Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj niestety tylko smoczek. Niekapka nie zaczail bo tylko go gryzl. A kubeczkiem ze slomka silikonowa sie bawi -.-03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Moja Lencia dziś po raz pierwszy powiedziala mama
Bujaczek odszedł calkowicie w odstawke..usypiamy razem i Lencia ma przewaznie 2 drzemki po ok.2 godziny. Czasami spi i 3
Też muszę zakupić jej niekapek. Bodajże z nuka są dobre, bo maja miekki ustnik.
Lencia wczoraj też zjadla obiadek..rowniez po jakis 6h od poprzedniego posiłku i jadla ponad 30min no ale zjadla
Dziś robię jej pierwszy raz owsiankeCiekawe czy jej posmakuje.
-
Zaliczyłam dziś niezłą wpadkę. Z "rana" o 10 postanowiłam zabrać Staśka na spacer. Jakoś wyjątkowo byłam dziś zorganizowana więc chwyciłam go pod pachy, muzyczka do kieszeni i sru.. Chodzimy, chodzimy i widzę, że zbliża się czas mszy. Stwierdziłam, że "odbębnię" (chwilowo nie jestem z kościołem na ty) mszę i wrócimy do domku, zjemy i może znów sie przespacerujemy spełniając sen o długim spacerze. Sms do męża że idziemy na mszę. Po mszy patrzę w telefon a M napisał, że idzie na rower. Do Żyrardowa. Dzwonię że nie mam kluczy do mieszkania a on że da radę być dopiero za 2 godziny bo jedzie pociągiem.
Wkopałam się jak nic. Zero pieluch, jedzenia, butelki, kluczy. Tylko jak to baba karta bankomatowa w pod ręką
wszystko się powiodło. W pierwszej chwili byłam wściekła bo co to za pomysły jechać sobie gdzieś tam bez uprzedzenia i sprawdzenia czy można. No nie jesteś chłopie sam. Zresztą nigdy niczego nie odmawiam a tak to by nie było zamieszania. Wrócił wściekły że jego wycieczka nie wypaliła. Ja na luzie bo z kartą bankomatową nic nam nie groziłojakoś ten spacer w sumie fajnie wyszedł. No i 4 h. Nasz rekord.
A z tymi spacerami moje "fobie" zaczęły się jak moja teściowa ciągle podkreślała, że ona ze swoimi synami to i po 3 godziny chodziła. A ja to co? Ledwo wyszłam a już wracam...
a przecież świeże powietrze i slońce takie ważne jest dla rozwoju...
My mamy niekapka aventu i sobie chwalę. Daję Staśkowi i popić i pogryźć jak go swędzą dziąsła. A niech sobie pomasuje
A nie boicie się zostawiać ich z piciem łóżeczku? Ze zachłyśnie się albo oko wybije albo coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 14:36
-
Ja nie zostawiam w lozeczku niekapkow mimo ze z roznych pije sam juz od dawna, lepiej miec to pod kontrola zawsze. I takie sa zalecenia producentow nawet.
A dawala ktoras dziecku melise na noc? Mozna? Nasze noce to katorga dla calego bloku. -
Ja nie daje w ogoke Filipowi picia do lozeczka. Z reszta on pije z butelji takze w ogole mu nie daje do raczki03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Hej hej
Kava co zamowiliscie za spacerowke? Ja narazie korzystam ze swojej z 3w1 i jakos mi nie spieszno ze zmiana
My w srode idziemy na bilans 9 mcy, az jestem w szoku jak to szybko leci! Zaraz roczek i co i do pracy trzeba bedzie wracac
Pozdrawiamy z Frankiem łobuziakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 15:00
Nadulka, Mama_Julka, alisss87, Aneczka86, sabinaaa, iNso87 lubią tę wiadomość
-
My właśnie czekamy na dostawę sonica. Magic też super ale ja chcialam wiekszy koszyk, bo teraz mam maly i mi brakuje wiekszego.
Inso my wlasnie w drodze do WarszawyLencia aż podskakuje jak widzi jakies zwierzątko to ciekawe jak zareaguje na wieksze
Kava, iNso87 lubią tę wiadomość
-
hej
Pola w końcu zaczyna sama siedzieć - jeszcze całkiem sama nie usiądzie, ale już ładnie siedzi, choć nadal wymaga asekuracji bo jak się rozgląda to od razu leci
ciągle walczymy z choróbskiem - katar i kaszel - od dziś antybiotyk, a ja nadal zapalenie zatok - czy to się kiedyś skonczy ?
aktualnie oboje śpią, Olek ostatnio jak zasypia koło 11 to wstaje przed 14, szkoda tylko , że Polka tak ładnie nie śpi
Aneczka86 my byliśmy 2 tyg temu z dziećmi w zoo w wawie i bardzo im się podobało
7w3d 💔 -
MeGi1986 wrote:Mama-julka szczegolnie na tym zdjeciu szczesliwy ze gniecie ksiazeczke
Aneczka podoba mi się ten sonic, nawet bardzo, waga trochę nieteges, ale opinie ma dobre. Czekam na Twoją recenzję również
Syn 10 lat
[*] -
Ja kupuje z Ziaji03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :