Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Mama-Julka o to chociaż któraś rozumie moja depresje, no ja się mogę przytulić np. do dywanu bo wygląda na miękki
Mój dopiero co był na 10 dni i nie wiem kiedy to zleciało :o teraz będzie zjeżdżał 18 grudnia
Flakonik bardzo ciekawie wyglądało by to spotkanie wszystkie zmęczone, spuchniete hahaale za lampkę wina oddające wszystko
To będziemy się wspierać, jak tu dotrwać do następnego zjazdu. Mój tak samo ma przyjechać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Ciekawe czy sie minelysmy
moze nawet o tym nie wiemy
Chociaz ja taka mamusie modelke bym na pewno wychaczyla.
Ja oczywiscie w zarze , h&m,i kappahla ty?
Ja kupiłam całą siate w kappahl bo są te EKO rzeczy teraz dla dzidziusiow.
Kupiłam już większosć na 62, bo na 52 i 56 mam całą szafę.
Mogłaś mówić, bo mam tam 30% zniżki!Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Zieloneoliwki miasto meneli to powiedział nasz Boguś Linda.
Aannkkaa wiem że jesteś z Tczewa bo patrzalam w tabelke, dlatego tak wspomnialam. Wydaje mi się że jeszcze jest Genoweffa. Ja to Tczew znam tylko z widoku z pociągu jadącego do GdańskaWrze u nas od tego
A mogę być menelem, w końcu do wódy mnie ciągnie od jakiegoś czasu
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Mama-julka z okolic Tczewa
o kurcze myslałam ze nikogo nie ma z Tczewa
O to i tak całkiem dobrze a Ty skąd jesteś ?
Na pierwszej stronie jest tabelka i niektóre mają podane miejsce zamieszkania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Yhh no nic jutro wizyta więc czas się udać do łazienki na gimnastykę z maszynka do golenia... Trochę ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Tak, tak wszystkie wiemy jak trudno jest okiełznać franiutę przez ogromny brzuchWiększość z nas przeżywała to samo co Ty już dobre parę miesięcy temu, wiesz
-
nick nieaktualny