Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, na pewno będzie was duzo bo to dopiero początek
Jak ten czas leci szybko, pamietam jak nie pewnie zaczęłam udzielac sie na wrzesniowkach.
Życzę wam aby wszystko bylo jak najlepiej i niech obędzie sie bez bólów brzucha oraz wymiotow
Jeśli mogę podpowiedzieć, nie biegnijcie po pozytywnym tescie do lekarza bo zobaczycie tylko pęcherzyk , w 6tyg najlepsza chwila na wizyte poniewaz mozecie zobaczyc bijące serduszko
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierwsze usg planuje na poczatku 7 albo 8tygodnia. Chce zeby juz bylo widac serduszko. Chociaz nie wiem czy wytrzymie tak dlugo.
Jeszcze sie nie umawialam z lekarzem. Musze poszukac na razie jakiegos dobrego gina u ktorego chcialabym cala ciaze prowadzic.
A wy?Harusiowa, Kourtney, Beatrice, Blair lubią tę wiadomość
-
Widzę, że jest nas kilka zaczynających 25 lutego Tylko każda w inny dzień z owulką
Ja jestem ze śląska - Świętochłowice.
Trochę mnie zmartwiłyście swoimi wynikami bety... 108 w 13 dpo. Ja w 15 dpo miałam nieco ponad 30
Oby to tylko nie okazała się jedno dniowa radość...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 19:05
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Raczej nie, temperatura, śluz + dodatkowe objawy wskazują owulkę w 12 dc.
No nic jutro popołudniu się okaże, czy czasem nie cieszyłam się przedwcześnie.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jak z tempkami? Ja mam troche podwyzszona 37.1°. Czytam i czytam i wychodzi mi ze tak moze byc na tym etapie.
Marronek trzymam kciuki zeby beta urosla
Kazdej z nas tego zycze
Zadnych objawow przed @ nie mam. nawet cycki mnie nie bola a zawsze bolaly juz kilka dni przed.
A zaczynam miec troche stresa ze jutro sie pojawi...Beatrice, Blair lubią tę wiadomość
-
Marronek wrote:Widzę, że jest nas kilka zaczynających 25 lutego Tylko każda w inny dzień z owulką
Ja jestem ze śląska - Świętochłowice.
Trochę mnie zmartwiłyście swoimi wynikami bety... 108 w 13 dpo. Ja w 15 dpo miałam nieco ponad 30
Oby to tylko nie okazała się jedno dniowa radość...
Temp. mam ok. 37, w poprzedniej ciąży miałam podobne. A macie wykresy na owu?
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
nick nieaktualnyWykresu nie mam. Bylam tylko czytelniczka forum i dopiero dzisiaj zalozylam konto
Ja mialam chyba 6-7dpo , nie plamilam ale pamietam ze klulo mnie w jajniku i tempka akurat mi podskoczyla do 37.
Wlasnie Marronek nizsza beta moze oznaczac ze zarodek sie pozniej zagniezdzil.Beatrice, Blair lubią tę wiadomość
-
Temperaturę mam 37,05. A mini spadek (z 37 na 36,88) był w 11 dpo.
Co do objawów małpowych, były jak zawsze. Lekki ból podbrzusza, bolące i wrażliwe piersi/sutki.
Teraz większość przeszła Tylko dalej sutki wrażliwe.
Ja swoje wszystkie wykresy mam na owu udostępnioneHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ja też mam wykresy na ovu u mnie ogromny ból piersi. Spać nie daje. Dziś obudziłam się po 4 nad ranem i stwierdziłam, że natychmiast muszę zrobić test..
Pierwszy- cień,cienia a drugi już blada kreseczka. wciąż nie mogę uwierzyć. Wydaje mi się, ze to sen.u mnie tempka powyżej 37. -
Gratuluję! ale czas leci. Teraz życzę dużo cierpliwości i spokoju dbajcie o siebie drogie mamy
Ktoras z was pisała o pierwszym usg- moja mała rada nie ma co lecieć za wcześnie. Sama chciałam juz widzieć i na przełomie 4-5tc było widać jedynie pęcherzyk w macicy i gin kazał przyjść za 2 tyg -
Ja się wybieram za 3 tygodnie i jeden dzień, czyli będę wtedy 6+6. W poprzedniej ciąży słyszałam serce w 6+5. Mam nadzieję, że dzidziuś dotrwa do tego czasu, bo realność jest taka, niestety, że do poronienia może dojść na tym etapie.
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
nick nieaktualnyJa moze juz przed 8 jak mi sie uda dodzwonic bede znala wynik .
Cos dzisiaj zle spalam
@ na razie brak. A zawsze wstawalam rano to juz byla. Takze nie wiem czy zdajecie sobie sprawe jaki sie balam rano pojsc do lazienki. Ale nic nie ma.
Tylko piersi zaczely mnke w nocy tak mocno bolec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 06:37
Beatrice, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeta 184 - 13dpo
Alee jestem szczesliwa!!!
Oby to szczescie z nami zostalo.
A teraz juz czas do pracy...i tak jestem juz spozniona. Bede sie musiala postarac jak najszybciej o L4 bo mam za bardzo stresujaca i odpowiedzialna prace.
naox, Harusiowa, Beatrice, Blair lubią tę wiadomość
-
Flakonik - piękny przyrost, gratuluje
Ja oddałam krew, wynik najwcześniej między 16-17... Tak bardzo się boję....Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
Wiecie co... ja nie mogę uwierzyć, że nam się udało i zaszłam w ciążę. Jestem zawieszona psychicznie gdzieś daleeeko w chmurach. Szczęście miesza się z lękiem. Odczuwam tysiące emocji na minutę. Nawet ciężko mi to opisać. Nie mogło nam się przydarzyć nic cudowniejszego. Jak Wy się czujecie?
Ja na USG pójdę między 6 a 7 tygodniemFlakonik lubi tę wiadomość