X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    podchody! ahaha :D
    Ja jutro specjalnie wyjeżdzam o 7 z Katowic zeby byc przed otwarciem galerii, bo będę się bić o ciuchy :D haha. O 9 otwierają h&m, a jutro wchodzi kolekcja na którą długo czekałam. Zresztą.. nie tylko ja. :D
    Flakonik o tej porze to będzie jeszcze w łóżku!:D

A Cb to podziwiam ;) jedzie o 7:00 przed otwarciem ;)

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    i chyba brzuch mi się już obniżył.. dla porównania pokaże wam dwa zdjęcia i powiedzcie mi czy mi sie już obniżył czy ja mam zwidy...

1. zdjęcie z dzisiaj:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f80925efbb4.jpg

2. zdjęcie z 31 tygodnia 4 dnia:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c506e617e15.jpg

Oj Rozalka rośnie :) Jak opada to wygląda jakby był smutny i zaraz miał odpaść :P

Chichibi lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ktora ze Szczecina??:):):) ja musze wejsc na neta i zobaczyc ta kolekcje bo nic nie wiem a zawsze moge podjechac do miasta ;) jutro odbieram wozek i jestem podniecona ;) przeraza mnie cisza dzisiaj na forum
    Wejde w nocy a nasze szpitalne beda rozpakowane ; p
    Nie kracz :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    genoweffa wrote:
    Jestem z Redy, więc trochę km nas dzieli :) No i jest jeszcze Piegus :)

Znowu coś pokićkałam :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    No tak, za dużo by było już tych przypadków. Mój kierunek - Belgia. Ma dwóch braci pracujących w różnych miejscach w Niemczech, ale nie wiem gdzie który.
    Zdecydowanie by było za dużo :D
    Dobrze ze chociaż łączy nas to ze musimy czekać aż pańciowie wrócą :D

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oficjalnie! przekręcam się z boku na bok na 3 do 5 podejść :/ jestem wielorybem!

edit: i jeszcze reklama piwa w tv, wiedzą jak człowiekowi smaka narobić :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:40

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka i jeśli to byłś Ty która mówiła że juz sex nie jest przyjemny to zdecydowanie to tez nas łączy :D

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Mama-julka i jeśli to byłś Ty która mówiła że juz sex nie jest przyjemny to zdecydowanie to tez nas łączy :D
    ja to w ciąży zawsze współczuję ludziom naprawdę otyłym, bo oni takie brzuchy mają na co dzień i jakoś żyją . Wiązanie butów - dramat, depilacja - dramat, malowanie paznokci u stóp - już nawet nie próbuje, dobrze że jesień jest, na brzuchu spać nie mogę, a tak lubię najbardziej. No generalnie mają ciężko w życiu!

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to tez szczerze wspoczuje ludziom takim mocno otyłym, ja bym nie dała rady psychicznie, teraz mnie wszystko denerwuje ze nie mogę czegoś zrobić :<

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi - moim zdaniem nie opadł.
    Alicja czytałam na necie o przepychankach w h&m, więc uważaj na siebie:)

Justyna - ja też przekręcam się na kilka podejść i to jeszcze w bólach. Najgorsze, że jak się wygodnie ułożę to nie mija 5 minut i muszę do toalety i zabawa w układanie od nowa.

Ja jestem za spotkaniem w Krakowie oczywiście :)

Flakonik, Dagietka, alicja_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    oficjalnie! przekręcam się z boku na bok na 3 do 5 podejść :/ jestem wielorybem!

edit: i jeszcze reklama piwa w tv, wiedzą jak człowiekowi smaka narobić :/

Mnie się rozwija język jak chodnik aż na podłogę gdy widze reklamę książęcego :-P

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:

Tak to ja. Jedyne co teraz przyjemne, a związane z seksowaniem to sny he he.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chchibi urosl ale nie opadl .U mnie tez jeszcze nie opadl chociazby dlatego ,ze zgaga meczy jeszcze bardziej.No i musze w koncu zdjecie dodac bo az mi glupio ,ze sie ani razu nie pokazalam.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maya czekamy na zdjęcie :D

Chichibi wyrok jest jednoznaczny - masz zwidy ;P

Chichibi lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz ide spac ;) jestem padnieta po dzisiejszym dniu ;)
    Alicja powodzenia jutro zebys wrocila zywa !:D

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to mowie Ci ;) nie chce krakac ALE ;) heheh

Maya34--- prosimy o fote , my juz ujawnione ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole mialam wam pisac ;) moj M chory od dwoch dni ma stan podgoraczkowy a robi z siebie umierajacego. Np. Lezymy on oglada mecz i mowi ( kochanie zimno mi , ja- ubierz dluga pizamke -on -podaj mi , ja- ( wstalam i dalam) a on za chwile poprosZę herbatke z miodem i cytrynka i terafluu zaraz mam .... oczywiacie znowu wstalam i poszlam zrobic bo kuchnie mamy na parterze .... no jasna cholera. ... ja jak w nocy wyje z bolu kregoslupa jak sie przekrecam to ten mnie ucisza. ;/ i tak jak patrze na niego to mysle co byloby jakby oni chodzili w ciazy .... cale 9 mc a potem rodzili i na cycu siedzieli , w nocy z butla latali

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:05

8p3onafaaetblgsa.png

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Wogole mialam wam pisac ;) moj M chory od dwoch dni ma stan podgoraczkowy a robi z siebie umierajacego. Np. Lezymy on oglada mecz i mowi ( kochanie zimno mi , ja- ubierz dluga pizamke -on -podaj mi , ja- ( wstalam i dalam) a on za chwile poprosZę herbatke z miodem i cytrynka i terafluu zaraz mam .... oczywiacie znowu wstalam i poszlam zrobic bo kuchnie mamy na parterze .... no jasna cholera. ... ja jak w nocy wyje z bolu kregoslupa jak sie przekrecam to ten mnie ucisza. ;/ i tak jak patrze na niego to mysle co byloby jakby oni chodzili w ciazy .... cale 9 mc a potem rodzili i na cycu siedzieli , w nocy z butla latali
    mój w nocy z butlą lata nie ma pomiłuj! a jak Olek był malutki to zawsze mi go do łóżka w nocy do karmienia podawał i potem odkładał do łóżeczka. Ale zgadzam się z Tobą, facet chory jest gorszy niż chore dziecko. Mój mąż też był jakieś 3 tyg temu podziębiony, ja mu herbatki z cytrynką robiłam też teraflu, pilnowałam,żeby łykał wit C, leki do pracy dwałam, dzwoniłam o odpowiedniej godzinie żeby łyknął itd cuda wianki. Teraz jak mnie coś dopadło to co mam? nic :) a nie wróć pytanie "co na kolacje ?" :) także tak :)

edit: a jak mu to wszystko powiedziałam, to usłyszałam, że i tak w ciąży nic łykać nie mogę więc on mi nie umie pomóc :) i tyle :) radź se babo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:13

7w3d 💔
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać... Ciekawe ile dzisiaj zajmie mi zaśnięcie... Dobranoc

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz oglada mecz i sie denerwuje . biedaczek jego Arsenal przegrywa :P

justyna14 lubi tę wiadomość

‹‹ 1480 1481 1482 1483 1484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ