Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam wczoraj u gina. Wszystko w porządku i cierpliwie czkamy
pytałam o gaz i znieczulenie. Mój lekarz powiedział że on nie lubi jak kobieta cierpi podczas pordu i zaleca. Na początek gaz bo podobno już dużo kobietom przynosi ulgę i to wystarcza a jak nie to żeby się nie bać zzo. Mówi że lepiej wziąć niż się męczyć i późneij przeżywać traumę. Ufam mu więc ja chyba skorzystam.
Trzymam kciuki za nowe mamyPola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kate w poniedzialek przyjezdza do nas pani pediatra
Moje dzieci pija 40-50ml . Julia najwiecej wypila 65ml.ale przybieraja na wadze wiec chyba ok .
A wy juz umawialyscie sie na wizyte z pediatra? Podobno do 4tygodnia powinno sie zaloczyc taka wizyte pediatry.
Ola i Tinusia dzisiaj macie cc jak dobrze rozumiem? O ktorych godzinach?
-
nick nieaktualnyDziewczyny powodzenia na CC;) nie jest straszna, gdybym miała wybierać 2 raz też bym chciała CC;)
Ala z tego co czytalam to masz nadal pokarmu? Kochana skontaktuj się z doradcą laktacyjne mi tylko to pomogło. Kapusta dopiero później a tak to doradcą masowqla piersi i doprowadził do normalnego stanu inaczej mogło nie być ciekawie;/ -
nick nieaktualnyhey
Ola i Tinusia - trzymam kciuki, jak Wam fajnie że już poznacie swoje dzieciaczki.
Megi - trzymam bardzo mocno kciuki za waszego synka, na pewno będzie wszystko dobrze na tym usg i puszczą go do domku.
Jaka ja stara przy Was jestem, ja już 29 a mój mąż 32.
Dziewczyny czy którejś zdarzają się jeszcze nudności i wymioty? Ja mam od jakiegoś czasu nudności codziennie rano a dzisiaj wymioty, jakieś 1,5 tyg temu też wymiotowałam.
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
Azande nudności i wymioty nie, ale ostatnio całe dnie mam zgage i nic na to nie pomaga, a już był czas, że nie miałam jej wcale
dziś próbuję jeść jeszcze mniejsze posiłki niż ostatnio, zobaczymy. Z diety już wszystko niezdrowe ostre wykluczyłam i nic nie pomaga, słodkości też unikam juz.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za odp. Dużo z Was narzeka na zgagę a ja na szczęście nie wiem co to znaczy mieć zgagę, chociaż to jedno mnie ominęło. Na razie się uspokoiły wymioty, jeszcze mnie pogoniło tradycyjnie na kibelek, nie robię nic tylko czekam czy mi przejdzie, ale kurcze dzisiaj córci obiecałam że przyjadę do przedszkola zobaczyć jak występuje bo mają dzisiaj ten Dzień Pluszowego Misia, mam nadzieję że to było tylko tak jednorazowo, nie chciała bym jej zawieść.
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla, Tinusia powodzenia! Megi trzymam kciuki za dzisiejsze wyjście.
Poważnie się u mnie zrobiło 40 tydzień i 7 dni do terminu.
Co do wieku ja 26, M 29. I to już nasze drugie dziecko. Ja od zawsze chciałam być młodą mamuśką i marzyłam o rodzinie. Na razie mamy mieszkanie jak wybudujemy dom to pomyślę o 3
Dziś jak odprowadzałam Syna do przedszkola to razem z nim w grupie była 4 dzieci, z grupy 22 osobowej. Znowu jakaś epidemia. Żeby się teraz nie rozchorował, bo jak się rozpakuję to mężowi ciężko będzie wszystko pogodzić.Nadulka, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczynki na dzisiejszych cesarką, porodach i wizytach. Megi trzymam kciuki za Frania.
U mnie dzisiaj o 5.30 pobudka na ktg. Które moje bóle okresowe wykazało na poziomie 20.
Jestem po wizycie. I co i tak z marszu założyli mi balonik. Więc zaczynamy działać. Wieczorem go wyciągnąć i jakvszyjka się rozewrze to rano oksytocyna. Chyba że wcześniej samo się zacznie. Dzisiaj jeszcze 3 razy ktg będę miała i już chodzę w zajebiste poporodowej podpasce. Jezu nie mogę uwierzyć zevjuz jutro będę chyba małego tulićNadulka, MeGi2986, Matleena, Karola1990, Mi$ia26, kwiatakacji, Dżulia, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny