Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina, polecam poczytać o higienie snu
Czyli m.in. zero tv i telefonu/tabletu przed spaniem, to pozwala się wyciszyć. Ja staram sie wieczorami ksiazke czytac. A jak juz korzystam z tel, to nie isc do lozka prosto od tel, bo wlasnie tez sie bede krecic i nie zasne, bo umysl jest jakby 'przebodźcowany'.Do tego odpowiednio zaciemniona sypialnia, zero migających lampek i swiatelek (laptop, router, ladowarki), porzadnie przewietrzony pokoj. Jak masz mozliwosc, to spacer przed snem. -
Jesteśmy po wizycie u lekarza.
Mamy podawać obiadki nawet po 1 łyżeczce. Jeśli nie chce to za jakiś czas znow tyle ile zje. Nie podawac mleka zamiast obiadku. Lena po prostu za bardzo polubila mleko.
Mamy też zrobić moedologie.
Zapytalam też o sól
-
Paulina2711 wrote:Natalka o to ciasto tylko na mące i wodzie robisz? Bez jajka, mleka itp?
Kiedys na wigilie i swieta nalepilam sama ze 200 pierogow.mialam duzo gosci;-)
-
Liskova wrote:Paulina, polecam poczytać o higienie snu
Czyli m.in. zero tv i telefonu/tabletu przed spaniem, to pozwala się wyciszyć. Ja staram sie wieczorami ksiazke czytac. A jak juz korzystam z tel, to nie isc do lozka prosto od tel, bo wlasnie tez sie bede krecic i nie zasne, bo umysl jest jakby 'przebodźcowany'.Do tego odpowiednio zaciemniona sypialnia, zero migających lampek i swiatelek (laptop, router, ladowarki), porzadnie przewietrzony pokoj. Jak masz mozliwosc, to spacer przed snem.
-
Aneczka86 wrote:Czy tylko mi poznikaly wpisy z dzisiejszego dnia? Ogolnie jakies problemy z forum mialam... jakies cudze wiadomosci mi sie wyswietlaly.
miałam polubienia od innych osób he he, taki kocioł tutaj.
Syn 10 lat
[*] -
iNso87 wrote:u mnie wlasnie bylo to samo..napisalam po 17,ze mialam cudze wiadomości i bylam nawet juz w 21tyg ciazy..haha
i tez zniknely mi dzisiejsze posty...dopiero chyba do normy wrocilo..
Ale nie dalam rady odpisac, bo nie mialam swojego konta..haha
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Musze sie pochwalić
A raczej moja Lencie.. zjadla dziś obiadek
Chyba musiala byc głodna, bo zjadla o 18 a nie jadla od 11.30
Nawet szeroko buzke otwierala
Czasami to mam wrażenie, że ona rozumie co do niej Pani doktor mowiiNso87, Julia2015, Kava, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
Inso probowalam ja nakarmic ok. 16 ale zjadla niecale 2 łyżeczki ale fakt, ze byla zmeczona i poszla spac na 2 godziny. Jak wstala to zjadla. My z reguły jemy co 4 godziny no chyba, ze je same owocki to czesciej.
Dzis jadla słoiczek, bo nie bylo nas prawie caly dzień. No ale zaczynam gotowac. Wciagnelo mnie toiNso87 lubi tę wiadomość
-
Kurde, usunelo mi posta.
Pisalam o tym ze moj Filip wczoraj i dzisiaj nie jadl obiadku. W ogole nie chcial. Wczoraj az plakal o soe uspokoil dopiero jak dostal do dzioba butle z mlekiem i to nie byle jaka ilosc bo a 240ml wypil. Wczesniej 3lyzeczki obiadku.
Dzisiaj chcialam sprobowac z innym obiadkiem, robilam sobie lososia to i jemu odlozylam i z lososiem zrobilam. Noe chcial.
Nie wiem czemu. Rzadko mu sie to zdarza a jak juz to sie bardzo denerwuje. Czy to jest poprostu niechec do niektorych obiadkow? Woli mleko? Czy po prostu przez zabkowanie (nie ma ani jednego zeba)?03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Aaa no i dzisiaj juz calkiem lepiej wychodzilo mu wstawanie. Przeraza mnie to
Poko co odwazny jest tylko na lozku bo wie ze jak klapnie to na miekkie. Probowal przy przeselku stanac ale zaliczyl glebe i sie zniechecil03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
le jak go trzymam za rece to od razu pupa do gory stoi i soe gibie na boki i probuje dreptac do przodu03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️