Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
ja dziś dołączę do Was chętnie. Ostatnia miesiączka 25 lutego. Dziś sikaniec i dwie kreski, zaraz poleciałam na betę i jutro wyniki. W każdym razie wyliczyłam, że termin na 2 grudnia. 4msc starań i udało się, bo odpuściliśmy i trochę wyluzowaliśmy. Jestem najszczęśliwsza na świecie
Flakonik, Justyna Es lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja też się wstępnie zgłaszam, a potwierdzę moją obecność tutaj, gdy będę mieć wynik bety. Test zrobiłam w sobotę rano po tym jak skoczyła mi temperatura. Miesiączka 25 luty, owulacja prawdopodobnie 10 marca, termin na 2 grudnia.
Flakonik lubi tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:muamua witaj
moge cie juz dopisac na liste? czy poczekac az bedzie wynik bety?
Powinien być wieczorem
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki to już grudzień 2015 !!! Mój misiek urodził się 4 grudnia 2014 r
życzę wam i waszym fasolkom dużo zdrówka, rośnijcie w siłę!!
Szybko zleci zobaczycie, cieszcie się i okresem ciązy nie stresujcie, nie płaczie coby się Wam pogodne dzieci urodziłyFlakonik, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOo to masz juz doswiadczenie. Dla mnie bedzie wszystko nowe. Jestem calkowicie zielona w tematach wyprawek, wozkow, pielegnacji itp
Jeszcze troche daleko do wyprawki ale licze ze bedziesz nam tu doradzac co warto a co nie kupowacnaox, Harusiowa, Kourtney, Beatrice, Blair lubią tę wiadomość
-
Jak ten czas leci:) Niedawno sama zakładałam wrześniówki, a dzisiaj dzidziuś uskutecznia swoje pierwsze kopniaki:)Baaa patrzyłam z zazdrością na suwaki z takim stażem jak mój, a ja nawet nie wiem kiedy ten czas minął
Powodzenia:) Spokojnych ciąż Wam życzę i duuuużej grupy:)
-
Flakonik, postaram się, ale to się bardzo szybko zapomina. Teraz jak znajomi mieli noworodki, to czułam się totalnie zielona chwilami
Mam betę: 108, więc można mnie dopisaćFlakonik lubi tę wiadomość
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualnymuamua wrote:Flakonik, postaram się, ale to się bardzo szybko zapomina. Teraz jak znajomi mieli noworodki, to czułam się totalnie zielona chwilami
Mam betę: 108, więc można mnie dopisać
Piekna betaa ktory to dzien po owulce?
Harusiowa, Beatrice, Blair lubią tę wiadomość