Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA dzisiaj bylam praiwe caly dzien na nogach. Maz musial cos zalatwic w katowicach i pojechalam z nim. Tamze silesia dzisiaj byla cala moja
wszyscy sie na mnie lampili ze jeszcze z takim brzuchem chodze;) oczywiscie obkupilam sie w zbedne juz ubranka dla dziewczynek...
Acikk, kwiatakacji, Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HEJ
my też od popołudnia na zakupach, prezenty dla chrześniaka kupiłam bo kończy 3 lata dzisiaj, a imprezkę robi w piątek:) chciałam też Olkowi jakiś komplecik zimowy fajny kupić czapkę szalik i rękawice, ale nic kompletnie nie było, albo takie maleńkie jak dla noworodków albo od razu dla 5-latków.
Nawet nie było co nadrabiać, serio jakaś dziwna cisza jak na tą porę7w3d 💔 -
Flakonik wrote:A teraz mam za swoje bo brzuch jak kamien
było wpaść na kawke jak bylas w kato
Mój mąż się pytał czy zrobimy sobie jakies ogólnokrajowe spotkanie grudniowekpowiedział że może mnie zawieźć gdzie będzie trzeba
Flakonik, kwiatakacji, alicja_, Pola_27, iNso87, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam na zebraniu u syna. Dostaliśmy jak zwykle kartę ocen. Oczywiście wiem mniej więcej jakie ostatnio miał oceny, ale zobaczyć je naraz to jest inaczej. Śmiech mnie ogarnął gdy zobaczyłam dwie paly i czwórkę z, uwaga... religii. Gdyby nie to było by bardzo dobrze.
Inso to ją się okreslilam jako walenNazwalam się tak po ostatnim numerku z malzem bo juz nie wychodziło, no a teraz już to mamy zabronięte he he.
Aannkkaa nie jesteś sama. Mój małż też pracuje zagranicą. Będę go miała niedługo na parę dniA potem to dopiero na święta. Do przulytulania mam syna gdy mi smutaśno
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A tam się przejmujesz, najwyżej urodzisz
Mój mąż się pytał czy zrobimy sobie jakies ogólnokrajowe spotkanie grudniowekpowiedział że może mnie zawieźć gdzie będzie trzeba
taka cala gromada jakby sie spitkala narzekajaca na wszystko pod koniec ciazy:D
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:A dzisiaj bylam praiwe caly dzien na nogach. Maz musial cos zalatwic w katowicach i pojechalam z nim. Tamze silesia dzisiaj byla cala moja
wszyscy sie na mnie lampili ze jeszcze z takim brzuchem chodze;) oczywiscie obkupilam sie w zbedne juz ubranka dla dziewczynek...
Ja również byłam dziś w silesi!! I Również obkupiłam się w zbędne ubranka dla Sarki
Po jakich sklepach buszowałaś;>?Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A tam się przejmujesz, najwyżej urodzisz
Ale proszę o to ogólnokrajowe spotkanie gdzieś mniej więcej "na środku" Polski. Pewnie jakby przyszło co do czego, to i tak by było na południu bo jest Was więcej -
nick nieaktualnyA ja byłam z tą rwą kulszową u neurologa - oczywiście jak się dzwoni terminy nawet prywatnie dopiero na 12 listopada, ale poszłam pod gabinet i mnie przyjął. Potwierdził, że to rwa kulszowa i że nic się teraz nie poradzi
Mogę brać te sterydy co mi gin zapisał pomogą lub nie, przepisał mi jakieś witaminy z czymś tam na wzmocnienie nerwu kulszowego i jak powiedział może pomóc albo nie. Generalnie muszę jakoś przebiedować do porodu i jakby nie przeszło po porodzie to przyjść, bo wtedy mogą zrobić rezonans, dać jakieś porządne leki, zlecić rehabilitacje itd. Tak, że super. Zgagi nie mam ale mam rwę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:09
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Ale proszę o to ogólnokrajowe spotkanie gdzieś mniej więcej "na środku" Polski. Pewnie jakby przyszło co do czego, to i tak by było na południu bo jest Was więcej
Ale się wstrzeliłam z podczytywaniem. To możemy się u mnie spotkać. Mieszkam około 60km od geometrycznego środka Polski. Chyba że ktoś jeszcze bliżej?
Flakonik lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualnyMama-Julka o to chociaż któraś rozumie moja depresje, no ja się mogę przytulić np. do dywanu bo wygląda na miękki
Mój dopiero co był na 10 dni i nie wiem kiedy to zleciało :o teraz będzie zjeżdżał 18 grudnia
Flakonik bardzo ciekawie wyglądało by to spotkanie wszystkie zmęczone, spuchniete hahaale za lampkę wina oddające wszystko
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Ja również byłam dziś w silesi!! I Również obkupiłam się w zbędne ubranka dla Sarki
Po jakich sklepach buszowałaś;>?moze nawet o tym nie wiemy
Chociaz ja taka mamusie modelke bym na pewno wychaczyla.
Ja oczywiscie w zarze , h&m,i kappahla ty?
-
nick nieaktualnykasiakasia11 wrote:Ale się wstrzeliłam z podczytywaniem. To możemy się u mnie spotkać. Mieszkam około 60km od geometrycznego środka Polski. Chyba że ktoś jeszcze bliżej?
Mam do Piątka daleko, chociaz da się. Przyznam się że miałam na myśi wypośrodkować mniej więcej odległości między nami, ale jakby któraś jechała z Trójmiasta czy Tczewa to będzie raźniej. Trza o tym dziewczynki pomyśleć.
Na sam koniec fota z drona że był zjazd -
nick nieaktualnykasiakasia11 wrote:Ale się wstrzeliłam z podczytywaniem. To możemy się u mnie spotkać. Mieszkam około 60km od geometrycznego środka Polski. Chyba że ktoś jeszcze bliżej?
(miasto meneli jak ktoś ostatnio powiedział)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:30