Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:No właśnie trochę za dużo mu pozwalałam. Z pozyczaniem brzucha to trochę nietrafiona opcja, bo niestety ma taki jak ja.
Wcześniej dużo za dużo mu odpuszczałam, ale nie chcę, żeby nasz syn uczył się takich zachowań. A wiadomo, najważniejszy jest dobry przykład.
No właśnie pomyśl, że syna wychowujesz dla innej kobiety. Zachowania i model rodziny, który wyniesie z domu przeniesie do swojej rodziny. I jego dzieci też zrobią to samo. Błędne koło. Zresztą myślę, że chciałabyś aby syn w przyszłości był dobrym mężem i "nie poszedł w tatusia" w niektórych kwestiach. Uważam, ze nawet jak poszłaś po tą bułkę powinnaś mu coś powiedzieć. Może chociaż głupio by mu się zrobiło... -
nick nieaktualnyJeju mam dzis problem z netem i ciezko mi was nadrobic ;/
Mama-Julka tak dokladnie ten lowicz od dzemow
Mialam tyle do napisania i zapomnialam boli mnie spojenie lonowe jakby mnie ktos pobil az ledwo chodze no nic trzeba sprobowac zasnac dobranocMama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik:
Ona jest tylko w dwóch HM w Polsce:( Krakow i Warszawa.
Rok temu jak był Alexander Wang to HM w Krakowie otworzyli o 9:00, a o 9:05 nie było już na wieszakach ani jednego ubrania. Tak mi dziś powiedziała przez telefon ekspedientka z HM.
No nic... Szykuje sie bitwaprawie jak w lidlu
haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Rano mam jechać na uczelnię i co? Mąż chrapie tak, że nawet stopery nie pomagają, do tego zgaga jest tak wielka, że od niej zaczynają się mdłości a mały tak się rozpycha, że ból już jest okropny. Ból przechodzi jak leżę na plecach ale wtedy nasila się zgaga. A mi tak się chce spać...
Skąd ja to znam...
Nie śpię już od 4:/ -
Alicja udanych polowow ale uwazaj na siebie kobieto !
Ja wyjatkowo nie spie dzis tak mnie te gardlo boli ze nie idzie najgorsze ze to taki bol przy przelykaniu jak na angine:/
Mezyk poszedl mi zrobic herbatke z miodem i sokiem malinowymbo chyba sie zamecze:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja to powodzenia na sklepowych łowach, uwazaj tam tylko na Was
Matleena wspołczuje, ja to bym już obudziła meza jakby mi jego chrapanie spac nie dało. A Ty bierzesz coś na zgage??
Acikk powodzenia na wizyciekiedyś mówili że na anginę i ból gardła dobre są lody
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Wy jak zwykle produkujecie w nocy. Mięsie udało zasnąć dopiero o 1. Kurde masakra, mnie Też coraz Bardziej gardło boli mimo Wczorajszego czosnku i teho że tantum werde sobie psikam, małą Juz wczoraj mówiłam że zostawię w domu bo też coś ja bierze, a ta wstaje rano, nos zawalony, gardło obolałe kaszel taki ze hoho
będzie mała maruda przezvkilka dni, zobaczymy jak będzie dzisiaj w ciągu dnia bo jak nic nie ruszy w dobrą stronę to lekarz nas jutro czeka.
-
nick nieaktualnyI moj sie rozchorowal:-o masakra, wczoraj czytalam Wasze posty o chorych facetach i myslalam sobie: jeszcze tego by mi brakowalo. Wraca z roboty i ledwo mowi garflo zawalone, chrypa jak u Chylinskiej i temp. Wzial paracetamol wskoczyl do wyra, ale cala noc taak chrapal! Co z tym zrobic??? Gdzie te stopery do uszu moge kupic?? Ide cos zjesc z tych nerwowo.
Alicja powodzenia na lowach;-)
Za wizytujace trzymam kciuki:-)alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze z tym chrapaniem to jakas masakra. Nie wiem gdzie kupic stopery, moze w jakims sklepie budowlanym zobacz??
Ja czasami byłam na tyle wredna ze poki ja nie zasnelam to i dla meza nie dalam spacale to się sporadycznie zdarzało jak już miałam ogromny kryzys
-
Widziałam stopery w Rossmanie chyba na regale z miniproduktami. Myślę że można też kupić w aptece
Też jestem lekko przeziębiona. Mąż wieczorami robi herbatki z miodem i cytryną, mleko z czosnkiem i miodem, w dzień też popijam herbatki i psikam gardło Tantum Verde.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:04
Aniołek - 29.07.2014 (12tc)