zestaw śniadaniowy dla dziecka jakieś talerzyki, kubeczek itp plus ich produkty ale sam fakt wygranej mnie mega cieszy :)

nick nieaktualny, Nadulka, iNso87, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, moniek90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_27, Ola_45, Moniusia89, Klara87 lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:18

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jadlabym,jadla i pochlaniala wszystko....co to sie dzieje pod koniec tej ciazy... Masakra jakas!:p i ide robic jeszcze kanapki,mimo,ze zjadlam kisiel przed chwila i mam zamiar zaczac robic placki z jablkami:p

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maya34 wrote:
    w St. Vincenz-Krankenhaus w2 Paderborn trafilam tam w 31 tc i 3 dni lezalam.Zdazylam juz obejrzec sale porodowe,wiem gdzie co i jak i mam tam cala dokumentacje juz zrobiona .W sumie 3 wizyta za tydzien na kontrole wiec juz nie bede sobie zycia komplikowac i tam urodze. Poza tym personel jest super ,nie ma polskiego lekarza ale jest polska polozna chociaz watpie ,ze akurat trafie na nia.W sumie dalam rade wczesniej sie dogadac to i teraz dam.Przed samym porodem juz nie mam takiego strachu bo wiem ,ze sie mna dobrze zajma.

Ja w Lippstadt :) ale to temu że mam 10min drogi, i pracowałam tam przed pierwszą ciąża i znam tam dużo Polek i główną położna też polka chodź teraz to już nie ma znaczenia bo przy pierwszym porodzie tylko mnie przyjęła a później skończyła dyżur i rodziłam z ruska :)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 00:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawic Was na troche i znowu trzeba nadrabiac :P
    Inso wlasnie tak mi sie wydawalo,ze LAura wybierala imie, wiec to z nia powinnien kosnultowac Twoj maz ;) mi osobiscie podoba sie bardziej Lena,choc bardzo popularne,ale to bedzie Wasza Lena :)
    mi sie nic nie chce teraz, mazwrocil do pracy,ale niedlugo wroci, bo teraz konczy wczesniej, to wtedy chyba pojde sie zdrzemnac :D
    A jak czytam o takich biednych dzieciaczkach albo ogladam to albo placze albo malo co brakuje mi do placzu, nawet film jak ogladam i wiem,ze to fikcja. Szkoda dziecinek, juz od samego poczatku cierpia.

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to bombka dla Maksia, Gabrysowi tez spraiwlismy taka jak sie urodzil, tylko ma inny rysunek
    14bjcz8.jpg
    14pppu.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:47

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, justyna14, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, Madzisek, moniek90, nick nieaktualny, ania14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_27, Moniusia89, Klara87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    bo tu chodzi o tą konkretną kolekcję a nie jakieś tam ciuchy w h&m.

no to najwidoczniej się nie znam ;)

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    pati_zuzia, śliczna bombka <3 muszę też w końcu zamówić :)

Beda miec pamiatke i mam nadzieje,ze jak sie wyprowadza i zaloza swoje rodziny beda chcieli je zabrac ze soba :D Musze jeszcze kupic record book, bo Gabrys tez ma i tam sa moje zdjecia z ciazy, usg ,tatusia zdjecia i inne wazne rzeczy :) np.pierwsza kapiel,pierwszy kosmyk, ktory mu obcielam,opaski ze szpitala :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:52

• rewelka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    no to najwidoczniej się nie znam ;)

Specjalna kolekcja od Balmain, było kilka na prawdę fajnych rzeczy, ale kosztują też swoje :)

Pati_zuzia super pomysł z tymi bombkami, mam nadzieję że w PL też będą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 17:16

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka na allegro można zamówić z imieniem :)

• rewelka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Rewelka na allegro można zamówić z imieniem :)
    I stronę znalazłam z bombkami które można personalizować chyba trzeba będzie zamówić :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a wszystkie już macie wybrane imiona dla szkrabow swoich?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zakochalam z ozdobach ze sklepu KiK z najnowszej gazetki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    A się jeszcze waham :<

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas juz wybrane na teraz dla chłopca i dla dziewczynki jesli się kiedyś pojawi ;)

• rewelka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:

Z tego co mi się wydaje to nie wszystkie dziewczyny maja, aczkolwiek większość, my mamy już od dawna :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/501a91817427.jpg
    Kącik naszego maluszka :-) odpuściliśmy już sobie baldachim. Jeszcze tylko przewija i potem karuzelke jeszcze dokupimy

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87, Piegus, moniek90, Matleena, Pola_27, Moniusia89, Klara87 lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1492 1493 1494 1495 1496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ