Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkkaa wrote:Mam nadzieje ze pokazesz nam kącik malutkiej ?
No pewnieTylko ostatecznie przeniesiemy na początek łóżeczko do naszej sypialni
Jak to zrobimy to też wrzucę foto
Jeszcze obrazek anioła stróża trzeba kupić i powiesić nad łóżeczko
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:aannkkaa to jest straszne co piszesz
mnie też by się nóż w kieszeni otwierał jakbym takie coś widziała
że też tacy ludzie chodzą po świecie. Ale z tego co piszesz to widocznie wyniosła takie zachowanie z domu, bo jej matka nie lepsza. Patologia i tyle. A co na to Twój przyrodni brat? On umie na to patrzeć? Akceptuje taki stan rzeczy? Nie no aż się płakać chce
czasami biore mała do siebie jak ona jedzie cos załatwic i piersze co to obmywam ją chusteczkami i zmieniam pieluszke, kupuje jej zabaweczki i takie rozne chociaz w ten sposób mam czyste sumienie ... -
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:On jest bardziej ogarniety zwraca jej uwage ale przez wiekszosc dnia go nie ma bo pracuje po 12h dziennie i nie widzi wszystkiego a przy nim ona udaje ;/
czasami biore mała do siebie jak ona jedzie cos załatwic i piersze co to obmywam ją chusteczkami i zmieniam pieluszke, kupuje jej zabaweczki i takie rozne chociaz w ten sposób mam czyste sumienie ...
To może pogadaj z nim w jakim stanie jest malutka kiedy do Ciebie przychodziSerce pęka, że takie cudowne dzieciaczki mają takie matki. No niestety rodziców się nie wybiera
Nie dość, że się dusiła dymem papierosowym w łonie "matki" to teraz wcale nie ma lżej
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:kurde dziewczyny tak wg Waszego gustu które imie Wam sie bardziej podoba Lena czy Jowita? no Malz mnie molestuje jeszcze ze zmiana...
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:To może pogadaj z nim w jakim stanie jest malutka kiedy do Ciebie przychodzi
Serce pęka, że takie cudowne dzieciaczki mają takie matki. No niestety rodziców się nie wybiera
Nie dość, że się dusiła dymem papierosowym w łonie "matki" to teraz wcale nie ma lżej
-
maya34 wrote:A ja sie boje, ze skoro Amelka tak nisko to mi sie za szybko parte rozpoczna a rozwarcia nie bedzie
.Nie wiem czy to mozliwe i skad mi sie takie mysli biora ale chyba zdaze ocipciec zanim urodze
Ja nie wiem, czy może tak być w ogóle. Natura to tak zaplanowała, że poród przebiega etapowo. Parte są, kiedy jest rozwarcie. Chociaż na SR położna wspominała, że kiedy rozwarcie osiąga 7cm to można już mieć wrażenie, że chce się przeć, ale na pewno przy zerowym rozwarciu tak nie będzieNie możesz się zamartwiać na zapas, bo wtedy się wszystko komplikuje przez nasze złe nastawienie
Myśl pozytywnie, że kiedy zacznie się poród to wkrótce zobaczysz swoje wyczekane dziecko
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Ja jej staram sie zwracać uwage ze powinna tak zrobić i tak. Fakt robi to przy mnie tak jak jej powiem ale jak wychodze i wracam następnym razem to znowu. Bratu tez mówie i wtedy on jej nagada ale dso niej to jak do sciany. Ona jest z patologicznej rodziny ma 9 rodzeństwa, mieszkają w ruderze dosłownie, rodzice alkoholicy.
Widocznie jest tak nauczona i robi to, co widziała w domu. Szkoda, że brata tyle nie ma w domu, ale chociaż tyle jest w stanie zrobić, że zarabia na dziecko. Rozdwoić się nie może. Może groźbą coś na nią podziała? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie rozumiem takich ludzi i nigdy ich nie zrozumiem znam sama kika takich przypadkow i moim zdaniem tacy ludzie nie powinni miec dzieci wazne ze twoj brat robi co moze wiadomo nie moze rzucic pracy ae nie jest mu obojetne co sie dzieje z jego dzieckiem
-
nick nieaktualny
-
Aannkkaa, straszne co piszesz
Jak tak można
Inso, ja jestem za Lenką
Dzisiaj na SR zwiedzamy porodówkę, nie mogę się doczekaćOstatnio ćwiczyliśmy na lalkach kąpanie i masaż brzuszka, fajnie było
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 14:00
iNso87 lubi tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje pierwszej mamusi
Ja dzisiaj po 3 miesiącach leżenie trochę sie poruszałam i odczuwam bóle, głownie pleców. Zrobiliśmy małe przemeblowanie w sypialni i złożyliśmy łóżeczko. Od razu serce mocniej bije
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! -
nick nieaktualnyAannkkaa zal dzieciaczka tylko i serce sciska,ze tak malo mozna zrobic skoro matka nie widzi w tym nic zlego.A i pochodzenie z patologicznej rodziny nie przekresla czlowieka w roli rodzica .Znam ludzi ktorzy w zyciu zaznali wiele zlego a sa wspanialymi rodzicami.Mam kolezanke z domu dziecka ktora jest wspaniala matka 3 chlopcow i ktora mowi mi ciagle ,ze nigdy nie chcialaby tego co sama przeszla dla swoich dzieci. Z jednej strony moze nie dostala milosci rodzicieskiej gdy byla dzieckiem i teraz tez nie potrafi dac to swojemu dziecku.A z drugiej strony to charakter czlowieka ,sa ludzie z gruntu zimni i egoistyczni chociaz wychowali sie w kochajacych rodzinach i nic sie na to nie poradzi.
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Ja nie wiem, czy może tak być w ogóle. Natura to tak zaplanowała, że poród przebiega etapowo. Parte są, kiedy jest rozwarcie. Chociaż na SR położna wspominała, że kiedy rozwarcie osiąga 7cm to można już mieć wrażenie, że chce się przeć, ale na pewno przy zerowym rozwarciu tak nie będzie