Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie co jaki nastepny konkurs mozna zrobic,ktora pierwsza urodxi w koncu w grudniu
Ja mam 32 a moj maz przed swietami skonczy 30ale powiem Wam szczerze,ze czasem musze sobie przypominac ile mam lat,znaczy pomyslec,policzyc haha...
Ja dzis ns sam koniec tez jakis kryzys nerwowy,chyba pierws y,moj maz malo co nie dostal tortem w twarz,ale sie powstrzymslam haha... w poprzedniej viazy dostal hot dogiem ode mnie.
Dziewczuny powodzenia jutro,oby wszystko poszlo szybko I bezproblemowo :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam Was:) ja juz chyba po spaniu jestem... masakryczna ta koncowka ciazy. Obudzilam sie z bolem gardla i nosem zapchanym ehhh jak nie urok to sraczka. A mialam dzisiaj pastowac podlogi ale chyba nie bede miala sily. Odnosnie wieku ja w styczniu bede miala 26 a maz 31 i tez jak zieloneoliwki chcialam pierwsze dziecko do 25 lat a drugie do 30
nikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ajjj... jeszcze tylko przeziebienia mi brakowalo...
Nikcia u Ciebie suwaczek tez zaawansowany tak jak i kwiatakacji. Mnie to czekanie strasznie meczy, a w sumie na nic sie nie zanosi. Juz teraz wiem jak Alicja sie czula...Doti87, nikicia86 lubią tę wiadomość
-
Ja mam 22 lata;D konczone w dzien matki haha. A tezet swiateczny z 25 grudnia i chcialby marcela na urodziny:D i ma 24.
Ja jak przyszlam to sie czulam tutaj od razu najmlodsza taka:D myslalam ze alicja to po 30stce jest na poczAtku ze stylu pisania haha.
Rano ide do poloznej woho musze sucze troche zjebac bo sie okazuje ze ona juz od poczatku powinna spisac co chce jam chce typu czy chce zzo i na co sie zgadzam, a ja 3 tygodnie do terminu a ona jedza nic nawet nie wspomniala. Jeszcze mam przeprowadzke w tym tygodniu, to juz 3 w tym miesiacu:D -
nick nieaktualnyWidze temat wieku
Ja 30lat ,w styczniu skoncze 31.Tez nie planowalam tak pozno dzieci no ale coz...
A maz dwa lata mlodszyw zasadzie trzy...bo w listopadzie konczyl 28lat a mi tu juz 31 sie zbliza
Jeszcze z 10lat sobie daje na dzieci. Moze sie uda jeszcze jakies do 40;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:Hej no ją też pobudka rano;) co 3 h karmie i odciagam;) właśnie zasypiają nad laktatorem;)
Flakonik jakimi butelkami karmisz? Jak to robisz jednocześnie? Ją muszę męża budzić żeby pokarmil i idzie spać
A karmie tak ze daje je sobie dwie na poduche i na dwie rece karmiea jak jest maz to on jedna i ja jedna przewaznie
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Dr Brownsa mamy butelki.
A karmie tak ze daje je sobie dwie na poduche i na dwie rece karmiea jak jest maz to on jedna i ja jedna przewaznie
-
Witam się w kolejnym tygodniu, moja ciąża już donoszona
A wydaje się, że tak niedawno robiłam test, dopiero co był pierwszy trymestr, a tu już końcówka
Aż nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko zleciał
Karola1990, kwiatakacji, justyna14, Piegus lubią tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Witam Was, ja tradycyjnie od rana spac nie moge, moj do pracy, ja sama i jakis strach mnie ogarnia na ten poród
Zapisali mnie na pierwsze ktg na 1 gru ,wow, z OM mam termin na 1 , to ja tam chyba juz torby wezme
Pisalyscie o wieku, ja mam 24 i moj tez , chwila moment i rocznikowo 25
Mysle ze dobry czas nam sie trafił na ta pierwsza gwiazde
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
To tylko miedzy moim M a mna jest tyle lat różnicy
ktoras pisala , ze mloda wyglada a na ile ??
Ja juz nie spie od dawna, wogole sen taki lekki , ze szok. Ale mam stresa ....Boze za parw godzin zobacze Oliwke. P.s. pogodzilam sie z M. Przeprosilam i sie poryczalam haha zlozylam to na ciaze poraz ostatni juz hehehekwiatakacji, Matleena, Mi$ia26 lubią tę wiadomość