Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik - właśnie jak mi Pani dziś wyciągnęła z żyły 4 fiolki krwi to bałam się że zabraknie!
Powinnam dostać kartę stałego klienta w laboratorium + czekolade przy wyjściu (tak jak przy oddawaniu krwi w autobusach)
m@rzenie - siłacz starszny! chyba będzie chłop!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:44
m@rzenie, Flakonik, Renia7910, ania14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Dziewczyny zmieńcie mi TP na 3 grudzień bo tak wpisał gin w karcie ciąży
a jak Ci belly ustaliło? tak z ciekawości pytam jaka jest rozbieżność
Następne usg nie wiem nawet jak:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:59
-
nick nieaktualnyBBF ustalił mi TP na 5 grudnia, a gin na 3
Mi gin powiedział, ze rączki i nóżki widać będzie dopiero w 12-13 tygodniu.
Ja teraz powiększyłam fotkę i w sumie widać jakieś zacienienia na usg a'la rączki i nóżki, albo się tylko doszukuję na siłę. Najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa a za jakiś czas będziemy oglądały i rączki i nóżki i cipuszki i siusiarki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ba755cf38c4.pngalicja_, baby, Flakonik, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
rety jak mi się przelewa w brzuchu.... i dzisiaj spodnie rozpięte przez te wzdęcia mam prawie cały dzień
Złapałam się na tym że jak wysiadłam pod szkołą młodego, to miałam 2 guziki rozpiętehehe
To nie brzuch ciążowy ale od tych wzdęć mam ciasne spodnie
ach ach jak sie nie mogę doczekac wizyty ... bardzo bym chciała żeby i u mnie była taka radość i spokój już od piątku .... choć mam wiele obawalicja_, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik ja też rozglądam się za ciążówkami. Może w weekend wybiorę się na zakupy. Na razie oglądam legginsy ciążowe na allegro i możliwe, że zaraz zamówię.
http://allegro.pl/super-legginsy-getry-ciazowe-komfortowe-rozm-l-070-i5008577060.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 19:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny