Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jak już Wam dzisiaj tak zaspamowałam zdjęciami, to jeszcze jedno!
Bo kurde jestem zajebista i zrobiłam ciasto na patelni. Uwielbiam piec, a od ponad roku mieszkamy w kawalerce, gdzie nie ma piekarnika. Zwariować można. I stwierdziłam, że dość tego, zrobię ciasto chociażby miało być "smażone"
I jestem z siebie dumna, może nie wygląda jakoś pięknie, ale dobre wyszło.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cd20a383499.jpgaannkkaa, Madzisek, lilianna, iNso87, pati_zuzia, Pola_27, dorciamw, Moniusia89, kwiatakacji, Dżulia, ZieloneOliwki, alicja_, Mama-julka, Hashija, Klara87, maya34, Matleena, alisss871, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czemu ale wydaje mi sie,ze dzis to jakas taka cisza przed burza... obym nie powiedziala tego w zla godzine;)
Opilam sie kolejna herbata z cytryna..ja to mysle,ze te kg to przez ta herbate pewnie :p hahaha tyle jej pije.
Moj Malz zaraz zje i mowil,ze wybiera sie do wyrka spac..takze zostane w salonie sama i sie zastanawiam co by tu..obejrzec? Laura zamknela sie w pokoju i na kompie siedzi..ehalicja_ lubi tę wiadomość
-
A ja też po narzekam dziś bo nie dość że mnie ta pitka swedzi to jeszcze mnie gardło zaczęło bolec
dobrze że jutro wizyta to się zapytam o co chodzi, mam nadzieję że to nie te żylaki
Ale za to byłam se dziś rzęski uzupełnić i brwi zrobiłam i od razu ladniejsza jestem
Insoo Ty to masz rzeczywiście brzucha wow! Nie wyobrazam sobie siebie z takim jak ja już z moim się nie umiem ruszyćiNso87, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Acikk też bym sobie na rzęski poszla ale moja kosmetyczka na macierzyńskim a jakos nie chce ryzykowac żeby isc do jakiejś nowej i dodatkowo chyba bym teraz tyle nie wyleżała bo jak sie na plecach położę to zaraz mi słabo i powietrza nabrać nie mogę...
-
Witam moje Drogie Panie
Jestem tutaj nowa, więc dopiero zaczynam przygodę
Wczoraj byłam u Pani ginekolog na rutynowej wizycie. Okazało się, że w cytologi wyszło mi jakieś tam zapalenie, przepisała mi lek. Jednak podczas robienia USG dopochwowo, wykryła u mnie malutki punkcik, nie mogła stwierdzić na 100%, że to ciąża. Zabroniła mi aplikować lek oraz kazała zrobić test ciążowy zanim zacznę leczenie.
Kochaliśmy się w 22 dniu cyklu oraz w 29, ale nie było finału we mnie. Według moich obserwacji dni płodne miałam od 15 do 19 dnia cyklu. Ostatni cykl miałam aż 38 dniowy, a tak to przeważnie mam 31-30 dni.
Robiłam wczoraj ten test, wyszedł negatywny. Dziś rano robiłam powtórkę, nadal negatywny. Myślicie, że to może być ciąża, tylko jeszcze testy jej nie wykrywają? Boję się, żeby nie zrobić dziecku krzywdy, w razie gdybym zaaplikowała sobie tą maść.
Co mi poradzicie??
Proszę o wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:14
Matleena lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:A ja też po narzekam dziś bo nie dość że mnie ta pitka swedzi to jeszcze mnie gardło zaczęło bolec
dobrze że jutro wizyta to się zapytam o co chodzi, mam nadzieję że to nie te żylaki
Ale za to byłam se dziś rzęski uzupełnić i brwi zrobiłam i od razu ladniejsza jestem
Insoo Ty to masz rzeczywiście brzucha wow! Nie wyobrazam sobie siebie z takim jak ja już z moim się nie umiem ruszyć
Hehehe a moj Malz mi mowi,ze moj brzuch wcale nie jest taki duzy...no skad,malusi jest:D to jest slodki klamca:ppppp -
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Acikk a moze to drozdzaki tak jak u mnie byly,tydzien antybiotyku i przejdzie. Hmm no bo mnie tez swedzialo,czasem moze zapiec i wogole taki dyskomfort.
Hehehe a moj Malz mi mowi,ze moj brzuch wcale nie jest taki duzy...no skad,malusi jest:D to jest slodki klamca:ppppp -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:49
alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja też po narzekam dziś bo nie dość że mnie ta pitka swedzi to jeszcze mnie gardło zaczęło bolec
Insoo Ty to masz rzeczywiście brzucha wow! Nie wyobrazam sobie siebie z takim jak ja już z moim się nie umiem ruszyć
Ach, też bym poszła na rzęsy, ale nie wiem czy wyleżę, ostatnio jak byłam 3 tygodnie temu na zabiegu u kosmetyczki to na koniec zrobiło mi się słabo. Hmm może spróbuję, gorzej jak wyjdę tylko z jednym okiem zrobionym.... ;0 -
Madzisek wrote:Inso w takim razie chciałabym wiedzieć jaki to jest wg twojego męża duży brzuch... Moze taki że kobieta nawet podnieść się nie może
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:U mnie postęp
Prawie spakowalam torbe do szpitala
Zostaly mi jeszcze do spakowania moje kosmetyki. A ja juz nie mam miejsca, chyba musze wieksza walizke wziac
-
nick nieaktualny
-
Inso moj maz jak mu czasem cos mowie ze jak moze nie widziec ze przytylam albo cos to mi mowi ze on na mnie patrzy sercem a nie oczami
tzn oczami tez ale wiadomo o co cho i w sumie cos w tym jest bo ja tez nie widze tego ze wylysialo mu sie czy przytylo i nie mysle nad tym wogole
a na brzuch moj mowi ze jest seksi wiec wogole haha
Ja na szczescie nie mam problemu z wylezeniem przewaznie sobie drzemie jak mi eobi rzesy:DiNso87, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
A nie wydaje mi się właśnie by jakas infekcja bo tak typowo na zewnatrz tylko mnie swedzi jakby skóra. Może jakieś podrażnienie od wkładek zobaczymy. A może te żylaki
Hej dziewczynki w szpitalach odezwijcie się czy wszystko u Was OK, madzia jak u Ciebie? Chyba Twój Antek nie chce wyjsx przed moim?
-
nick nieaktualny
-
No dzięki dziewczynki
to jutro zapytam ją a dziś na nocke też SE posmaruje bo chyba mam to gdzieś na chacie
Alicja no inso napisała że cisza przed burza, oby się nie sprawdzilo
Kokolinek trochę nie to forumale tak jak Alicja pisze zrób bete i tyle, żadna z nas nie jest jasnowidzka
i ciąży przez forum Ci nie stwierdzi
alicja_, Pola_27 lubią tę wiadomość