Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Dzięki!
Najgorzej, bo tam jeżdzą sami handlarze, wykupują wszystko i potem sprzedają na allegro 3 razy drożej ;/
Powinny być jakiś limity ile można kupić
A Ty Flakonik pochwal się swoją przedpremierową zdobyczą! Chętnie zobaczę co wybrałaś!inie chce sie tak chwalic
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Hej! Mamy pierwszego maluszka. Nasza koleżanka z forum już urodziła. Były komplikacje, dlatego synuś jest praktycznie miesiąc wcześniej. Nie wiem czy zechce sama się podzielić tą wiadomością, dlatego nie podaję jej nicku, ale serdeczne gratulacje! Trzymajcie kciuki za maluszka bo jest naprawdę malutki i jeszcze długa droga przed nim by nabrał odpowiedniej masy by wrócić do domku
Nadulka, dorciamw, Pchelkaa, Piegus, MeGi2986, Klara87, akira, Eve_84, lilianna, ZieloneOliwki, justyna14, Flakonik, Chichibi, Madzisek, annielica, iNso87, Marik, genoweffa, Pola_27, kasiakasia11, Anka1101, Moniusia89, Matleena, moniek90, Marta0912, Suerte, pati_zuzia, kwiatakacji, Dżulia, alicja_, Ola_45, ola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Moge ci sie pochwalic potem ale na pw bi nie wiem jak reszta dziewczyn
nie chce sie tak chwalic
Flakonik no cos Ty! Mysle ze inne dziewczyny rowniez chetnie zobacza takie cudenka:-Dwiec czekamy:-)
Hashija, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam strasznie dosyć!!
od miesiąca się nie mogę wyspać bo co godzinę chodzę siku, a jak już sięjakoś ułożę to bolą mnie biodra albo drętwieją ręce, jakaś masakra... Mogłabym odespać rano, ale godzina 9 i oczy jak pińćzłotych, a później chodzę nieprzytomna... nie wiem już co mam ze sobą zrobić
Dziś na 14 mam okulistę
Gratulacje dla grudniowej koleżanki, też mam nadzieję że do nas napisze!
Też polecam piankowe stopery. Ostatnio świetne kupiłam na allegro- http://allegro.pl/zatyczki-stopery-do-uszu-30-szt-najwyzsza-jakosc-i5732730398.html
sprawdzają się bardzo dobrze. -
nick nieaktualny