Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    No właśnie trochę za dużo mu pozwalałam. Z pozyczaniem brzucha to trochę nietrafiona opcja, bo niestety ma taki jak ja.
    Wcześniej dużo za dużo mu odpuszczałam, ale nie chcę, żeby nasz syn uczył się takich zachowań. A wiadomo, najważniejszy jest dobry przykład.

No właśnie pomyśl, że syna wychowujesz dla innej kobiety. Zachowania i model rodziny, który wyniesie z domu przeniesie do swojej rodziny. I jego dzieci też zrobią to samo. Błędne koło. Zresztą myślę, że chciałabyś aby syn w przyszłości był dobrym mężem i "nie poszedł w tatusia" w niektórych kwestiach. Uważam, ze nawet jak poszłaś po tą bułkę powinnaś mu coś powiedzieć. Może chociaż głupio by mu się zrobiło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju mam dzis problem z netem i ciezko mi was nadrobic ;/

Mama-Julka tak dokladnie ten lowicz od dzemow :)

Mialam tyle do napisania i zapomnialam boli mnie spojenie lonowe jakby mnie ktos pobil az ledwo chodze no nic trzeba sprobowac zasnac dobranoc :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 14:04

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik:
    Ona jest tylko w dwóch HM w Polsce:( Krakow i Warszawa.
    Rok temu jak był Alexander Wang to HM w Krakowie otworzyli o 9:00, a o 9:05 nie było już na wieszakach ani jednego ubrania. Tak mi dziś powiedziała przez telefon ekspedientka z HM.
    No nic... Szykuje sie bitwa :D prawie jak w lidlu :D haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Alicja tylko nie urodz tam z tych emocji :D

Najwyżej będę rodzic w ujastku :D

Kika428 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Rano mam jechać na uczelnię i co? Mąż chrapie tak, że nawet stopery nie pomagają, do tego zgaga jest tak wielka, że od niej zaczynają się mdłości a mały tak się rozpycha, że ból już jest okropny. Ból przechodzi jak leżę na plecach ale wtedy nasila się zgaga. A mi tak się chce spać...

Skąd ja to znam... :)
    Nie śpię już od 4:/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja udanych polowow ale uwazaj na siebie kobieto !
    Ja wyjatkowo nie spie dzis tak mnie te gardlo boli ze nie idzie najgorsze ze to taki bol przy przelykaniu jak na angine:/
    Mezyk poszedl mi zrobic herbatke z miodem i sokiem malinowym :) bo chyba sie zamecze:/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Najwyżej będę rodzic w ujastku :D
    Pewnie co tam, najwazniejsze bys ciuchy upolowala:D haha ahh kobiety :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdego bym sie tutaj spodziewała o tej porze, ale nie Ciebie Acik!
    Kochanego masz tego męża!

Jak znam życie to nic nie upoluje, ale spróbować warto :D ludzie namioty rozstawiają od wczoraj ;D

Acikk, justyna14, Pola_27 lubią tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala powodzenia na zakupach :) może coś uda Ci się wydrzeć, krzycz głośno, że ciężarna idzie :)

dzień dobry wszystkim :) ja już tylko myślę, kiedy Olek będzie szedł na drzemkę, żeby iść z nim :)

7w3d 💔
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja herbatke wypilam z mezem bajerke pokrecilam i wstalam siku i widzialam pana dzieciola na balkonie nagina ostro :D
    A teraz mezyk poszedl po buleczki a ha sprobuje jeszcze kimnac:)
    A dzis wizyta!:)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki!
    Najgorzej, bo tam jeżdzą sami handlarze, wykupują wszystko i potem sprzedają na allegro 3 razy drożej ;/
    Powinny być jakiś limity ile można kupić :D

A Ty Flakonik pochwal się swoją przedpremierową zdobyczą! Chętnie zobaczę co wybrałaś!i

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja to powodzenia na sklepowych łowach, uwazaj tam tylko na Was :)

Matleena wspołczuje, ja to bym już obudziła meza jakby mi jego chrapanie spac nie dało. A Ty bierzesz coś na zgage??

Acikk powodzenia na wizycie ;) kiedyś mówili że na anginę i ból gardła dobre są lody :P

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy jak zwykle produkujecie w nocy. Mięsie udało zasnąć dopiero o 1. Kurde masakra, mnie Też coraz Bardziej gardło boli mimo Wczorajszego czosnku i teho że tantum werde sobie psikam, małą Juz wczoraj mówiłam że zostawię w domu bo też coś ja bierze, a ta wstaje rano, nos zawalony, gardło obolałe kaszel taki ze hoho :-( będzie mała maruda przezvkilka dni, zobaczymy jak będzie dzisiaj w ciągu dnia bo jak nic nie ruszy w dobrą stronę to lekarz nas jutro czeka.

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I moj sie rozchorowal:-o masakra, wczoraj czytalam Wasze posty o chorych facetach i myslalam sobie: jeszcze tego by mi brakowalo. Wraca z roboty i ledwo mowi garflo zawalone, chrypa jak u Chylinskiej i temp. Wzial paracetamol wskoczyl do wyra, ale cala noc taak chrapal! Co z tym zrobic??? Gdzie te stopery do uszu moge kupic?? Ide cos zjesc z tych nerwowo.

Alicja powodzenia na lowach;-)
    Za wizytujace trzymam kciuki:-)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala Uważaj tak na siebie co by cię nie startowali.
    Co do lodów obalam mit:-P mi Wczoraj nic nie pomógł ;-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Madzisek ale to po jednym od razu nie przejdzie ;)

Kurcze chyba jakaś wirusówka panuje kazdy chory. Mnie narazie jeszcze nie wzięło, choć głowa coraz czesciej pobolewa.
    Dziewczyny kuryjcie się i szybkiego powrotu do zdrowia!! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi a przy chrapaniu ja budze meza, ale to nic nie daje, On sie przekreca- zmienia pozycje 2 min i znowu chrapie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze z tym chrapaniem to jakas masakra. Nie wiem gdzie kupic stopery, moze w jakims sklepie budowlanym zobacz??
    Ja czasami byłam na tyle wredna ze poki ja nie zasnelam to i dla meza nie dalam spac :P ale to się sporadycznie zdarzało jak już miałam ogromny kryzys ;)

• Klara87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam stopery w Rossmanie chyba na regale z miniproduktami. Myślę że można też kupić w aptece :)

Też jestem lekko przeziębiona. Mąż wieczorami robi herbatki z miodem i cytryną, mleko z czosnkiem i miodem, w dzień też popijam herbatki i psikam gardło Tantum Verde.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:04

16udugpjp1ufwrk7.png
    1usapx9iwyl0ra73.png
    Aniołek - 29.07.2014 (12tc)
‹‹ 1483 1484 1485 1486 1487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ