Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dzisiaj na SR i mieliśmy wycieczkę do szpitala i zwiedzaliśmy porodówkę
Powiem wam,że przestałam się bać
nawet usiadłam na łóżku porodowym i położna pokazywała jak to łóżko używać itp, bo ma dużo bajerów
zwiedziliśmy też izbę przyjęć na porodówkę i w ogóle.
Fajna sprawa taka wycieczkaakurat dzisiaj nie było żadnej rodzącej w szpitalu
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodchody! ahaha
Ja jutro specjalnie wyjeżdzam o 7 z Katowic zeby byc przed otwarciem galerii, bo będę się bić o ciuchyhaha. O 9 otwierają h&m, a jutro wchodzi kolekcja na którą długo czekałam. Zresztą.. nie tylko ja.
Flakonik o tej porze to będzie jeszcze w łóżku! -
Mama-julka wrote:Cze Martusia! Chyba po awarku mogę sądzić, że jesteś mamusią syna? Napiszesz coś jeszcze o sobie?
Synek ma na imię Max i ma 16 m-cy. Mieszkam w UK w Londynie i tam też maluch się urodził
. Mam 27 lat i jestem szczęśliwą matką, żoną no kochanką nie jestem
hihi. Obecnie spodziewam się córeczki. Jestem w 32 tc. Po pierwszym trudnym porodzie który musiał skończyć się cc z położną zadecydowałyśmy dla mojego bezpieczeństwa o drugim porodzie kończącym się również cc.
Mama-julka, kwiatakacji, Kika428, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:podchody! ahaha
Ja jutro specjalnie wyjeżdzam o 7 z Katowic zeby byc przed otwarciem galerii, bo będę się bić o ciuchyhaha. O 9 otwierają h&m, a jutro wchodzi kolekcja na którą długo czekałam. Zresztą.. nie tylko ja.
Flakonik o tej porze to będzie jeszcze w łóżku!kurde Ala a w silesi ci nie otwieraja tej kolekcji ze jedziesz mi ja wykupywac? Haha
alicja_ lubi tę wiadomość
-
alicja_ wrote:podchody! ahaha
Flakonik o tej porze to będzie jeszcze w łóżku!Flakonik, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:podchody! ahaha
Flakonik o tej porze to będzie jeszcze w łóżku!
Pochwal się zakupami ! -
nick nieaktualnyChichibi wrote:a to mam zwidy
dzięki dziewczyny
A własnie co ma być takie w h&m że ludzie tak się biją o tą kolekcje? jakieś promocje super niskie czy co?
Bo w necie coś czytałam że gdzieś tam kobiety sobie w h&m wyrywały te ciuchy...
o co chodzi? -
Boziu podziwiam że wy macie jeszcze siłę na Takie buszowanie po sklepach. Ja z moim byłam dzisiaj w leroy Merlin i szlag mnievtrafial że spędziliśmy tam półtorej godziny a odwiedziliśmy tylko 3 działy, tylko tak to już jest jak mój się z tymi doradcami rozgada. A jutrzejsza wizja zakupów mnie przeraża bo już wiem że plecy będą boleć.
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Zieloneoliwki miasto meneli to powiedział nasz Boguś Linda.
Aannkkaa wiem że jesteś z Tczewa bo patrzalam w tabelke, dlatego tak wspomnialam. Wydaje mi się że jeszcze jest Genoweffa. Ja to Tczew znam tylko z widoku z pociągu jadącego do Gdańska
Jestem z Redy, więc trochę km nas dzieliNo i jest jeszcze Piegus
Piegus lubi tę wiadomość
-
Ktora ze Szczecina??
ja musze wejsc na neta i zobaczyc ta kolekcje bo nic nie wiem a zawsze moge podjechac do miasta
jutro odbieram wozek i jestem podniecona
przeraza mnie cisza dzisiaj na forum
Wejde w nocy a nasze szpitalne beda rozpakowane ; pFlakonik lubi tę wiadomość
-
Chichibi wrote:i chyba brzuch mi się już obniżył.. dla porównania pokaże wam dwa zdjęcia i powiedzcie mi czy mi sie już obniżył czy ja mam zwidy...
1. zdjęcie z dzisiaj:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f80925efbb4.jpg
2. zdjęcie z 31 tygodnia 4 dnia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c506e617e15.jpg