Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny !!
TRZYMAM KCIUKASY ZA DZISIEJSZE WIZYTY, JA MAM JUTRO O 16 ...
Niepokoi mnie ten sluz wczoraj znowu zaobserwowalam 2 razy ten rozciagliwy dziwny sluz wyglada troche jak wybaczcie "koza z nosa" nawet kolorem sie zbliza..nie jest caly czas, ale juz chyba 3 raz zaobserwowalam ten dziwny sluz tak to na codzien mam bialy wodnisty w malych ilosciach... myslicie, ze cos z hormonami nie tak???
-
nick nieaktualnyWitam was kochane!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Na która macie jutro wizyty? :*
Ja na 9.15 zdecydowlam się iść będę spokojniejsza a po drugie to jeden chyba z najlepszych lekarzy. Nie licze na wiele ale może chociaż powie czy widać cialko zolte i czy pęcherzyk przyrasta wg. Ostatniego USG to będzie 5t1d. -
iNso87 wrote:aannkkaa 9:15
Inso87 10:15
KASIAG24 16:00
Tinusia 17:00
Flakonik
M@rzenie
Anka1101
balbo
Ja na 15:20
Ja jutro zaczynam 10tc
-
A która ile będzie czekać w kolejce? Ja u poprzedniej gin to czekałam nawet i 2h
-
Matko może ktoras ma problem teraz z cera i ma trądzik? wypryski? cholera już nie wiem co mam zastosować,mam taki wysyp na brodzie z wykwitami białymi
jakas masakra..
aha wg mnie to mam dermatozę okoloustnaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:43
-
Anka1101 wrote:A która ile będzie czekać w kolejce? Ja u poprzedniej gin to czekałam nawet i 2h
-
KASIAG24 wrote:hej dziewczyny !!
TRZYMAM KCIUKASY ZA DZISIEJSZE WIZYTY, JA MAM JUTRO O 16 ...
Niepokoi mnie ten sluz wczoraj znowu zaobserwowalam 2 razy ten rozciagliwy dziwny sluz wyglada troche jak wybaczcie "koza z nosa" nawet kolorem sie zbliza..nie jest caly czas, ale juz chyba 3 raz zaobserwowalam ten dziwny sluz tak to na codzien mam bialy wodnisty w malych ilosciach... myslicie, ze cos z hormonami nie tak???
Wiele opinii i historii słyszałam o śluzie i każda ma inaczej. Nie ma co sobie niepotrzebnie dodawać stresu.
Głowa do góry -
Poz!omka. wrote:No wlasnie, bola Cie piersi !! A mnie juz od 2 tygodni nic !!!
Oh zazdroszczę, gdyby mnie chociaż trochę bolaly to bym byla spokojniejsza
Nie nakręcaj się niepotrzebnie. Dziewczyny!!!! My jesteśmy w ciąży, nie możemy się denerwować. Ja jeszcze niedawno miałam tak bolące piersi, że przewrócić mi się z boku na bok to było science fiction, serio. Teraz nic, tylko troszkę bardziej drażliwe sutki. Mdłości już też ustępują, taki czas w tej ciąży już nadchodzizamiast cieszyć się to Wy się nie potrzebnie stresujecie ...
-
KASIAG24 wrote:_nick00 troche mnie uspokoilas bo sie pzrestarszylam juz na powaznie, ze moze cos byc nie tak, tym bardziej, ze z usg wychodzi mlodsza ciaza niz z om..
-
nick nieaktualny