Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola powodzenia
Trochę jednak Ci zazdroszcze tego cc, jak byla u mnie taka opcja to chyba mialam mniej nerwów niz teraz jak zapadła decyzja o SN
Tymbardziej ze nie biore pod uwage zadnego zzo i wgl , na żywca dam sie rozerwać przez moje dziecko haha
Teraz jeszcze mozna zwalac na ciaze, bo brzuszek i wgl, panowie bardziej wyrozumialigorzej pozniej zwalac na hormony po porodowe, juz nie beda tacy wyrozumiali mysle
Oni tylko czekaja na koniec ciazy z mysla ze wreszcie te humorki sie skoncza haha
Pati78 lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Wlasnie pod tym wzgledem cc jest ok , ze wiem o ktorej co i jak. Potem juz nie wiem na co złożę ... hmmm moze bede gadac nie denerwuj mnie bo pokarm mi zaniknie hahahah.
Ide umyc glowe i prysznic zaliczyc. O 7:15 wyjezdzamy z domu.
Bede starala sie meldowac wszystko co i jak. -
No dokladnie, nie musisz bac sie bólu i tego jak przebiegnie caly poród, przy wizji cc mialam strach jak przed operacja i strach na to jak bd czuc sie po wszystkim
A teraz kazdy skurcz i strach mnie zalewa jak ja w takich bólach przetrwam kilkanascie godzin
No nic, najważniejsze ze te male istotki zaleją nas szczesciem
To trzymam kciuki ! , i zebys szybko doszla do siebie
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
A ja Was poczytalam w ramach przerwy na siku i zaraz powracam do spania
Ola i Tinusia powodzenia dziewczynki super ze juz bedziecie miec swoje skarby
Tez troche zazdroszcze tego cc ze na spokojnie wiecie co i jak
A teraz se wyobrazcie moja kolezanke ktorej lekarka dala skierowanie na cc przyszla w umowionym dniu przebrana na sali gotowa czekala na swoja kolej a tu przyszedl ordynator stwierdzil ze wg niego nie ma podstaw do cc i wyslal ja do domu
-
nick nieaktualnyKate w poniedzialek przyjezdza do nas pani pediatra
Moje dzieci pija 40-50ml . Julia najwiecej wypila 65ml.ale przybieraja na wadze wiec chyba ok .
A wy juz umawialyscie sie na wizyte z pediatra? Podobno do 4tygodnia powinno sie zaloczyc taka wizyte pediatry.
Ola i Tinusia dzisiaj macie cc jak dobrze rozumiem? O ktorych godzinach? -
nick nieaktualnyOla i Tinusia powodzenia dzisiaj życzę!! Obyście szybko wróciły do formy i przede wszystkim zdrówka dla Waszych pociech!!:*
Moniek gratuluję!!:*
Dziewczyny proszę 3majcie kciuki, dziś robią dla Franusia ponowne usg. Na 90% wychodzi dzis do domku chyba ze wynik usg wyjdzie gorszy niz wczesniej...ale ja nie dopuszczam do siebie takiej opcji..już chce mieć Franusia w domu...wczoraj na brzuszku zauwazylismy cos jakby siniak na ok 3cm. Zglosilam to lekarce to kazala obserwowac bo moze spal na smoczku w co watpie, a moze to naczyniak co tez dziwne bo do tej pory tego nie bylo. Oczywiscie jesli mu ktoras cipa na oddziale go zrobila to nikt nawet nie zasugeruje ze niechcacy ktos mogl byc niedelikatny:/
Normalnie idzie chwilami pierdolca dostac
Staram sie Was czytac na biezaco. Nawet nie wiecie jak bardzo poprawiacie mi nastroj swoim poczuciem humoruKilkanascie stron do nadrabiania i kabaret jak ta lala
kwiatakacji, Mama-julka, ZieloneOliwki, alisss871 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla i Tinusi powodzenia:-* tez zazdroszcze ze juz bedziecie tulily dzieciaczki
Co do wieku ja 23 maz 27
Spac nie moge pachnie mi szarlotka ide chyba wsune kawalek:-P
Co do hormonow to ciaza sie skonczy i trzeba zaczac brac odpowiedzialnosc za swoje zachowanie w stosunku do mezabompoki co zwalam na ciaze fochy i to co gadam a pozniej to sie zacznie
Karola1990 lubi tę wiadomość
-
Wieczorno - nocna drukarnia działa jak najbardziej sprawnie
U nas noc średnia, głupawe sny z czopami śluzowymi i ból brzucha skutecznie wybijają ze snu. Do tego mój mąż tak walca jechał, że momentami myślałam, że pójdę do syna spać hehe. Aż Go nagrałam i własnie mu wysłałam wiadomość z odgłosami natury. Co do wieku, idę ramię w ramię z Acikkiem - 27
A mój mężulek 32. Jutro mój synek ma urodziny, muszę się spiąć i tort na sobote upiec, imprezkę przygotować. Mam nadzieję, że Maryśka nie wywinie żadnego numeru braciszkowi podczas świętowania
No i jeśli wszystko będzie ok, to to będzie nasz ostatni weekend w tym składzie
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
Witam
ja się dziś wyspałam , pomimo, że od 4 Olek spał ze mną
do 7 pospaliśmy, bo mąż dziś zasnął w salonie na kanapie. Już po śniadanku, mąż pojechał do pracy a ja Was nadrabiam
Ola powodzenia
U nas różnica wieku 2 lata, ja 28 a mąż 30 w grudniu kończy. Ja zawsze chciałam dzieci do 30 bo jak sobie przelicze ile będę miała jak one będą pełnoletnie to szok.
U nas w rodzinie generalnie ostatnio mało dzieciaczków się rodzi, Ci co mają to mają 2 lub 3 a Ci co nie mają to mają problem z zajściem w ciąże, pewnie też ze względu na wiek (30 -35-38 lat). My sami staraliśmy się o Olka 2 lata, dlatego z drugim nie chcieliśmy czekać.
podeślijcie mi kawałek tej szarlotki bo aż ślinka cieknie<mniam>
7w3d 💔 -
Ola, Tinusia, powodzenia, trzymam kciuki za Was i Wasze dzieciaczki
Megi, za Franusia też trzymam mocno kciuki
Co do wieku to ja mam 28 lat, a mąż 30Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 08:04
MeGi2986 lubi tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Dziewczyny trzymamy kciuki dzis
Megi bedzie dobrze, bedziecie juz w domku, sami dla siebie! W koncu
Ja tezeta obudzilam do pracy i juz nie moge isc spac bo za 2 godziny mam polozna, pewnie z godzine sie bede tluc autobusami eh. Wczoraj na wieczor najadlam sie sliwek i rodzynek i tak mnie ganialo w nocy ze o 3 spac poszlam dopiero4 godziny spania to malo i tak jak na mnie
bo moja bezsennosc objawia sie tym ze chodze spac o 3 a wstaje o 11:D
MeGi2986 lubi tę wiadomość