Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkkaa wrote:Teraz to tez szczerze wspoczuje ludziom takim mocno otyłym, ja bym nie dała rady psychicznie, teraz mnie wszystko denerwuje ze nie mogę czegoś zrobić :<
a teraz? dobrze że mam lusterko, to jeszcze wiem jak moja pipka wygląda, bo inaczej to zobaczyłabym ją dopiero po porodzie.7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Justyna dokladnie tez tak robie dZwonię do pracy i przypominam .... a jak nam kobieta cos dolega to facet znika z pola widzenia. Heheheh jak sie mala Oliwia urodzi to tez go bede angażować wkoncu same sobie nie zrobilysmy
justyna14 lubi tę wiadomość
-
aannkkaa wrote:Dziewczyny jak mnie boli krocze ;o ;o ;o czuje takie hmm rozpieranie ciezko powiedziec ,jak chodze jest jeszcze gorzej..tragedyja normalnie
Tak jak bys dostala doslownie kopa tam ??? Z TEGO CO WIEM TO BLISKO PORODU TAKIE COS JEST. -
justyna14 wrote:noo! człowiek czuje się ociężały, niezdarny, męczy się po kilku krokach, coś potwornego. Ale pamiętam jeszcze to uczucie po porodzie - lekka jak piórko - od razu po wyjściu ze szpitala 10 kg mniej. Coś pięknego
a teraz? dobrze że mam lusterko, to jeszcze wiem jak moja pipka wygląda, bo inaczej to zobaczyłabym ją dopiero po porodzie.tej lekkosci, widok pitki to sprawa drugorzedna
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Maz oglada mecz i sie denerwuje . biedaczek jego Arsenal przegrywa
Moj oglada Barcelone. I jak byl gol to darl ryj i chyba zapomnial , ze go gardlo boli i ma 37 stopni hehehe. Bo jak zapytalam czy nagle ozdrowial to mowi NIE WIESZ -
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:o dokładnie tak, czuje sie pobita w broszkę, tylko ze to nie jest smieszne ;o
ja tu mam jedna z ostatnich rodzić ;o!!
To nie smieszne . Fakt. Moze kontakt lekarzem skoro bol jest uciążliwy?? Nic nie zaszkodzi Spytać -
nick nieaktualnyNajlepszym przykładem tego jak zazwyczaj facet zachowuje sie podczas choroby jest reklama nasivin, pewnie ją widziałyście w tv
Mezus narobil nalesników na kolacje to opędzlowałam z dzemem truskawkowym i smietana, ojj jak błogo mi się zrobiło
A teraz naszło mnie na film Gothika, w ciazy unikam horrorow choc je uwielbiam, ale ten mnie jakas wciagnal,hehehe mam nadzieje ze przez to nie urodze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Najlepszym przykładem tego jak zazwyczaj facet zachowuje sie podczas choroby jest reklama nasivin, pewnie ją widziałyście w tv
Miałam też właśnie o tej reklamie pisaćto najlepszy przykład chorego faceta
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba dzis przesadzilam:-( bylam caly dzien u siostry tej co ma blizniaki- chlopcy maja 4 msc, a ona sama cale dnie z nimi wiec chcialam pomoc. Nie nosilam ich bo waza po 7 kg kazdy, ale a to przebrac a to nachylic sie zagadac czy przeniesc do nosidelka czy lezaczka czy nakarmic i tak mnie pipka boli i dol brzucha. W dodatku corcia tak glowka napiera na szyjke:-S a jutro tez zaoferowalam jej pomoc (bo w ciagu dnia super sie czulam), ale to juz z mezem pojade na kilka godz, chce zeby on podpatrzyl i zajal sie chlopcami, niech cwiczy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Mama-julka ale ze o co cho z tymi kotami ??
Oj nic, a tak przy okazji to widzisz zdjęcie czy musisz otwierać? Bo ja nie widzę. Nie znam się na tym i nie wiem czy to błąd przy wklejaniu czy zależne od urządzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:55
-
nick nieaktualny