X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    podchody! ahaha :D
    Ja jutro specjalnie wyjeżdzam o 7 z Katowic zeby byc przed otwarciem galerii, bo będę się bić o ciuchy :D haha. O 9 otwierają h&m, a jutro wchodzi kolekcja na którą długo czekałam. Zresztą.. nie tylko ja. :D
    Flakonik o tej porze to będzie jeszcze w łóżku!:D

A Cb to podziwiam ;) jedzie o 7:00 przed otwarciem ;)

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    i chyba brzuch mi się już obniżył.. dla porównania pokaże wam dwa zdjęcia i powiedzcie mi czy mi sie już obniżył czy ja mam zwidy...

1. zdjęcie z dzisiaj:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f80925efbb4.jpg

2. zdjęcie z 31 tygodnia 4 dnia:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c506e617e15.jpg

Oj Rozalka rośnie :) Jak opada to wygląda jakby był smutny i zaraz miał odpaść :P

Chichibi lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ktora ze Szczecina??:):):) ja musze wejsc na neta i zobaczyc ta kolekcje bo nic nie wiem a zawsze moge podjechac do miasta ;) jutro odbieram wozek i jestem podniecona ;) przeraza mnie cisza dzisiaj na forum
    Wejde w nocy a nasze szpitalne beda rozpakowane ; p
    Nie kracz :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    genoweffa wrote:
    Jestem z Redy, więc trochę km nas dzieli :) No i jest jeszcze Piegus :)

Znowu coś pokićkałam :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    No tak, za dużo by było już tych przypadków. Mój kierunek - Belgia. Ma dwóch braci pracujących w różnych miejscach w Niemczech, ale nie wiem gdzie który.
    Zdecydowanie by było za dużo :D
    Dobrze ze chociaż łączy nas to ze musimy czekać aż pańciowie wrócą :D

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oficjalnie! przekręcam się z boku na bok na 3 do 5 podejść :/ jestem wielorybem!

edit: i jeszcze reklama piwa w tv, wiedzą jak człowiekowi smaka narobić :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:40

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka i jeśli to byłś Ty która mówiła że juz sex nie jest przyjemny to zdecydowanie to tez nas łączy :D

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Mama-julka i jeśli to byłś Ty która mówiła że juz sex nie jest przyjemny to zdecydowanie to tez nas łączy :D
    ja to w ciąży zawsze współczuję ludziom naprawdę otyłym, bo oni takie brzuchy mają na co dzień i jakoś żyją . Wiązanie butów - dramat, depilacja - dramat, malowanie paznokci u stóp - już nawet nie próbuje, dobrze że jesień jest, na brzuchu spać nie mogę, a tak lubię najbardziej. No generalnie mają ciężko w życiu!

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to tez szczerze wspoczuje ludziom takim mocno otyłym, ja bym nie dała rady psychicznie, teraz mnie wszystko denerwuje ze nie mogę czegoś zrobić :<

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi - moim zdaniem nie opadł.
    Alicja czytałam na necie o przepychankach w h&m, więc uważaj na siebie:)

Justyna - ja też przekręcam się na kilka podejść i to jeszcze w bólach. Najgorsze, że jak się wygodnie ułożę to nie mija 5 minut i muszę do toalety i zabawa w układanie od nowa.

Ja jestem za spotkaniem w Krakowie oczywiście :)

Flakonik, Dagietka, alicja_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    oficjalnie! przekręcam się z boku na bok na 3 do 5 podejść :/ jestem wielorybem!

edit: i jeszcze reklama piwa w tv, wiedzą jak człowiekowi smaka narobić :/

Mnie się rozwija język jak chodnik aż na podłogę gdy widze reklamę książęcego :-P

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:

Tak to ja. Jedyne co teraz przyjemne, a związane z seksowaniem to sny he he.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chchibi urosl ale nie opadl .U mnie tez jeszcze nie opadl chociazby dlatego ,ze zgaga meczy jeszcze bardziej.No i musze w koncu zdjecie dodac bo az mi glupio ,ze sie ani razu nie pokazalam.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maya czekamy na zdjęcie :D

Chichibi wyrok jest jednoznaczny - masz zwidy ;P

Chichibi lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz ide spac ;) jestem padnieta po dzisiejszym dniu ;)
    Alicja powodzenia jutro zebys wrocila zywa !:D

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to mowie Ci ;) nie chce krakac ALE ;) heheh

Maya34--- prosimy o fote , my juz ujawnione ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole mialam wam pisac ;) moj M chory od dwoch dni ma stan podgoraczkowy a robi z siebie umierajacego. Np. Lezymy on oglada mecz i mowi ( kochanie zimno mi , ja- ubierz dluga pizamke -on -podaj mi , ja- ( wstalam i dalam) a on za chwile poprosZę herbatke z miodem i cytrynka i terafluu zaraz mam .... oczywiacie znowu wstalam i poszlam zrobic bo kuchnie mamy na parterze .... no jasna cholera. ... ja jak w nocy wyje z bolu kregoslupa jak sie przekrecam to ten mnie ucisza. ;/ i tak jak patrze na niego to mysle co byloby jakby oni chodzili w ciazy .... cale 9 mc a potem rodzili i na cycu siedzieli , w nocy z butla latali

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:05

8p3onafaaetblgsa.png

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Wogole mialam wam pisac ;) moj M chory od dwoch dni ma stan podgoraczkowy a robi z siebie umierajacego. Np. Lezymy on oglada mecz i mowi ( kochanie zimno mi , ja- ubierz dluga pizamke -on -podaj mi , ja- ( wstalam i dalam) a on za chwile poprosZę herbatke z miodem i cytrynka i terafluu zaraz mam .... oczywiacie znowu wstalam i poszlam zrobic bo kuchnie mamy na parterze .... no jasna cholera. ... ja jak w nocy wyje z bolu kregoslupa jak sie przekrecam to ten mnie ucisza. ;/ i tak jak patrze na niego to mysle co byloby jakby oni chodzili w ciazy .... cale 9 mc a potem rodzili i na cycu siedzieli , w nocy z butla latali
    mój w nocy z butlą lata nie ma pomiłuj! a jak Olek był malutki to zawsze mi go do łóżka w nocy do karmienia podawał i potem odkładał do łóżeczka. Ale zgadzam się z Tobą, facet chory jest gorszy niż chore dziecko. Mój mąż też był jakieś 3 tyg temu podziębiony, ja mu herbatki z cytrynką robiłam też teraflu, pilnowałam,żeby łykał wit C, leki do pracy dwałam, dzwoniłam o odpowiedniej godzinie żeby łyknął itd cuda wianki. Teraz jak mnie coś dopadło to co mam? nic :) a nie wróć pytanie "co na kolacje ?" :) także tak :)

edit: a jak mu to wszystko powiedziałam, to usłyszałam, że i tak w ciąży nic łykać nie mogę więc on mi nie umie pomóc :) i tyle :) radź se babo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:13

7w3d 💔
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać... Ciekawe ile dzisiaj zajmie mi zaśnięcie... Dobranoc

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz oglada mecz i sie denerwuje . biedaczek jego Arsenal przegrywa :P

justyna14 lubi tę wiadomość

‹‹ 1480 1481 1482 1483 1484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ