X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wysypiam oj bardzo :) Dzis czekajac na ktg dziewczyny opowiadaly ze o godz 12 przyjechala dziewczyna bo jej wody odeszly a o 13 dzidzius byl na swiecie no porod marzenie :) A ja dzis dzwonilam do mojego lekarza kiedy znow na ktg i dopiero w poniedzialek i do niego po na wizyte :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam za to opowiem historyjke. Odwiedziła mnie dziś kolezanka z liceum. Nie kolegujemy się jakos super ale mamy jakiś tam kontakt czasem gadamy na fejsie parę razy na piwku bylysmy itp.no i chciała obejrzeć nasze mieszkanie więc zaprosilam ją na herbatke.
    I powiem Wam że rozmowa z nią mnie zbila z tropu.
    Mówi tak: "kuuurde ale jaja, będziesz miała dziecko. Dla mnie to jakis kosmos. Ja jak będę miała dziecko to jak będzie małe to na wakacje go nie wezme. Przecież to bez sensu. Tobie tylko będzie przeszkadzać na wczasach a takie dziecko i tak niczego nie kuma..." o.O

I tak się zaczelam zastanawiać kiedy ona się zatrzymała z rozwojem :P

A potem mówi tak noo ją bym mogła mieć adoptowane w sumie dziecko, bo co to za różnica czy moje czy nie? :P

aneczka1983, Pola_27 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja cie nie powiezylabym jej nawet psa do opieki z takim podejsciem :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Acikk no niezła laska :D Niestety wiele osób zatrzymało się w rozwoju :D ja tam im tylko współczuję ;)

Acikk mi się wydaje, że u Ciebie jest cisza przed burzą wiesz?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ja sie wysypiam oj bardzo :) Dzis czekajac na ktg dziewczyny opowiadaly ze o godz 12 przyjechala dziewczyna bo jej wody odeszly a o 13 dzidzius byl na swiecie no porod marzenie :) A ja dzis dzwonilam do mojego lekarza kiedy znow na ktg i dopiero w poniedzialek i do niego po na wizyte :)

Ej bez kitu mój mąż to dzisiaj do mnie powiedzial : "zobaczysz, u nas pójdzie szybko - godzinka i po sprawie :P"

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie ma numeru do Megi bo cos faktycznie dlugo sie nie odzywa ?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Haha Acikk no niezła laska :D Niestety wiele osób zatrzymało się w rozwoju :D ja tam im tylko współczuję ;)

Acikk mi się wydaje, że u Ciebie jest cisza przed burzą wiesz?

Wiesz co ją bym pomyslala że mi hormony wala na mózg bo w ciazy jestem ale jakos przed ciąża tez tak nie myślałam więc to nie to :D

Hehe noo annielica kiedyś ta burza musi nadciągnąc choć nie ukrywam że wolalabym by skończyło się na małym deszczyku :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj laski was nadrobic to masakra.

Dziekuje za komplementy odnosnie sesji. Dalismy 250 zl.

Ktos pytal ile mam lat ?? 19 Marca skoncze 26 lat. Moj M 35 :)

Jestem strasznie zdenerwowana jutrem. Nie moge uwierzyc , ze to jeszcze taka chwila. Chodze caly czas nerwowa. Tak bardzo , ze poklucilam sie ze swoim i chyba przez cala ciaze nie bylo takiej spiny. Polecialo bardzo duzo gorzkich slow. Bo ja juz tak mam , ze w czasie klutni nie przebieram w slowach i gadam to co najbardziej zaboli. Ehh ; ( i teraz leze w lozku a ten spi tylkiem do mnie .tez uniósł sie honorem bo dawno go takiego zagotowanego nie widzialam. Przesada.... wogole plakac mi sie chce ..., reszta hormonow buzuje i to na calego

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wroze sobie porod w bolach krzykach przeklenstwach a i moj sie dzis smial ze moze jego mama bedzie chciala wejsc do mnie na porodowke no chyba bym odrazu oszalala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk taka koleżanka to skarb. A dziecko na wakacje to oddać do jakiejś przechowalni chyba :-D Ale mimo wszystko na dziecko z domu dziecka.by się zdecydowała tylko by mogła je przyjąć po lecie, no bo jak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik padlam! Co za kretynka- sory ale za taka ja uwazam po tej wypowiedzi :-D ja poki co mysle ze nie bede zostawiala dziecka z nikim na dluzej. Wiadomo na zakupy do fryzjera itp ale tak na kilka dni to nie ma mowy. Chyba nikomu az tak nie ufam. W przyszlym roku mamy kilka wesel z mojej strony wiec cora bedzie mogla zostac z tesciowa az mnie skreca jak o tym mysle :-D :-D

Moj pyta teraz: o czym Ty tak tam piszesz??? A ja ze rozne glupotki i wyputuje jak znalazlam to forum o czym piszemy itp i wkoncu pytanie: myslisz ze dla facetow tez takie forum jest?? A ja : ze co??? To dla kobiet w ciazy i starajacych sie. A on: ale ja tez ciezko znosze ta ciaze i chcialbym sie tym podzielic z innymi facetami, omowic Twoje fochy, zorientowac sie czy Twoje zachowania sa normalne.
    Padlam :-D

Acikk, Mi$ia26, Dżulia, Ola_45, Matleena, mnk, Madzisek, Pola_27 lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole laski to ile Wy macie lat ? Bo alicja to kojarze ze smarkata :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pchelkaa a skad masz wiedziec niech poszuka moze znajdzie cos dla siebie :D
    Moj tez sie pytal o czym my tu tyle gadamy. Ja mowie ze normalnie no o wszystkim nie tylko o ciazy tylko ze jestesmy takie wrecz ppsiapsiolki to nie mogl zrozumiec bo wg niego forum to wiecie, ktos zarzuca pytanie czemu jakas kontrolka w aucie miga :P

annielica, alisss871, Madzisek lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:59

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 25. W styczniu skończę 26. Mój mąż ma 27 :)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mu mowilam ze byl temat srania przy porodzie to wogole padl :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka moj tez co chwile pyta o czym ja tu tak pisze i mowi tyko o i znowu na swoim forum siedzisz a dla mnie czasu nie masz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ktos pytal ile mam lat ?? 19 Marca skoncze 26 lat. Moj M 35 :)

Jestem strasznie zdenerwowana jutrem. Nie moge uwierzyc , ze to jeszcze taka chwila. Chodze caly czas nerwowa. Tak bardzo , ze poklucilam sie ze swoim i chyba przez cala ciaze nie bylo takiej spiny. Polecialo bardzo duzo gorzkich slow. Bo ja juz tak mam , ze w czasie klutni nie przebieram w slowach i gadam to co najbardziej zaboli. Ehh ; ( i teraz leze w lozku a ten spi tylkiem do mnie .tez uniósł sie honorem bo dawno go takiego zagotowanego nie widzialam. Przesada.... wogole plakac mi sie chce ..., reszta hormonow buzuje i to na calego
    Między mną a teżetem prawie 6 lat różnicy.
    Jak jestem zdenerwowana to wyżywam się na wszystkich dookoła. Zobaczysz, jutro będziecie rozmawiać inaczej :-) Nie wiem jak Ty, ale gdy się czuję winna to wolę nawet przeprosić w nocy, od razu lepiej się śpi ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A tak wogole laski to ile Wy macie lat ? Bo alicja to kojarze ze smarkata :D
    U mnie 26 a moj 27 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Rany dzuewczyny dopiero odkryłam tą funkcję i zaakceptowałam wszystkie zaproszenia :D najdłużej czekał Flakonik od 8 kwietnia :D trzeba było mnie wcześniej oświecić :D

No gwiazdo ty najjaśniejsza! Od 8 kwietnia kazalas na siebie czekać - zong he he.

Tinusia lubi tę wiadomość

‹‹ 1863 1864 1865 1866 1867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ