Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZieloneoliwki cały czas czyta, ale kurde mam jakiegoś doła od dwóch dni, chyba przez tego bolącego zęba... Płaczę i nie wiem dlaczego. Czekam do rana, jak nie przejdzie to znowu do dentysty ;< Dziś już powiedziałam mężowi że czuję się jak taka otyła, rozklapiona ropucha... ;P
Acikk, mój też mówi że godzinka i po krzyku- się okaże czy miał rację
ja 24Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Nigdy się tego nie wypierałam
Już raz mówiłam, że mam dziecko na odmłodzenie
ja zawsze zakładałam, zresztą już chyba kiedyś mówiłam- pierwsze do 25rż, drugie do 30rż -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki 24??? Wstydz sie kobieto ja w tym wieku to nie wiedzialam jak wodka smakuje !!
a Ty juz alkoholikiem jestes
Co najwyżej spirytusikiem bolący krzyż się smaruje ;
Myślę że jakbym poszła do AA to nie byłabym najmłodsza
Wcześnie zaczęłam, wyszumiałam się, to teraz rodzinę zakładam, tylko alkoholizm pozostał...Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:ale że chcesz się czuć młodo, czy myślisz że przy drugim się odmłodzisz wizualnie?
ja zawsze zakładałam, zresztą już chyba kiedyś mówiłam- pierwsze do 25rż, drugie do 30rż
Wydaje mi się, że to i to. Chociaż bez przechwałek powiem, że młodo wyglądam. Jeszcze jak byłam ostatnie dni w pracy, to ci obok robili zakłady ile mam lat he he. Jeden mi dał osiem lat mniej, także ten
Pierwszy z tych Twoich warunków - to ja też sobie tak założyłam i spełniłam -
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Ja mam nadzieje z drugim tez wyrobic sie do 30
Moj nawet ostatnio stwierdzi ze druga chciaby corcie
Taaa, na pewno. a gdzie czas na wódkę?Matleena, Dżulia lubią tę wiadomość