X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na SR i mieliśmy wycieczkę do szpitala i zwiedzaliśmy porodówkę :) Powiem wam,że przestałam się bać :D nawet usiadłam na łóżku porodowym i położna pokazywała jak to łóżko używać itp, bo ma dużo bajerów :) zwiedziliśmy też izbę przyjęć na porodówkę i w ogóle.

Fajna sprawa taka wycieczka :) akurat dzisiaj nie było żadnej rodzącej w szpitalu :)

alicja_ lubi tę wiadomość

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jest tu jakaś przyszła mamusia Wrocław -Opole?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, Flakonik co Wy się tak czaicie! Umówcie się na zakupy i już :-D Robicie podchody jak na portalu randkowym :-P

aannkkaa, alicja_, Flakonik, maya34, Pchelkaa, moniek90, Dżulia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Nie, poruszam się pociągiem to gdzieś godzina jazdy. Teraz Ty mi napisz gdzie Twój chłop pracuje :-D
    Mój chłop pracuje w Niemczech :D a Twój ? :D

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:57

pati_zuzia, genoweffa, aannkkaa, Mama-julka, kwiatakacji, Matleena, iNso87, moniek90, Dżulia lubią tę wiadomość

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Mój chłop pracuje w Niemczech :D a Twój ? :D

No tak, za dużo by było już tych przypadków. Mój kierunek - Belgia. Ma dwóch braci pracujących w różnych miejscach w Niemczech, ale nie wiem gdzie który.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:32

Chichibi lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podchody! ahaha :D
    Ja jutro specjalnie wyjeżdzam o 7 z Katowic zeby byc przed otwarciem galerii, bo będę się bić o ciuchy :D haha. O 9 otwierają h&m, a jutro wchodzi kolekcja na którą długo czekałam. Zresztą.. nie tylko ja. :D
    Flakonik o tej porze to będzie jeszcze w łóżku!:D

• Martusia Znajoma

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Cze Martusia! Chyba po awarku mogę sądzić, że jesteś mamusią syna? Napiszesz coś jeszcze o sobie?
    Tak tak już synka kochanego posiadam :) Synek ma na imię Max i ma 16 m-cy. Mieszkam w UK w Londynie i tam też maluch się urodził :). Mam 27 lat i jestem szczęśliwą matką, żoną no kochanką nie jestem :P hihi. Obecnie spodziewam się córeczki. Jestem w 32 tc. Po pierwszym trudnym porodzie który musiał skończyć się cc z położną zadecydowałyśmy dla mojego bezpieczeństwa o drugim porodzie kończącym się również cc.

Mama-julka, kwiatakacji, Kika428, Moniusia89 lubią tę wiadomość

3jvz3e5ec3kq5rca.png
    bfarxzdv0dyzmrrn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ja jutro specjalnie wyjeżdzam o 7 z Katowic zeby byc przed otwarciem galerii, bo będę się bić o ciuchy :D haha. O 9 otwierają h&m, a jutro wchodzi kolekcja na którą długo czekałam. Zresztą.. nie tylko ja. :D
    Wiem o jaka kolekcje ci chodzi <3 kurde Ala a w silesi ci nie otwieraja tej kolekcji ze jedziesz mi ja wykupywac? Haha

alicja_ lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi właśnie miałam napisać to co Justyna - moim zdaniem po prostu urósł :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Alicja tylko nie urodz tam z tych emocji :D

Flakonik, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ty sie tam bij o ciuchy. :P
    Ja sie jutro z domku nie ruszam bo rodzice do nas wpadaja. Zamowie moze jeszcze cos online chociaz to co chcialam z tej kolekcji juz mam. Ma sie znajomosci i wtyki ;)

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to mam zwidy :D dzięki dziewczyny :)

A własnie co ma być takie w h&m że ludzie tak się biją o tą kolekcje? jakieś promocje super niskie czy co?

Bo w necie coś czytałam że gdzieś tam kobiety sobie w h&m wyrywały te ciuchy...

o co chodzi?

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:

Pochwal się zakupami !:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    a to mam zwidy :D dzięki dziewczyny :)

A własnie co ma być takie w h&m że ludzie tak się biją o tą kolekcje? jakieś promocje super niskie czy co?

Bo w necie coś czytałam że gdzieś tam kobiety sobie w h&m wyrywały te ciuchy...

o co chodzi?
    Kolekcja Balmain ;)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu podziwiam że wy macie jeszcze siłę na Takie buszowanie po sklepach. Ja z moim byłam dzisiaj w leroy Merlin i szlag mnievtrafial że spędziliśmy tam półtorej godziny a odwiedziliśmy tylko 3 działy, tylko tak to już jest jak mój się z tymi doradcami rozgada. A jutrzejsza wizja zakupów mnie przeraża bo już wiem że plecy będą boleć.

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Zieloneoliwki miasto meneli to powiedział nasz Boguś Linda.

Aannkkaa wiem że jesteś z Tczewa bo patrzalam w tabelke, dlatego tak wspomnialam. Wydaje mi się że jeszcze jest Genoweffa. Ja to Tczew znam tylko z widoku z pociągu jadącego do Gdańska :-D

Jestem z Redy, więc trochę km nas dzieli :) No i jest jeszcze Piegus :)

Piegus lubi tę wiadomość

• ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktora ze Szczecina??:):):) ja musze wejsc na neta i zobaczyc ta kolekcje bo nic nie wiem a zawsze moge podjechac do miasta ;) jutro odbieram wozek i jestem podniecona ;) przeraza mnie cisza dzisiaj na forum
    Wejde w nocy a nasze szpitalne beda rozpakowane ; p

Flakonik lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    i chyba brzuch mi się już obniżył.. dla porównania pokaże wam dwa zdjęcia i powiedzcie mi czy mi sie już obniżył czy ja mam zwidy...

1. zdjęcie z dzisiaj:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f80925efbb4.jpg

2. zdjęcie z 31 tygodnia 4 dnia:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c506e617e15.jpg
    Zdecydowanie urósł

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
‹‹ 1479 1480 1481 1482 1483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ