Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:lips pamietam,ze jestes z Bialego,przejdz sie z trądzikiem do zakaznego,tam jest przychodnia do dr Dziurzyckiej,polecam.
Oj coś Ci sie pomyliłoJestem z okolic Tarnowa. A z trądzikiem walczę już ponad 10 lat. Raz jest lepiej raz gorzej. Kiedyś to był dla mnie problem, dziś wiem co w życiu jest ważne i mimo że mam to pod kontrolą i leczę się non stop to się tym tak bardzo nie przejmuje. Uważam ze jestem piękna, widzę to w oczach mojego męża i tylko tyle mnie interesuje
iNso87, alisss871 lubią tę wiadomość
-
hahaha juz nawet wiem jaki prawie kazda bedzie miala suwaczek po urodzeniu... do mojej wymarzonej wagi zostało..kg ;p
a dziwie sie,ze jeszcze nie ma .. do lykniecia %% zostalo...dni ;phahaha
moniek90, MeGi2986, ZieloneOliwki, Moniusia89, alicja_, Matleena lubią tę wiadomość
-
lips wrote:Oj coś Ci sie pomyliło
Jestem z okolic Tarnowa. A z trądzikiem walczę już ponad 10 lat. Raz jest lepiej raz gorzej. Kiedyś to był dla mnie problem, dziś wiem co w życiu jest ważne i mimo że mam to pod kontrolą i leczę się non stop to się tym tak bardzo nie przejmuje. Uważam ze jestem piękna, widzę to w oczach mojego męża i tylko tyle mnie interesuje
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Cześć dziewczyny!
Ile tu się ostatnio dzieje! Ciężko Was nadrabiać, ale ciesze się, że wszystkie jeszcze się trzymamy w pakietach!
alicja_ nie wiem czy kojarzę Monikę ze szkoły rodzenia, musiałabyś mi powiedzieć czy młoda, czy starsza i gdzie siedziała i czy z facetem przychodziła. A coś jej się stało?
Kurcze właśnie w weekend urodziła martwe dzieciątko w 34 tygodniu
Tak mi się zrobiło przykro -
nick nieaktualnyMoniek kciuki zaciśnięte!!
i oczywiście za reszte wizytujących również.
Inso to my wzrostowo podobne konusyja marze żeby wrócić do wagi 55 kg, wtedy czułam się super. Niestety leczenie hormonami przy staraniach dało mi 12kg na plusie
więc mam duzo do zrzucenia, ale nic na szybkiego,pomalutku sie uda
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Eve_84 wrote:Ja miałam laser na łydkach. Light Sheer, w IPL nie wierze. Polecam!
Tez mam plan na bikini jak skończę karmić
Czyli rozumiem ze nie odrastają włoski na łydkach skoro jestes zadowolona ? Ile miałaś zabiegów?
Ja już przed ciażą myślałam o depilacji laserowej bikini (właśnie Light Sheer) a ciaza jeszcze bardziej mnie w tym utwierdziła. Na ostatnią wizyte u gina stwierdziłam ze się ogolę, no i oczywiście krostki, zacięcia, kępki, swędząca skóra. Obraz nędzy i rozpaczy. -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Annielica nie martw się , też będę na antybiotyku. Wiem że mam bakterie od czerwca. Z dwojga złego niech lekarstwo przejdzie przez nas niż prosto trafi do dziecka.
To faktdobrze, że wyszło to yeraz bo gdyby sie wczesniej zaczelo rodzić bez wyniku to nieciekawie...
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Moniek kciuki zaciśnięte!!
i oczywiście za reszte wizytujących również.
Inso to my wzrostowo podobne konusyja marze żeby wrócić do wagi 55 kg, wtedy czułam się super. Niestety leczenie hormonami przy staraniach dało mi 12kg na plusie
więc mam duzo do zrzucenia, ale nic na szybkiego,pomalutku sie uda
Alicja..straszne;/ -
Mama-julka wrote:Moniek kciuki zaciśnięte, ale ile wpisów będzie to nie wiadomo
Inso, dzięki za inspirację, stworze właśnie ten suwaczek o wadze, a jak efektów nie będzie to znikam z fora bo będzie kompromitacjaMama-julka, Matleena lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Kurcze właśnie w weekend urodziła martwe dzieciątko w 34 tygodniu
Tak mi się zrobiło przykro
O choleraStraszna tragedia
To czas, że człowiekowi się wydaje, że już maluszek bezpieczny, prawie odchowany, a tu takie coś
A znana jest przyczyna?
Mówiłaś, że porodówka na Goduli super. Mogłabyś mi powiedzieć jak wyglądają sale, czy są jedno czy wieloosobowe i generalnie czy rodzi się na tej sali co Cię kładą, czy idzie się przeć do innej? A wiesz coś na temat tego remontu?
Ja już tyle razy się wybierałam zobaczyć oddział, ale przy tym moim zapale to nie wiem czy tam dotręKażda informacja jest na wagę złota
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyohohoh, u mnie najwięcej było 70kg, schudłam do 61, później znowu przytyłam i startowałam przed ciążą z wagą 67. Teraz było 84... Ale zamierzam po porodzie wziąć się za siebie porządnie i prócz nadrabiania % zrzucić do minimum 59, ale marzy mi się 56 tak jak 5 lat temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się marzy 62
tyle miałam jak zaczelam być z moim mężem
a potem przez czas naszego związku przybywało mi 1 kg na rok
no niby nic ale na zbierało się 10
a to już coś
no ale to wszystko przez siedzącą pracę plus jedzenie wszędzie autem plus PCO no i tak grosz do grosza... Licze że spacerki i tryb życia przy dziecku który nie będzie siedzaco-lezaco-kanapowy pomoże. No i ciekawe ile zejdzie od razu samo po ciazy
alicja_ lubi tę wiadomość