X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 12:20

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena Ty jeszcze urodzisz z tych nerwow i sprzatania.
    Jesli i tak jest zly to wylacz mu kompa , ja tak zrobilam raz, pofuczyl sie ale nastepnym razem posluchal mnie i sam wylaczyl;-)

Brzuszek troszke twardnieje i Mala na odbyt napiera- okropne uczucie

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski był wieczorny obchod. Choleostaza Potwierdzona. Sama juz ze szpitala nie wyjdę. Jutro rano na Obchodzie podejmą decyzję kiedy wywołanie. Tak się Zestresowalam że aż do kibla musiałam lecieć :-P

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam to napieranie na odbyt:/ uczucie beznadziejne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek to ty urodzisz jeszcze przed nami :) A jak twoja córeczką znosi rozłąkę z mama daje jakoś radę ?

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak cicho dzisiaj? Przecież nie ma weeckendu :-P

1usap07w9hybl9h9.png
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wieczór się zaczyna i to samo. Skurcze co 7 minut takie jak mocniejszy ból na okres przez około 30 sekund.
    Chyba czeka mnie kolejna nieprzespana noc.
    W czwartek dopiero wizyta u gin.

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Laski był wieczorny obchod. Choleostaza Potwierdzona. Sama juz ze szpitala nie wyjdę. Jutro rano na Obchodzie podejmą decyzję kiedy wywołanie. Tak się Zestresowalam że aż do kibla musiałam lecieć :-P

Nooo, to pewnie nie będą czekać Madziu, bo dzidź donoszony i to im wystarczy. A nie mówili nic o cc?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Co tu tak cicho dzisiaj? Przecież nie ma weeckendu :-P
    A no widzisz z nocnej zmiany juz alicja i moniek urodzily towarzystwo sie sypie :P

Moj ksiaze w koncu sie obudzil bo dzis caly dzien jakis leniwy byl ale czekolada jednak zawsze dziala na niego ;)

Nadulka lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Madzisek to ty urodzisz jeszcze przed nami :) A jak twoja córeczką znosi rozłąkę z mama daje jakoś radę ?
    Laski to się Spinajcie i Rodzimy razem. Ja napewno urodze w tym tygodniu. Obstawiam Czwartek to moze juz na weeckend będę z małym w domku :-) z jednej strony się cieszę a z drugiej boję że wywołanie Będzie Bardziej boleć :-P

1usap07w9hybl9h9.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:56

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie siedzę i liczę skurcze i tak mam co 7, 10, 8 minut... Chyba nie mam na co liczyć :P
    Ola śliczne zdjęcia! :)

Nadulka lubi tę wiadomość

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    Nooo, to pewnie nie będą czekać Madziu, bo dzidź donoszony i to im wystarczy. A nie mówili nic o cc?
    Nie. Z lekarka jakvwczoraj Rozmawiałam to że względu na to nie już raz Rodziłam będą najpierw naturalnie próbować. Nie chcę cesarki :(

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nocna zmiana zaczyna za godzinę :) Ją już o urodzeniu nie myślę będę się relaksowac ile wlezie i korzystać z ostatnich chwil we dwoje :)

Ola cudne zdjecia piękna pamiątką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Laski to się Spinajcie i Rodzimy razem. Ja napewno urodze w tym tygodniu. Obstawiam Czwartek to moze juz na weeckend będę z małym w domku :-) z jednej strony się cieszę a z drugiej boję że wywołanie Będzie Bardziej boleć :-P

Będzie dobrze:) najważniejsze, że cholestaza w porę zdiagnozowana :)

Czyli jutro rodzi ola25 i możliwe, że Tinusia? Kolejny planowany jest mój czy ktoś jeszcze po drodze?
    Ola25, Tinusia jak się czujecie z myślą, że za chwilę maluchy będą z Wami? Ja jestem przerażona. Cieszę się ale też bardzo boję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:

Współczuję, ale bynajmniej wiadomo co jest grane i co z tym zrobić.

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia A mała Ciężko, cały Czas mówi że tęskni a jak przyjechała z Mężem Dzisiaj do Szpitala do mnie to pierwsze covzapytala to Czy Kacperek się urodził :-) nogi dostałam piękna Laurke z naszym domkiem i całą naszą czwórką ;-)

Pchelkaa, kwiatakacji, Matleena, Pola_27 lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:

Kochana najwazniejsze ze zdiagnozowali. Co do wywolywania ja tez sie boje ale to Twoj drugi porod to moze zle nie bedzie. Siostra moja najstarsza pierszego syna rodzila sn 17 godzin sie meczyla na porodowce, musieli uzyc proznociagu a druga ciaze przenosila i miala wywolywany przez oxy i balonik i urodzila w 4 godz, mowi ze drugi porod to bajka jak dla niej a tez sie bala wywolywania. Mysle ze co kobieta to innaczej zareaguje na wywolanie. Trzeba byc dobrej mysli:-)

Ciekawe czy ktoras urodzi w swoim TP:-)

Madzisek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kochana juz sie nie moze doczekac braciszka :)

Madzisek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genoweffa a Ty Grzesia rodzilas sn czy cc? Bo nie pamietam :-S

‹‹ 1861 1862 1863 1864 1865 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ