Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:kurde dziewczyny tak wg Waszego gustu które imie Wam sie bardziej podoba Lena czy Jowita? no Malz mnie molestuje jeszcze ze zmiana...
Pierwsze najlepsze
Mnie też ciekawość zżera która to Mamusianiech się prędko odezwie!!
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaya34 wrote:A nienawidze w ciazy jezdzic samochodem .Wszystko mnie drazni ,pasy kierownica i ludzie na drodze a szczegolnie korki z rana.
specjalnie dla Ciebie:D
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbb97f70da26.jpgiNso87, Mi$ia26, Mama-julka, genoweffa, moniek90, moniek90, maya34, MeGi2986, Moniusia89, Dżulia, lilianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:juz mi nawet Wasze dwie odp wystarcza :p dzięki,dalej bede sie upierac
choć moj Malz twierdzi,ze pojedzie sam i sam zapisze hehehe
Więc mówię że pojedzie z nim jego siostra go przypilnować, a on na to że jej poleje dwa kielony i się zgodzi na wszystko
iNso87, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhey
Gratulacje dla naszej pierwszej Mamusi i dzieciątka, powodzenia żeby było wszystko dobrze.
Flakonik - śliny żakiecik
Ja byłam dzisiaj rano na pobraniu krwi, Mały tak mnie kopał jak siedziałam w poczekalni, teraz czuje jak rączkę albo nogę wpycha mi w szyjkę. Dzisiaj wieczorem mam nadzieję że uda mi się dostać na dodatkowe usg i może dowiem się co z łożyskiem i jak jest ułożony. -
A ja się jakos kiepsko czuje chyba przez to gardło
mam nadzieję że lekarka mi pozwoli cos wziasc. Posprzatalam kuchnie i łazienkę a mezyk odkurza i podlogi myje a ja leże
Ciekawe co to za mamusie już mamy ale pewnie jakas co mało się odzywala ?
W każdym razie zdrowka dla dzidziusia i może sie odezwie do nas -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ja nawet nie wiem ile waze bo w tym szpitalu co bylam mieli wage przedpotopowa
taka z tymi odwaznikami haha i im pokazywala jak wychodzilam 79 a to nie mozliwe bo ja tyle wazylam jakies 3 tyg wstecz
Kasia24, na szpitalnym wikcie to całkiem możliwe
I właśnie zauważyłam, że wkradł mi się błąd, bo na plusie już 17kg, a nie 12 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 12:48
-
zdecyddowanie LEncia
dziewczyny to tylko ja czuje tak nisko ruchy??! ja czuje prawie na pipci ze tak sie wyraze... bardzo bardzo nisko i czesto naciskanie na dol i chyba to powouje ze ta szyjka takie psikusy robi... no i wiem ze lewostronnie jest ulozona i na wysokosci pepka dupke wypycha tez czesto.
i do dziewczyn ktore maja ten ucisk na zebra mialam tak wlasnie wczesniej ze oddychac nie moglam az mnie z tylu w plecach bolalo, ani spac nie moglam ani siedziec czasami... ale nie wiem czy sie obnizyla mala czy co bo ustapilo od momentu pobytu w szpitalu..iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiag nie biorę tego lekarstwa.
Inso, widzę że wyrok zapadł. Tak bym powiedziała asertywnie że oba, chociaż u nas tyle Lenek, a ją nie lubię powtórek. Baby góra i musi być Lena i koniec. U nas ma głos syn, zrób głosowanie z córką i już!iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:kurde dziewczyny tak wg Waszego gustu które imie Wam sie bardziej podoba Lena czy Jowita? no Malz mnie molestuje jeszcze ze zmiana...
Jak dla mnie JowitaLen strasznie dużo jest, a z Jowitą się jescze nie spotkałam
iNso87, Suerte lubią tę wiadomość