Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny36 tydzień i 3 dni i 17 kg na plusie. Nie myślałam, że przekroczę wagowo 90 kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:50
Mama-julka, Nadulka, MeGi2986, iNso87, Madzisek, Moniusia89, dorciamw, KASIAG24, moniek90, Klara87, pati_zuzia, Piegus, kwiatakacji, Dżulia, lilianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja jestem ciekawa co to za dziewczyna .W sumie pierwsza rozpakowana i nic nie wiadomo
.Zycze duzo zdrowka dla maluszka i mamy.
Dzisiaj musialam po chyba 4 miesiecznej przerwie sama pojechac do lekarza bo moj pracowal .A nienawidze w ciazy jezdzic samochodem .Wszystko mnie drazni ,pasy kierownica i ludzie na drodze a szczegolnie korki z rana.Ale nic juz jestem w domku.U mnie bez zmian jesli chodzi o szyjke czyli zero rozwarcia i ciagle 2 cm .A mala ma 2600 ale juz nie wierze w ta wage za tydzien mam termin w szpitalu wiec bede miala porownanie.
Coraz ciezej sie chodzi a w dodatku polozna powiedziala ,ze mala jest ustawiona juz slicznie w kanal rodny :0 a jak sie spytalam co to oznacza to sie do mnie usmiechnela i powiedziala ,ze moze sie w kazdej chwili zaczac i wyszla.Cisnienie mi podniosla bo za kazdym razem mowi ,ze juz jest blisko i denerwuje mnie jeszcze bardziej .A chce jeszcze z 2 tygodnie wytrzymac .genoweffa, Nadulka, Mama-julka, iNso87, Madzisek, Hashija, moniek90, pati_zuzia, MeGi2986, Dżulia lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Ja tak mam. Takie wrażenie jakby był siniak w środku, a do tego jeszcze jakby skóra była poobcierana? I momentami silny kłujący ból w głównie jednym i tym samym miejscu?
Dokładnie. Spać nie mogę przez to... Jakby odciśniete żebro czy coś, nie wiem skąd się to wzięło, ale bardzo mi utrudnia życie... -
Ja rowniez po wizycie...Maly ma 2750g, szyjka sie skrocila, rozwarcie na 1 cm..
GBS pobrany...hmm tym skroceniem szyjki i rozwarciem ciut sie zalamalam bo moj gin wyjezdza na 2 tygodniowy urlop i wraca 25 listopada!!!!!!Madzisek, Mama-julka, genoweffa, Nadulka, pati_zuzia, Matleena, MeGi2986, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Kochane jak tylko dostanę pozwolenie lub mamusia sama zechce się ujawnić to dam znać
po prostu nie chcę decydować za nią. Mam nadzieję, że rozumiecie.
iNso87, genoweffa, Nadulka, Pola_27, Madzisek, kwiatakacji, Dżulia lubią tę wiadomość
-
Martosza83 wrote:Ja rowniez po wizycie...Maly ma 2750g, szyjka sie skrocila, rozwarcie na 1 cm..
GBS pobrany...hmm tym skroceniem szyjki i rozwarciem ciut sie zalamalam bo moj gin wyjezdza na 2 tygodniowy urlop i wraca 25 listopada!!!!!!
Martoszka ja mam calkiem zgladzona szyjke rozwarta na ponad palec od 2 tygodni chodze bez czopa, tzn zalecenia mam lezenie, ale nie oszukujmy sie po domu dreptam caly czasnaczytalam sie, ze czasami z rozwartmu szyjkami dziewczyny dlugo chdozily takze nie stresuj sie
moj gin tez do 15 tego ma wolne i idziemy jutro na wizyte do jego kolegi pobrac Gbs i zobaczyc czy sie cos ruszylo czy bez zmian
musze wytrymac do 15 tego bo malej robie urodziny, takze trzymajcie za mnie kciuki :_)))
i jeszcze sie pochwale wozkiem
http://olx.pl/oferta/wozek-3w1-wiejar-aluminiowa-rama-komis-jasienica-CID88-IDckepF.html
GRATULUJE dla pierwszej grudniowej mamuski. mi w 33 tyg mowili ze jak sie nie uda zatrzymac akcji i sie mala urodzi to okolo miesiaca bedzie musiala zostac w szpitalu ale podobno po 35 tyg juz po tygodniu maluszki wychodza do domuiNso87, pati_zuzia, MeGi2986, Matleena lubią tę wiadomość
-
Martitta. wrote:Kochane jak tylko dostanę pozwolenie lub mamusia sama zechce się ujawnić to dam znać
po prostu nie chcę decydować za nią. Mam nadzieję, że rozumiecie.
-
tez mnie ciekawosc zzera, ale wiadomo moze nie jest gotowa zeeby nam sie w chwili obecnej chwalic.... na listopadowkach patrzylam dosc duzo dziecisie urodzilo po 33 tyg...
tak nawiasem, corke mam chora na antybiotyku i ja tez zlapalam kicham psikam gardlo mnie boli MASAKRA jutro zapytam lekarza co moge brac zeby sobie troche ulzyc -
KASIAG24 wrote:Martoszka ja mam calkiem zgladzona szyjke rozwarta na ponad palec od 2 tygodni chodze bez czopa, tzn zalecenia mam lezenie, ale nie oszukujmy sie po domu dreptam caly czas
naczytalam sie, ze czasami z rozwartmu szyjkami dziewczyny dlugo chdozily takze nie stresuj sie
moj gin tez do 15 tego ma wolne i idziemy jutro na wizyte do jego kolegi pobrac Gbs i zobaczyc czy sie cos ruszylo czy bez zmian
musze wytrymac do 15 tego bo malej robie urodziny, takze trzymajcie za mnie kciuki :_)))
i jeszcze sie pochwale wozkiem
http://olx.pl/oferta/wozek-3w1-wiejar-aluminiowa-rama-komis-jasienica-CID88-IDckepF.html
GRATULUJE dla pierwszej grudniowej mamuski. mi w 33 tyg mowili ze jak sie nie uda zatrzymac akcji i sie mala urodzi to okolo miesiaca bedzie musiala zostac w szpitalu ale podobno po 35 tyg juz po tygodniu maluszki wychodza do domuKASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale Wy macie duze brzuchole
ja mam wrazenie ze mam malutki, w pierwszej ciazy mialam wiekszy napewno. i sie tak zastanawiam czy Zuzinka taka malutka czy tak ulozona bo ruchy tez inaczej czuje bardzo nisko i z boku a w pierwszej czulam w zaawansowanej pod zebrami
-
genoweffa wrote:36 tydzień i 3 dni i 12 kg na plusie. Nie myślałam, że przekroczę wagowo 90 kg.
ja nawet nie wiem ile waze bo w tym szpitalu co bylam mieli wage przedpotopowataka z tymi odwaznikami haha i im pokazywala jak wychodzilam 79 a to nie mozliwe bo ja tyle wazylam jakies 3 tyg wstecz
-
nick nieaktualny