Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena Ty jeszcze urodzisz z tych nerwow i sprzatania.
Jesli i tak jest zly to wylacz mu kompa , ja tak zrobilam raz, pofuczyl sie ale nastepnym razem posluchal mnie i sam wylaczyl;-)
Brzuszek troszke twardnieje i Mala na odbyt napiera- okropne uczucie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Laski był wieczorny obchod. Choleostaza Potwierdzona. Sama juz ze szpitala nie wyjdę. Jutro rano na Obchodzie podejmą decyzję kiedy wywołanie. Tak się Zestresowalam że aż do kibla musiałam lecieć
Nooo, to pewnie nie będą czekać Madziu, bo dzidź donoszony i to im wystarczy. A nie mówili nic o cc? -
Madzisek wrote:Co tu tak cicho dzisiaj? Przecież nie ma weeckendu
Moj ksiaze w koncu sie obudzil bo dzis caly dzien jakis leniwy byl ale czekolada jednak zawsze dziala na niegoNadulka lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:Madzisek to ty urodzisz jeszcze przed nami
A jak twoja córeczką znosi rozłąkę z mama daje jakoś radę ?
z jednej strony się cieszę a z drugiej boję że wywołanie Będzie Bardziej boleć
-
Pchełka wrote:Nooo, to pewnie nie będą czekać Madziu, bo dzidź donoszony i to im wystarczy. A nie mówili nic o cc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Laski to się Spinajcie i Rodzimy razem. Ja napewno urodze w tym tygodniu. Obstawiam Czwartek to moze juz na weeckend będę z małym w domku
Będzie dobrze:) najważniejsze, że cholestaza w porę zdiagnozowana
Czyli jutro rodzi ola25 i możliwe, że Tinusia? Kolejny planowany jest mój czy ktoś jeszcze po drodze?
Ola25, Tinusia jak się czujecie z myślą, że za chwilę maluchy będą z Wami? Ja jestem przerażona. Cieszę się ale też bardzo boję... -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Laski był wieczorny obchod. Choleostaza Potwierdzona. Sama juz ze szpitala nie wyjdę. Jutro rano na Obchodzie podejmą decyzję kiedy wywołanie. Tak się Zestresowalam że aż do kibla musiałam lecieć
Współczuję, ale bynajmniej wiadomo co jest grane i co z tym zrobić. -
Misia A mała Ciężko, cały Czas mówi że tęskni a jak przyjechała z Mężem Dzisiaj do Szpitala do mnie to pierwsze covzapytala to Czy Kacperek się urodził
nogi dostałam piękna Laurke z naszym domkiem i całą naszą czwórką
Pchelkaa, kwiatakacji, Matleena, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Laski to się Spinajcie i Rodzimy razem. Ja napewno urodze w tym tygodniu. Obstawiam Czwartek to moze juz na weeckend będę z małym w domku
Kochana najwazniejsze ze zdiagnozowali. Co do wywolywania ja tez sie boje ale to Twoj drugi porod to moze zle nie bedzie. Siostra moja najstarsza pierszego syna rodzila sn 17 godzin sie meczyla na porodowce, musieli uzyc proznociagu a druga ciaze przenosila i miala wywolywany przez oxy i balonik i urodzila w 4 godz, mowi ze drugi porod to bajka jak dla niej a tez sie bala wywolywania. Mysle ze co kobieta to innaczej zareaguje na wywolanie. Trzeba byc dobrej mysli:-)
Ciekawe czy ktoras urodzi w swoim TP:-)Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny