Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahha no właśnie wiec raczej to by było z cyklu "rozdzielone siostry odnalazly się po latach " hahaMama-julka wrote:Jo i będzie historia jak z argentyńskiej telenoweli: rozdzielone siostry bliźniaczki he he.
Ps. Jakby co pamiętam że jesteś dużo młodsza

Wydaje mi się ze to pomorze tak wpływa ze mamy podobne myśli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witamy sie....w poniedzialek wyszlismy z Antkiem ze szpitala...organizujemy sie w domu...cc troche bolalo ale nawet szybko doszlam do siebie...
Pozdrawiamy
iNso87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, Matleena, nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, Piegus, emilka24, Dżulia, nick nieaktualny, amos, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:U mnie jak zwykle mąż chrapie. Ale już tylko 97 dni do Jego operacji...
Stwórz suwaczek na tę okazję. I setka była
Obudziłam się tylko dlatego, że śniło mi się , że urodziłam i odebrałam sama sobie poród.
Matleena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso to widze,że masz zajęcie jak ja. Też nakarmiłam, przebrałam i spròbuję położyć spać.
Przy zmianie kupy prawie zawsze jest syrena.
Dzisiaj coś małą bolał brzuszek, nie wiem czy to nie od problemów z piersią, bo się musiała męczyć przy tej z zastojem.
Rano mąż biegnie po laktator i będziemy walczyć z zastojem,
Trzymajcie kciuki żeby się udało.
Pati zuzia przykro mi.
Dziewczyny z dzieciaczkami kiedy idziecie na pierwszy spacer i kiedy pierwsza wizyta u pediatry?
nick nieaktualny, iNso87 lubią tę wiadomość

strasznie mi gorąco hmm

Ja się zaraz znów położę, może usnę.