Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:Annielica staram się uśmiechać ale spanikowana troche jestem
boję się szpitala i tego że nie bedę miała siły podetrzeć sobie tyłka a co dopiero ze skomplikowaną obsługą noworodka...
A tak w ogóle to internet mi się przez to forum skończył i nie wiem jak dam znać czy w ogóle żyję
Musisz dac numer do siebie !!!
Jak u Ciebie będzie kiepsko to jeszcze bardziej będę zestresowanawięc oby było zajebiście !!!
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa mandarynka wczoraj miała i coś tam pisała bo widzę że Flakonik ją wpisała na pierwszej stronie.
A moniek pisalam z nią smski no i ogólnie chyba jest zadowolona tyle że nie wstawala od porodu dopiero po obiedzie dziś miała wstawać. Bo miała jakieś tam kroplowki przeciwbólowe i mała zabierali na przewijania i przebierania. Ale mówi że gdyby nie ból krocza to byłoby super -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:A o ktorej macie cc dziewczyny?
Mama Julka racja, napewno sie przestraszyl ze kompa wylaczy
Ciekawe jak Mandarynka po cc, dzis chyba miala tak?
No i jak Moniek radzi sobie w roli Mamuski
No tak, przestraszył się, a przecież przed żoną trzeba czuć respekt
Podpinam się do pytań bo też się zastanawiam, co tam u nich słychać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:W jaki sposób napisać Ci wiadomość prywatną ? Nie ogarniam na tyle tego forum
Wychodzisz na czyjeś zdjęcie profilowe przy nicku, klikasz, dodajesz do przyjaciółek i musi być akceptacja z drugiej strony. Teraz ja Ci wysłałam zaproszenie. Jak chcesz mnie zaakceptować to musisz wejść na wiadomości -
nick nieaktualny
-
Dżulia wrote:Acikk śpi
haha ale to fakt ją zawsze najgłośniejszą.
Jak się wyprowadziłam z domu to moja mama przez pierwsze pół roku tylko powtarzała "boże, jak tu cicho"
W pracy jak na urlop szlam to tylko "boże jak tu cicho"Pchelkaa, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny