Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW sumie ja nie mogę narzekać
pobolewa mnie trochę brzuch
mam mdłości ale już mniejsze niz na początku za to w tym tygodniu 2 razy wymiotowalam a to nowość dla mnie
największy problem mam chyba z zgaga i wzdeciami:) no i bolą mnie piersi ale też już mniej
-
nick nieaktualnyAle pisałaś, że masz mdłości więc wszystkie objawy nie ustapily:) noe zamartwiaj się już bo nic to nie da a za 3h będziesz wiedziała już wszystko a jeszcze później będziesz się chwalić swoim dzidziusiem:) zreszta podobne emocje się udzielają naszym pociechą a chyba nie chcesz mieć małego nerwuska?
)
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
hehe
Mi zawsze kazdy mowil ze ja jestem takim malym nerwuskiem
Wiec bardzo mozliwe ze charakterek po mamusi
No ale fakt, nerwy na zapas w niczym nie pomogą, tylko ze nie mam sie czym zajac zeby o tym nie myslec i sie nie denerwować
Obiecałam sobie ze po tej wizycie jak bedzie dobrze to zaczne sie cieszyc ciaza a nie ciagle martwic
Zapytam tez doktorka o te piersi, od czego to zależy
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyczarnamaalina wrote:Ja już widziałam i nawet słyszałam serduszko
mam nadzieję, że mój dzidziuś ładnie rośnie
) ja swojego mężczyznę zabiorę chyba dopiero na prenatalne
wydaje mi się, że dopiero jak zobaczy te serduszko to poczuje się tak na 100% tata, już nie mogę się tego doczekać
nie wiecie moze od którego tygodnia jest już usg przez brzuch?
ja już mam przez brzuch usg od dwóch ostatnich wizyt tj. jakoś od 2 tygodni.
Wszystko ładnie widać, ale mój dr ma dobry sprzęt -
Ilonia, wielki buziak dla Ciebie, trzymaj się
Czytam Was na bieżąco, ale brakuje czasu na odpisanie. Dzisiaj nie poszłam do pracy, bo strasznie nasiliły mi się mdłości i wymioty. Wczoraj wymiotowałam trzy razy i naprawdę już ciężko było ukryć w pracy, że nie czuję się dobrze. Na razie wszyscy myślą, że to jakiś wirus i mam nadzieję, że szefowa się nie wygada. Bardzo jestem już zmęczona tym złym samopoczuciem, ale mam nadzieję, że beta przestanie powoli rosnąć (bo zaczynam dzisiaj 10tc) i poczuję w końcu ulgę.
Trzymajcie się ciepło
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualnyWitajcie laseczki:)
Ja od rana mam mdłości blee... oby na samych mdłościach się skończyło. Chciałabym normalnie funkcjonować ale przez te złe samopoczucie nie mogę :(Na mdłości trochę mi pomaga sok warzywny z imbirem z Fortuny, może którejś też pomoże. Trzymam kciuki za wizytyalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim.
Ja już dziś po wizycie, miałam rano. Ciąża młodsza o kilka dni, z usg wyszło, że jestem w 7t4d. Trochę nie wiem co myśleć, bo moja ginekolog była hm... oszczędna w słowach. Serduszko jest, ale nie słyszeliśmy go, bo wg niej jest za wcześnie. Maluszek ma 13 mm. Chyba trochę się martwię, chociaż wiem, że nie mam o co. Ale jakoś wolałabym, żeby mi powiedziała, że jest super i wszystko dobrze, a tak to w sumie niewiele się dowiedziałam.
No nic, dopiero teraz zleciła mi wszystkie badania, więc może wtedy więcej się dowiem. Następna wizyta dopiero 27 maja, nie wiem jak ja to wytrzymam.Hashija, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Wg mnie termin 23 grudzien ale co wyjdzie na usg to sie dowiem za 2 tyg. Te czekanie mnie wykonczy... dziewcxyny a jak to jest z praca przy komputerze i telefonie 8 h dziennie? zamierzam pracowac ile dam rade ale nie chce zeby to zaszkodzilo dzidzi...
Flakonik lubi tę wiadomość