Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
alicja_ wrote:podchody! ahaha
Ja jutro specjalnie wyjeżdzam o 7 z Katowic zeby byc przed otwarciem galerii, bo będę się bić o ciuchyhaha. O 9 otwierają h&m, a jutro wchodzi kolekcja na którą długo czekałam. Zresztą.. nie tylko ja.
Flakonik o tej porze to będzie jeszcze w łóżku!
A Cb to podziwiamjedzie o 7:00 przed otwarciem
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:i chyba brzuch mi się już obniżył.. dla porównania pokaże wam dwa zdjęcia i powiedzcie mi czy mi sie już obniżył czy ja mam zwidy...
1. zdjęcie z dzisiaj:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f80925efbb4.jpg
2. zdjęcie z 31 tygodnia 4 dnia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c506e617e15.jpg
Oj Rozalka rośnieJak opada to wygląda jakby był smutny i zaraz miał odpaść
Chichibi lubi tę wiadomość
-
ola25 wrote:Ktora ze Szczecina??
ja musze wejsc na neta i zobaczyc ta kolekcje bo nic nie wiem a zawsze moge podjechac do miasta
jutro odbieram wozek i jestem podniecona
przeraza mnie cisza dzisiaj na forum
Wejde w nocy a nasze szpitalne beda rozpakowane ; p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:No tak, za dużo by było już tych przypadków. Mój kierunek - Belgia. Ma dwóch braci pracujących w różnych miejscach w Niemczech, ale nie wiem gdzie który.
Dobrze ze chociaż łączy nas to ze musimy czekać aż pańciowie wrócą -
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Mama-julka i jeśli to byłś Ty która mówiła że juz sex nie jest przyjemny to zdecydowanie to tez nas łączy7w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChichibi - moim zdaniem nie opadł.
Alicja czytałam na necie o przepychankach w h&m, więc uważaj na siebie:)
Justyna - ja też przekręcam się na kilka podejść i to jeszcze w bólach. Najgorsze, że jak się wygodnie ułożę to nie mija 5 minut i muszę do toalety i zabawa w układanie od nowa.
Ja jestem za spotkaniem w Krakowie oczywiścieFlakonik, Dagietka, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:oficjalnie! przekręcam się z boku na bok na 3 do 5 podejść
jestem wielorybem!
edit: i jeszcze reklama piwa w tv, wiedzą jak człowiekowi smaka narobić
Mnie się rozwija język jak chodnik aż na podłogę gdy widze reklamę książęcegojustyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wogole mialam wam pisac
moj M chory od dwoch dni ma stan podgoraczkowy a robi z siebie umierajacego. Np. Lezymy on oglada mecz i mowi ( kochanie zimno mi , ja- ubierz dluga pizamke -on -podaj mi , ja- ( wstalam i dalam) a on za chwile poprosZę herbatke z miodem i cytrynka i terafluu zaraz mam .... oczywiacie znowu wstalam i poszlam zrobic bo kuchnie mamy na parterze .... no jasna cholera. ... ja jak w nocy wyje z bolu kregoslupa jak sie przekrecam to ten mnie ucisza. ;/ i tak jak patrze na niego to mysle co byloby jakby oni chodzili w ciazy .... cale 9 mc a potem rodzili i na cycu siedzieli , w nocy z butla latali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:05
-
ola25 wrote:Wogole mialam wam pisac
moj M chory od dwoch dni ma stan podgoraczkowy a robi z siebie umierajacego. Np. Lezymy on oglada mecz i mowi ( kochanie zimno mi , ja- ubierz dluga pizamke -on -podaj mi , ja- ( wstalam i dalam) a on za chwile poprosZę herbatke z miodem i cytrynka i terafluu zaraz mam .... oczywiacie znowu wstalam i poszlam zrobic bo kuchnie mamy na parterze .... no jasna cholera. ... ja jak w nocy wyje z bolu kregoslupa jak sie przekrecam to ten mnie ucisza. ;/ i tak jak patrze na niego to mysle co byloby jakby oni chodzili w ciazy .... cale 9 mc a potem rodzili i na cycu siedzieli , w nocy z butla latali
a nie wróć pytanie "co na kolacje ?"
także tak
edit: a jak mu to wszystko powiedziałam, to usłyszałam, że i tak w ciąży nic łykać nie mogę więc on mi nie umie pomóci tyle
radź se babo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:13
7w3d 💔 -
nick nieaktualny