Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Jo i będzie historia jak z argentyńskiej telenoweli: rozdzielone siostry bliźniaczki he he.
Ps. Jakby co pamiętam że jesteś dużo młodsza
Wydaje mi się ze to pomorze tak wpływa ze mamy podobne myśli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witamy sie....w poniedzialek wyszlismy z Antkiem ze szpitala...organizujemy sie w domu...cc troche bolalo ale nawet szybko doszlam do siebie...
PozdrawiamyiNso87, pati_zuzia, Mama-julka, Klara87, Matleena, kwiatakacji, rewelka, Flakonik, Piegus, emilka24, Dżulia, aannkkaa, amos, MeGi2986, genoweffa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:U mnie jak zwykle mąż chrapie. Ale już tylko 97 dni do Jego operacji...
Stwórz suwaczek na tę okazję. I setka była
Obudziłam się tylko dlatego, że śniło mi się , że urodziłam i odebrałam sama sobie poród.Matleena, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso to widze,że masz zajęcie jak ja. Też nakarmiłam, przebrałam i spròbuję położyć spać.
Przy zmianie kupy prawie zawsze jest syrena.
Dzisiaj coś małą bolał brzuszek, nie wiem czy to nie od problemów z piersią, bo się musiała męczyć przy tej z zastojem.
Rano mąż biegnie po laktator i będziemy walczyć z zastojem,
Trzymajcie kciuki żeby się udało.
Pati zuzia przykro mi.
Dziewczyny z dzieciaczkami kiedy idziecie na pierwszy spacer i kiedy pierwsza wizyta u pediatry?
pati_zuzia, iNso87 lubią tę wiadomość