X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Mama - julka a Ty zawsze cos :)

Aneczka czasem napisanie czegos pomaga spojrzec trochę z boku i ulżyć sobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny za was :* juz dziś zobaczycie maluszki :D zazdroszcze !:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co jaki nastepny konkurs mozna zrobic,ktora pierwsza urodxi w koncu w grudniu ;)
    Ja mam 32 a moj maz przed swietami skonczy 30 :) ale powiem Wam szczerze,ze czasem musze sobie przypominac ile mam lat,znaczy pomyslec,policzyc haha...
    Ja dzis ns sam koniec tez jakis kryzys nerwowy,chyba pierws y,moj maz malo co nie dostal tortem w twarz,ale sie powstrzymslam haha... w poprzedniej viazy dostal hot dogiem ode mnie. :D
    Dziewczuny powodzenia jutro,oby wszystko poszlo szybko I bezproblemowo :*

• Matleena Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 12:21

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I cały dzień dziwnie niedobrze i nie opuszcza mnie bezsenność....rano na wyniki muszę chyba juz ostatni raz...moja mała wali mnie w żebra takze jest miło ;-)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 12:21

pati_zuzia, kwiatakacji lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam siostre mlodsza ode mnie 9 lat :) I chyba zqwsze bede ja traktowac jak dziecko,nie wyobrazam sobie ze moglaby brac slub,miec dziecko ;)

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 02:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam Was:) ja juz chyba po spaniu jestem... masakryczna ta koncowka ciazy. Obudzilam sie z bolem gardla i nosem zapchanym ehhh jak nie urok to sraczka. A mialam dzisiaj pastowac podlogi ale chyba nie bede miala sily. Odnosnie wieku ja w styczniu bede miala 26 a maz 31 i tez jak zieloneoliwki chcialam pierwsze dziecko do 25 lat a drugie do 30 :)

nikicia86 lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakis spadek formy przy końcu

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nigdy nie planowałam w jakim wieku chcę mieć dzieci, nawet nie bardzo planowałam dzieci. Za to zawsze kręciły mnie jakieś osiągnięcia zawodowe. Mam nadzieję, że odnajdę się w macierzyństwie .

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajjj... jeszcze tylko przeziebienia mi brakowalo...
    Nikcia u Ciebie suwaczek tez zaawansowany tak jak i kwiatakacji. Mnie to czekanie strasznie meczy, a w sumie na nic sie nie zanosi. Juz teraz wiem jak Alicja sie czula...:)

Doti87, nikicia86 lubią tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 02:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 22 lata;D konczone w dzien matki haha. A tezet swiateczny z 25 grudnia i chcialby marcela na urodziny:D i ma 24.
    Ja jak przyszlam to sie czulam tutaj od razu najmlodsza taka:D myslalam ze alicja to po 30stce jest na poczAtku ze stylu pisania haha.
    Rano ide do poloznej woho musze sucze troche zjebac bo sie okazuje ze ona juz od poczatku powinna spisac co chce jam chce typu czy chce zzo i na co sie zgadzam, a ja 3 tygodnie do terminu a ona jedza nic nawet nie wspomniala. Jeszcze mam przeprowadzke w tym tygodniu, to juz 3 w tym miesiacu:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 04:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze temat wieku :)
    Ja 30lat ,w styczniu skoncze 31.Tez nie planowalam tak pozno dzieci no ale coz...
    A maz dwa lata mlodszy ;) w zasadzie trzy...bo w listopadzie konczyl 28lat a mi tu juz 31 sie zbliza :P
    Jeszcze z 10lat sobie daje na dzieci. Moze sie uda jeszcze jakies do 40;)

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik tez rano wstajesz juz :p to pewnie zasluga Twoich slodkosci:*

Flakonik lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no ją też pobudka rano;) co 3 h karmie i odciagam;) właśnie zasypiają nad laktatorem;)
    Flakonik jakimi butelkami karmisz? Jak to robisz jednocześnie? Ją muszę męża budzić żeby pokarmil i idzie spać;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    Hej no ją też pobudka rano;) co 3 h karmie i odciagam;) właśnie zasypiają nad laktatorem;)
    Flakonik jakimi butelkami karmisz? Jak to robisz jednocześnie? Ją muszę męża budzić żeby pokarmil i idzie spać;)
    Dr Brownsa mamy butelki.
    A karmie tak ze daje je sobie dwie na poduche i na dwie rece karmie ;) a jak jest maz to on jedna i ja jedna przewaznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Dr Brownsa mamy butelki.
    A karmie tak ze daje je sobie dwie na poduche i na dwie rece karmie ;) a jak jest maz to on jedna i ja jedna przewaznie
    Też mam te dr browns ale narazie ich nie uzywam bo ciężkie do mycia może jak będą kolki oby ich nie było;) a ile teraz jedzą Twoje dziewczynki? U mnie tak różnie raz 50 a raz nawet 90 i 100! Kiedy wybierasz się na 1 u pediatry?

• Klara87 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w kolejnym tygodniu, moja ciąża już donoszona :D A wydaje się, że tak niedawno robiłam test, dopiero co był pierwszy trymestr, a tu już końcówka :) Aż nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko zleciał ;)

Karola1990, kwiatakacji, justyna14, Piegus lubią tę wiadomość

16udugpjp1ufwrk7.png
    1usapx9iwyl0ra73.png
    Aniołek - 29.07.2014 (12tc)
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was, ja tradycyjnie od rana spac nie moge, moj do pracy, ja sama i jakis strach mnie ogarnia na ten poród :( Zapisali mnie na pierwsze ktg na 1 gru ,wow, z OM mam termin na 1 , to ja tam chyba juz torby wezme :D Pisalyscie o wieku, ja mam 24 i moj tez , chwila moment i rocznikowo 25 :P Mysle ze dobry czas nam sie trafił na ta pierwsza gwiazde :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko miedzy moim M a mna jest tyle lat różnicy ;) ktoras pisala , ze mloda wyglada a na ile ??;)

Ja juz nie spie od dawna, wogole sen taki lekki , ze szok. Ale mam stresa ....Boze za parw godzin zobacze Oliwke. P.s. pogodzilam sie z M. Przeprosilam i sie poryczalam haha zlozylam to na ciaze poraz ostatni juz hehehe

kwiatakacji, Matleena, Mi$ia26 lubią tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
‹‹ 1867 1868 1869 1870 1871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: