Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Teraz to tez szczerze wspoczuje ludziom takim mocno otyłym, ja bym nie dała rady psychicznie, teraz mnie wszystko denerwuje ze nie mogę czegoś zrobić :<
    noo! człowiek czuje się ociężały, niezdarny, męczy się po kilku krokach, coś potwornego. Ale pamiętam jeszcze to uczucie po porodzie - lekka jak piórko - od razu po wyjściu ze szpitala 10 kg mniej. Coś pięknego :)

a teraz? dobrze że mam lusterko, to jeszcze wiem jak moja pipka wygląda, bo inaczej to zobaczyłabym ją dopiero po porodzie.

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Maz oglada mecz i sie denerwuje . biedaczek jego Arsenal przegrywa :P
    wyczuwam nutkę ironii :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mnie boli krocze ;o ;o ;o czuje takie hmm rozpieranie ciezko powiedziec ,jak chodze jest jeszcze gorzej..tragedyja normalnie

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna dokladnie tez tak robie dZwonię do pracy i przypominam .... a jak nam kobieta cos dolega to facet znika z pola widzenia. Heheheh jak sie mala Oliwia urodzi to tez go bede angażować wkoncu same sobie nie zrobilysmy

justyna14 lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Dziewczyny jak mnie boli krocze ;o ;o ;o czuje takie hmm rozpieranie ciezko powiedziec ,jak chodze jest jeszcze gorzej..tragedyja normalnie

Tak jak bys dostala doslownie kopa tam ??? Z TEGO CO WIEM TO BLISKO PORODU TAKIE COS JEST.

8p3onafaaetblgsa.png

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    noo! człowiek czuje się ociężały, niezdarny, męczy się po kilku krokach, coś potwornego. Ale pamiętam jeszcze to uczucie po porodzie - lekka jak piórko - od razu po wyjściu ze szpitala 10 kg mniej. Coś pięknego :)

a teraz? dobrze że mam lusterko, to jeszcze wiem jak moja pipka wygląda, bo inaczej to zobaczyłabym ją dopiero po porodzie.
    Nie mogę się tego uczucia doczekac :D tej lekkosci, widok pitki to sprawa drugorzedna :D

justyna14 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Moj oglada Barcelone. I jak byl gol to darl ryj i chyba zapomnial , ze go gardlo boli i ma 37 stopni hehehe. Bo jak zapytalam czy nagle ozdrowial to mowi NIE WIESZ ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Idę spać... Ciekawe ile dzisiaj zajmie mi zaśnięcie... Dobranoc

Dobranoc ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Tak jak bys dostala doslownie kopa tam ??? Z TEGO CO WIEM TO BLISKO PORODU TAKIE COS JEST.
    o dokładnie tak, czuje sie pobita w broszkę, tylko ze to nie jest smieszne ;o
    ja tu mam jedna z ostatnich rodzić ;o!!

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez z lusterkiem sie gole. .. w piatek lekarz to juz dzis sie ogolilam z racji tego ze jakies krostki mi wychodza i smaruje kremem bambino z cynkiem to schodzi

8p3onafaaetblgsa.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    o dokładnie tak, czuje sie pobita w broszkę, tylko ze to nie jest smieszne ;o
    ja tu mam jedna z ostatnich rodzić ;o!!

To nie smieszne . Fakt. Moze kontakt lekarzem skoro bol jest uciążliwy?? Nic nie zaszkodzi Spytać

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszym przykładem tego jak zazwyczaj facet zachowuje sie podczas choroby jest reklama nasivin, pewnie ją widziałyście w tv :P

Mezus narobil nalesników na kolacje to opędzlowałam z dzemem truskawkowym i smietana, ojj jak błogo mi się zrobiło :D

A teraz naszło mnie na film Gothika, w ciazy unikam horrorow choc je uwielbiam, ale ten mnie jakas wciagnal,hehehe mam nadzieje ze przez to nie urodze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam z telefonu, mam nadzieję że będzie git.

http://www.obrazki.jeja.pl/2039,misja-ratunkowa.html

Szkoda gadać :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka ale ze o co cho z tymi kotami ?? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Oj to moj tez wroci z pracy zly, a wlasnie czekam na Niego;-)

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Najlepszym przykładem tego jak zazwyczaj facet zachowuje sie podczas choroby jest reklama nasivin, pewnie ją widziałyście w tv :P

Miałam też właśnie o tej reklamie pisać :D to najlepszy przykład chorego faceta :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dzis przesadzilam:-( bylam caly dzien u siostry tej co ma blizniaki- chlopcy maja 4 msc, a ona sama cale dnie z nimi wiec chcialam pomoc. Nie nosilam ich bo waza po 7 kg kazdy, ale a to przebrac a to nachylic sie zagadac czy przeniesc do nosidelka czy lezaczka czy nakarmic i tak mnie pipka boli i dol brzucha. W dodatku corcia tak glowka napiera na szyjke:-S a jutro tez zaoferowalam jej pomoc (bo w ciagu dnia super sie czulam), ale to juz z mezem pojade na kilka godz, chce zeby on podpatrzyl i zajal sie chlopcami, niech cwiczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa to tam uwazaj tylko :) no to meza rzucasz na gleboka wode, od razu dwóch :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Mama-julka ale ze o co cho z tymi kotami ?? ;)

Oj nic, a tak przy okazji to widzisz zdjęcie czy musisz otwierać? Bo ja nie widzę. Nie znam się na tym i nie wiem czy to błąd przy wklejaniu czy zależne od urządzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi niech sie uczy:-) jutro mamy zostac z jednym (chrzesniakiem mojego Meza) bo siostra z drugim musi na rehabilitacje chodzic. Chlopcy sa tacy cudowni ze moglabym codziennie z nimi siedziec :-) takie radosne Sloneczka dwa :-)

‹‹ 1481 1482 1483 1484 1485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ