Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
u
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:33
MeGi2986, Nadulka, genoweffa, Piegus, Mi$ia26, Acikk, Mama-julka, Moniusia89, aannkkaa, Pchelkaa, Matleena, lilianna, Madzisek, dorciamw, emilka24, moniek90, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
Genowefa tu co druga uz magenoweffa wrote:Gratulacje dla pierwszej grudniowej mamusi no i oczywiście trzymam mocno kciuki by maluszek, jak najszybciej opuścił szpital.
Któraś z was pisała, że ma problemy z chodzeniem, bo boli w okolicy pipki. Może to Zapalenie gruczołu Bartholina? Miałam to w poprzedniej ciąży i też ciężko było mi się ruszyć. Dostałam na to antybiotyk.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-kobiece/zapalenie-gruczolu-bartholina-przyczyny-objawy-leczenie_39228.html
ja tez dalej mam problemy... caly czas czuje jak mi ktoś nogi rozszerza na boki
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiegus, Tinusia udanej wizyty życzę

Tinusia, mój syn jak całuje brzuch to się pyta w co go całuje. Ale dzidzia już głową w dół, to raczej tyłeczek się oznacza bardziej, a co tam
To naprawdę grudniówka :-o Właśnie, ciekawe czy z listy.
Tinusia, Piegus lubią tę wiadomość
-
Evka wrote:Czesc dziewczynki

Gratulacje dla mamusi
Oby maluszek szybko rósł! Trzymam kciuki.
Inso - Świetny wózek - i ta czarna rama
Acikk - o ktorej masz wizyte? Ja też dzisiaj lecę na badanie na 16:50.
Ja na 15:20 dziś
to powodzenia :DD
Inso wozeczek superancki wogole nie widać że używany
Alicja daj znać że żyjesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:54
iNso87, Evka, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Laski.
Gratulacje dla pierwszej rozpakowanej i dużo zdrówka dla Niej i Maluszka.
Ja od rana leżę w łóżku i wpierdzielam na przemian Twixy i pierniczki. Słuchajcie, gdybym ja wiedziała, że mam w znajomych samych specjalistów położników i ginekologów, to bym kurwa do lekarza nie chodziła. Co jedna to mądrzejsza normalnie. Aż mi ciśnienie podniosły i napisałam ciepłe życzenia. Jeszcze chwila i same będą mnie chciały kroić...
Co do mnie to zajebiście boli mnie żebro, tzn to nawet nie ból tylko takie pieczące kłucie, masakra, leżeć nie mogę. Nie wiem co to takiego. Poza ty moja Truskawka znowu chciała sie dzisiaj obkręcić, ale nic z tego, szamotała się dobre pół godziny, ja aż kwiczałam z bólu, ale nie dała rady bidulka... Tak Jej serduszko mocno biło, że normalnie przez skórę brzucha widziałam jak serdunio trzepocze, jak ptaszynie małej...
Martwią mnie te skoki tętna Malutkiej, muszę o tym pogadać z lekarzem. Tak ogólnie to już mam dość...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/79344245875018072279.jpg
http://iv.pl/images/94126501329880251745.jpg
Matleena, Evka, Pola_27, Mama-julka, Pchelkaa, genoweffa, Madzisek, Acikk, dorciamw, moniek90, pati_zuzia, justyna14, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem ze Stargardu, wiec 30 km od Szczecinaola25 wrote:Ktora ze Szczecina??

ja musze wejsc na neta i zobaczyc ta kolekcje bo nic nie wiem a zawsze moge podjechac do miasta
jutro odbieram wozek i jestem podniecona
przeraza mnie cisza dzisiaj na forum
Wejde w nocy a nasze szpitalne beda rozpakowane ; p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartitta. wrote:Hej! Mamy pierwszego maluszka. Nasza koleżanka z forum już urodziła. Były komplikacje, dlatego synuś jest praktycznie miesiąc wcześniej. Nie wiem czy zechce sama się podzielić tą wiadomością, dlatego nie podaję jej nicku, ale serdeczne gratulacje! Trzymajcie kciuki za maluszka bo jest naprawdę malutki i jeszcze długa droga przed nim by nabrał odpowiedniej masy by wrócić do domku

Gratulacje dla grudniowej mamusi
Pewnie, że trzymamy kciuki, na pewno będzie dobrze!
Martitta, nie możesz zdradzić kto to taki?