Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynick00 ja też chodzę do Marka Dąbrowskiego na ulicę przejazd:) To przyjaciel mojej teściowej
a na którą masz wizytę? Nie chodzę na razie nigdzie więcej, ale możliwe, że później zacznę do Arciszewskich jeszcze bo chcę tam rodzić.
_nick00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Mój Lekarz nie widzi żadnego krwiaka i jeżeli ja będę czy się spokojniej to mam sobie dalej brać tą luluteine. Mamy 5 mm cudnego szczęścia z serduszkiem bijącym 126 razy na minutę
następna wizyta tak jak miała być czyli za tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:19
Kate4, kwiatakacji, kehlana_miyu, Nadulka, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:A ja slodyczy nie moge jesc:-( strasznie po nich mnie mdli, naqwt herbate gorzka piję. Bardziej ochote mam na owoce i warzywa, odrzuca mnie tez od wedlin
i co tu jesc...
-
nick nieaktualnyEve_84 wrote:USG genetyczne, Test Nifty i test Pappa. Robi się je mięszy 11 a 14 tyg ciąży.
USG genetyczne będziemy robić - ale to chyba każdy i chcemy zrobić test NIFTy, czyli nie będziemy robić PAPPA . USG genetyczne mam 20 maja i wtedy też jakoś umówię sie na test . -
nick nieaktualny
-
annielica, ja też jestem z nimi bardzo zżyta szczególnie z panią Basią, która zawsze mnie przyjmie
Nawet po godzinach. Czasami tylko denerwuje mnie to, że jak jest jakieś plamienie czy coś to od razu odmawiają usg i stąd moje wizyty w Bocianie, niekiedy mam wrażenie, że wizyty są ''aby szybciej''. Ale i tak darzę ogromnym zaufaniem ich
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ja już po wizycie. Mój Lekarz nie widzi żadnego krwiaka i jeżeli ja będę czy się spokojniej to mam sobie dalej brać tą luluteine. Mamy 5 mm cudnego szczęścia z serduszkiem bijącym 126 razy na minutę
następna wizyta tak jak miała być czyli za tydzień
GratulacjeBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Ja tez mam wizyte za 10dni.
Nadal cierpie na wymioty ale juz z mnieksza czestotliwoscia niz przedtem. Moze obejdzie sie bez lekow przeciwymiotnych.
ja staram sie teraz jesc jak najwiecej. nadrobic troche