Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki mowisz ze sie wyszumialas
?
Ja nie, moj syn bedzie sie wychowywal w szumiacej rodzinie haha
W porównaniu z tym co było 5 lat temu to grzeczna jestem, co nie oznacza że się nie lubię bawićMąż prawie trzydziecha na karku a jak osiemnastolatek się zachowuje, powtarzam Kubie, że będzie miał z nami przerąbane ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOł yes wreszcie obrobiłam Bożenę ! Jak się umordowałam! Spociłam się pod prysznicem
jutro o 9 wizyta wiec prosze o kciuki bo ostatni raz widziałam małego 8 tygodni temu bo mam usg co druga wizytę
ciekawe ile wazy ostatnio było 1230g
Ja jestem wasza gowniara mam 21 lat
Kuźwa chyba nie ma u nas progu wiekubo zaraz wylece na zity pyszczek:D
kwiatakacji, Dżulia, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki 24??? Wstydz sie kobieto ja w tym wieku to nie wiedzialam jak wodka smakuje !!
a Ty juz alkoholikiem jestes
A ja deczko młodsza byłam to pod drzewem pięknego pawia puściłam pod drzewem. Całe szczęście to było w lesie he he. Żebyśmy się dobrze zrozumiały, że to po upojeniu małym conieco -
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Oł yes wreszcie obrobiłam Bożenę ! Jak się umordowałam! Spociłam się pod prysznicem
jutro o 9 wizyta wiec prosze o kciuki bo ostatni raz widziałam małego 8 tygodni temu bo mam usg co druga wizytę
ciekawe ile wazy ostatnio było 1230g
Ja jestem wasza gowniara mam 21 lat
Kuźwa chyba nie ma u nas progu wiekubo zaraz wylece na zity pyszczek:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:A ja deczko młodsza byłam to pod drzewem pięknego pawia puściłam pod drzewem. Całe szczęście to było w lesie he he. Żebyśmy się dobrze zrozumiały, że to po upojeniu małym conieco
chciałam być kulturalna i koleżance podłogi nie orzygać ale nie wyszło.
Aaalbo, wyrąbałam się przed mamusią w kuchni.Szpagacik taki mały, wmawiałam jej widząc ją w trójwymiarze że jedno piwo wypiłam ale jak hukłam na podłogę to chyba nie uwierzyła
noo, także tento tak kilka lat wstecz, żeby nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 23:34
Acikk, Ola_45, Pola_27, Madzisek lubią tę wiadomość
-
wrote:wogole plakac mi sie chce ..., reszta hormonow buzuje i to na calego
Ją płaczę kolejny dzień z rzędu. Częściowo czuję że to hormony, a częściowo poprostu jest mi przykro. Miałam napisać o co chodzi z moim M ale trudno mi się zabrać.... Tyle pisania, a nie chcę pisać w formie bo on to czy tamto tylko tak mechanizm pokazać. Ola to już kilka godzin. Ważne, że wiadomo co i jak... I masz termin. Niektórym przyjdzie poczekać jeszcze Bóg wie ile...?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny