Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Dziewczyny nagle zrobilo mi sie mokro az getry wigotne i niewiem czy to wody czy nie a niechce panikowac narazie jest spokoj brzuch troche pobolewa normanie jakbym popuscila ;/
Sprawdz sobie testem na infekcje intymne!
Jest do kupienia w aptece. Spróbuj poprosić męża żeby kupił. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my z Olkiem to na początku dziąsełka wacikiem niejałowym maczanym w wodzie przegotowanej przecieraliśmy. Dopiero jak ząbki wyszły zaczęliśmy używać szczoteczki właśnie silikonowej i pasty dla początkowej. Na normalną szczoteczkę (dla dzieci z miekkim włosiem) przejdziemy jak wyjdzie więcej ząbków. Teraz mamy ich 67w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia jak stoisz ujście przytyka dzidziuś głową jak się położysz to jeżeli to są wody to będzie lecieć ciurkiem po troszku albo chlupnie troszkę wiecej
tak zaglądam przez przypadek kliknelam i temat rzeka mi znany jak rozpoznać czy to wody
drugi poród zaczął się od "saczenia" się wod do końca worek plodowy nie pękł i córka w worku owodniowym się urodziła
cały czas ciurkiem leciało albo chlupało porcjami jak na nogach byłam
ew. Drugi sposób papierki do sprawdzania ph kosztują grosze a dają pewność jeżeli to wody będą ciemnoniebieskie albo prawie granatowe
Sama czekam z niecierpliwością już na spotkanie z maluchem
a tu jeszcze ponad 5msc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 14:04
Mi$ia26 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak siedzialam to cos poecialo jakbym popuscila i tyle teraz nic sie nie dzieje oprocz bou brzucha jak na @ odpoczywamy sobie i sie nie stresujemy
Co ma byc to bedzie do szpitala mam niecale 10 min samochodem jakby co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 14:07
-
Końcówkę ciąży z synem tak przechodziłam co chwile mi chlupało duuuzo wodnistego śluzu i tez stresik czy nie wody ale Wy już bliziutko to wszystko się może zdarzyć trzymam kciuki i powodzenia dziewczyny spokojnych porodów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 14:07
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny