X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Teraz to tez szczerze wspoczuje ludziom takim mocno otyłym, ja bym nie dała rady psychicznie, teraz mnie wszystko denerwuje ze nie mogę czegoś zrobić :<
    noo! człowiek czuje się ociężały, niezdarny, męczy się po kilku krokach, coś potwornego. Ale pamiętam jeszcze to uczucie po porodzie - lekka jak piórko - od razu po wyjściu ze szpitala 10 kg mniej. Coś pięknego :)

a teraz? dobrze że mam lusterko, to jeszcze wiem jak moja pipka wygląda, bo inaczej to zobaczyłabym ją dopiero po porodzie.

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Maz oglada mecz i sie denerwuje . biedaczek jego Arsenal przegrywa :P
    wyczuwam nutkę ironii :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mnie boli krocze ;o ;o ;o czuje takie hmm rozpieranie ciezko powiedziec ,jak chodze jest jeszcze gorzej..tragedyja normalnie

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna dokladnie tez tak robie dZwonię do pracy i przypominam .... a jak nam kobieta cos dolega to facet znika z pola widzenia. Heheheh jak sie mala Oliwia urodzi to tez go bede angażować wkoncu same sobie nie zrobilysmy

justyna14 lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Dziewczyny jak mnie boli krocze ;o ;o ;o czuje takie hmm rozpieranie ciezko powiedziec ,jak chodze jest jeszcze gorzej..tragedyja normalnie

Tak jak bys dostala doslownie kopa tam ??? Z TEGO CO WIEM TO BLISKO PORODU TAKIE COS JEST.

8p3onafaaetblgsa.png

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    noo! człowiek czuje się ociężały, niezdarny, męczy się po kilku krokach, coś potwornego. Ale pamiętam jeszcze to uczucie po porodzie - lekka jak piórko - od razu po wyjściu ze szpitala 10 kg mniej. Coś pięknego :)

a teraz? dobrze że mam lusterko, to jeszcze wiem jak moja pipka wygląda, bo inaczej to zobaczyłabym ją dopiero po porodzie.
    Nie mogę się tego uczucia doczekac :D tej lekkosci, widok pitki to sprawa drugorzedna :D

justyna14 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Moj oglada Barcelone. I jak byl gol to darl ryj i chyba zapomnial , ze go gardlo boli i ma 37 stopni hehehe. Bo jak zapytalam czy nagle ozdrowial to mowi NIE WIESZ ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Idę spać... Ciekawe ile dzisiaj zajmie mi zaśnięcie... Dobranoc

Dobranoc ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Tak jak bys dostala doslownie kopa tam ??? Z TEGO CO WIEM TO BLISKO PORODU TAKIE COS JEST.
    o dokładnie tak, czuje sie pobita w broszkę, tylko ze to nie jest smieszne ;o
    ja tu mam jedna z ostatnich rodzić ;o!!

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez z lusterkiem sie gole. .. w piatek lekarz to juz dzis sie ogolilam z racji tego ze jakies krostki mi wychodza i smaruje kremem bambino z cynkiem to schodzi

8p3onafaaetblgsa.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    o dokładnie tak, czuje sie pobita w broszkę, tylko ze to nie jest smieszne ;o
    ja tu mam jedna z ostatnich rodzić ;o!!

To nie smieszne . Fakt. Moze kontakt lekarzem skoro bol jest uciążliwy?? Nic nie zaszkodzi Spytać

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszym przykładem tego jak zazwyczaj facet zachowuje sie podczas choroby jest reklama nasivin, pewnie ją widziałyście w tv :P

Mezus narobil nalesników na kolacje to opędzlowałam z dzemem truskawkowym i smietana, ojj jak błogo mi się zrobiło :D

A teraz naszło mnie na film Gothika, w ciazy unikam horrorow choc je uwielbiam, ale ten mnie jakas wciagnal,hehehe mam nadzieje ze przez to nie urodze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam z telefonu, mam nadzieję że będzie git.

http://www.obrazki.jeja.pl/2039,misja-ratunkowa.html

Szkoda gadać :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka ale ze o co cho z tymi kotami ?? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Oj to moj tez wroci z pracy zly, a wlasnie czekam na Niego;-)

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Najlepszym przykładem tego jak zazwyczaj facet zachowuje sie podczas choroby jest reklama nasivin, pewnie ją widziałyście w tv :P

Miałam też właśnie o tej reklamie pisać :D to najlepszy przykład chorego faceta :D

MeGi2986 lubi tę wiadomość

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dzis przesadzilam:-( bylam caly dzien u siostry tej co ma blizniaki- chlopcy maja 4 msc, a ona sama cale dnie z nimi wiec chcialam pomoc. Nie nosilam ich bo waza po 7 kg kazdy, ale a to przebrac a to nachylic sie zagadac czy przeniesc do nosidelka czy lezaczka czy nakarmic i tak mnie pipka boli i dol brzucha. W dodatku corcia tak glowka napiera na szyjke:-S a jutro tez zaoferowalam jej pomoc (bo w ciagu dnia super sie czulam), ale to juz z mezem pojade na kilka godz, chce zeby on podpatrzyl i zajal sie chlopcami, niech cwiczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa to tam uwazaj tylko :) no to meza rzucasz na gleboka wode, od razu dwóch :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Mama-julka ale ze o co cho z tymi kotami ?? ;)

Oj nic, a tak przy okazji to widzisz zdjęcie czy musisz otwierać? Bo ja nie widzę. Nie znam się na tym i nie wiem czy to błąd przy wklejaniu czy zależne od urządzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi niech sie uczy:-) jutro mamy zostac z jednym (chrzesniakiem mojego Meza) bo siostra z drugim musi na rehabilitacje chodzic. Chlopcy sa tacy cudowni ze moglabym codziennie z nimi siedziec :-) takie radosne Sloneczka dwa :-)

‹‹ 1481 1482 1483 1484 1485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ