Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka86 wrote:Dziewczyny jestem po ovu i od dwóch dni pobolewac mnie czasem lekko brzuch jak na @. Do testowania jeszcze trochę czasu, bo dopiero 9.12. Czy to coś może oznaczać?
Ola trzymam kciuki i za Ciebie7w3d 💔 -
Ola_45 wrote:A jesli chodzi o plecy to tak, to w takim razie racja
Ja tez powinnam ograniczyc bo od wielu lat mam boczne skrzywienie kregoslupa, biodro wysuniete lekko, ciaza niezle dala mi po dupie a mojego prawie 15kg brzdaca nadal dzwigam duzo.
Owulacja mi sie chyba przesunela. Wczoraj 36,2 dzisiaj 36,8. Na innym forum dziewczyny tlumaczyly ze pewnie wczesniej prcherzyk urosl ale nie pekł i dopoero teraz pekl dlatego mialam dwa skoki temperatur. Mdlosci mam 2 dni juz, piersi to mnie tak bola ze stanik mnie uwiera nawet. No i libido na dobrym poziomie takze dzisiaj rano jeszcze poprawilismy naszą "pracę"
Czuje ze ten cykl bedzie owocny, innej mysli nie dopuszczamu mnie w tym cyklu tez libido bylo dobre
7w3d 💔 -
Aneczka ja teraz mialam takie objawy i podswiadomie czulam ze to to. Takie bole @ mam kilka razy dziennie, chwila i mija. Teraz wiem, ze to dzidzia sie mosci
oby i u Ciebie tak bylo
i piersi jak zaczely pobolewac po owulce tak pobolewaja caly czas.
7w3d 💔 -
Justyna ja mam identyczne objawy, zawsze czulam sie zle w owulacje i przechodzilo, pozniej przed okresem samym czulam napiecie i tyle. A teraz czuje sie jak burza hormonow, bola piersi strasznie, nie moge sobie z tym poradzic, przez to chodze caly dzien rozdrazniona. Bol jajnikow, i to cieplo, czasem mam takie uczucie przechodzacego ciepła z brzucha w dol az do jajnikow, pachwin, ciagniecie.
A Filip jak na zlosc tyle razy wbil mi noge/lokiec/reke/glowe w brzuch, trzepnal przypadkowo w cycka ze myslalam ze zwine sie z bolu03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Przekąski na zimno. U na zawsze się sprawdzają pizzerki (mini pizza, taka o średnicy około 5cm) i parówki w cieście francuskim.
Rolada szpinakowa z łososiem i serkiem chrzanowym.
Na ciepło. Pieczarki smażone w panierce jak do schabowego.
Łosoś smażony w boczku z sosem z selera naciowego - przepis Ewy Wachowicz.
Ze słodkości to galaretki. Mam takie specjalne pudełeczka do lodu w różnych kształtach i w nich robię galaretki.
Ptysie nadziewane kremem budyniowo śmietanowym.
iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
justyna14 wrote:Ola a ktory to dc albo dpo? Ile do tesu?
Ja wylapalam dwa skoki temperatur, nie wiem ktorym sie sugerowac bo przy obu mialam sluz plodny. Wczoraj tak sie paskudnie czułam, dzisiaj juz dobrze.
Filip dzisiaj wstal o 3:50. Myslalam ze spadne z lozka jak zobaczylam godzine. Jestesmy u tesciow, tutaj zawsze ma takie problemy ze spaniem, wstaje wczesnie bo duzo ciekawych rzeczy, ma faze na pociagi a u nich bardzo slychac pociagi bo mieszkaja przy dworcu wschodnim w wawie
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
iNso87 wrote:To super
)
Tsh powinno byc 1-1,5 najczęściej, zapytaj endo czy nie masz nadczynność jak masz wynik po przecinku taki maly. Bo ja wiem,ze niedoczynność to mialam jak byl wynik w ciazy 3,7 i kazal mi brac euthyrox 2 tabsy dziennie i zeszłam do 1,2 i byl wzorowy wynik
Progesteron jest bardzo dobry,ale pamietaj,ze jakbys poszla innego dnia to on ma tendencje codziennie do spadku i przyrostu,nigdy nie jest taki samzapytam ginka mojego co sądzi, nigdy nie miałam problemów z tarczycą, zrobiłam na wszelki wypadek .
7w3d 💔 -
A tak w ogóle Justyna to ja tak się jaram ta twoją ciąża. Gęba mi się śmieje jak je wiem.
Reszta starających, oby Wam też się powiodło. Będzie prawdziwa druga fala ciąż na forum.
A potem trzecia tura.... może ja, iNso, ktoś jeszcze pisał, że rozważa - suerte? Kto jeszcze?justyna14, espoir, iNso87 lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17