Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka86 wrote:Ja mam dziś mega wyrzuty..Lena dziś bardzo nie chciała iść do przedszkola. Nawet do sali Nie chciała wejść choć była jej ulubioną Pani. Teraz mi głupio, że ja tu w domu a ona tam smutna. Tak się zastanawiam czy może chora nie będzie
A czemu mówisz, że może chora będzie? jakieś oznaki?7w3d 💔 -
Melduję się nadal ze szpitala, Filip musi skonczyć antybiotyki ktore dostaje dożylnie i ponoc nie ma zamiennika doustnego, wiec jutro najwczesniej wyjdziemy, o ile nas w weekend wypuszcza. Raczej tak, w poniedzialek najwyzej odbierze sie wypis.
Ale nic jeszcze nie wiem, czekam na obchód.
Swiruje juz tutaj. Na dodatek nie jest tu zbyt cieplo, w pokoju jeszcze jeszcze ale świetlicy dla dzieci zimno jak cholera. Przytargał z drugim chlopcem zabawki do pokoju i sie bawia w pokoju.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Aneczka86 wrote:U Was też takie zimne poranki? U nas rano -10 stopni. Mąż nam rano odmrozil autko i zawiozlam Lene samochodem. Niby daleko nie mamy Ale nie miałam sumienia iść z nią w taki mróz.7w3d 💔
-
Ola_45 wrote:Melduję się nadal ze szpitala, Filip musi skonczyć antybiotyki ktore dostaje dożylnie i ponoc nie ma zamiennika doustnego, wiec jutro najwczesniej wyjdziemy, o ile nas w weekend wypuszcza. Raczej tak, w poniedzialek najwyzej odbierze sie wypis.
Ale nic jeszcze nie wiem, czekam na obchód.
Swiruje juz tutaj. Na dodatek nie jest tu zbyt cieplo, w pokoju jeszcze jeszcze ale świetlicy dla dzieci zimno jak cholera. Przytargał z drugim chlopcem zabawki do pokoju i sie bawia w pokoju.Ola_45 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Animka masz rację, czas szybko leci. Antek już ma 4 miesiące, dziewczyny już tak wysoko w ciąży i niedługo będą rodzić... Ja się nie mogę doczekać aż się skończy zima bo nie lubię kurtek itp ale boje się że rok mi szybko zleci i będę musiała wracać do pracy.
Co do urodzin to zaprosiliśmy najbliższą rodzinę ,czyli rodziców, rodzeństwo z dziećmi i mężami żonami i chrzestnego Szymka i wyszło nam 24 osoby:-D
Część się wykruszyła bo chora, szwagierka pojechał w delegacje, a szwagierka też chora jak diabli j pojechała najpierw do dzieciaków i ich zaraziła, dlatego nie przyjadą. Jak dalej będzie tak smarkacz to nawet niech się do mnie nie wybiera. Zresztą wie o tym, ale ona ma takie dziwne zachowania. 3 dni weźmie jakieś leki a potem kursuje w odwiedziny. Chora niech siedzi w domu.
Szykujemy na obiad zupę meksykańska, upiekę sernik i będzie tort. Robimy 2 sałatki, krokiety z kapustą i pieczarkami, tortille zawijane z kurczakiem i zapiekane, parowki w cieście, nuggetsy, takie mini hamburgery i przekąski nadziewane ryba i mięsem. I chyba wszystko. Głównie takie przekąski do ręki bo nie będzie stołu oficjalnego tylko szwedzki stół.
-
natalka a co to za przekąski nadziewane rybą i miesem ? dasz jakiś przepis? i na tortille z kurczakiem?
u mnie na pewno będą dwie sałatki jedna z selerem druga ze szpinakiem. Do tego tradycyjnie wedlinka na półmisku, pomidor z mozarellą, tortilla z łososiem, jajka na twardo. Na obiad chyba zrobię karkówkę z przepisu od Aneczki na słodko z ziemniakami i surówką z pekinskiej.7w3d 💔 -
Justyna serio 4 miesiące? No szok.. dopiero co zdecydowałaś się na 3 dziecko.
A teraz mi zostało niewiele ponad 2 miesiące do porodu.
Lena już w domu. Podobno miała dziś ciężki poranek Ale potem już było super. Dzieci dziś miały piknik andrzejkowy taki na niby w sali. Ognisko, zabawy.. wszyscy przynieśli przekąski.
Justyna cieszę się, że karkówka smakujejustyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:natalka a co to za przekąski nadziewane rybą i miesem ? dasz jakiś przepis? i na tortille z kurczakiem?
u mnie na pewno będą dwie sałatki jedna z selerem druga ze szpinakiem. Do tego tradycyjnie wedlinka na półmisku, pomidor z mozarellą, tortilla z łososiem, jajka na twardo. Na obiad chyba zrobię karkówkę z przepisu od Aneczki na słodko z ziemniakami i surówką z pekinskiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 14:08
-
Aneczka86 wrote:Justyna serio 4 miesiące? No szok.. dopiero co zdecydowałaś się na 3 dziecko.
A teraz mi zostało niewiele ponad 2 miesiące do porodu.
Lena już w domu. Podobno miała dziś ciężki poranek Ale potem już było super. Dzieci dziś miały piknik andrzejkowy taki na niby w sali. Ognisko, zabawy.. wszyscy przynieśli przekąski.
Justyna cieszę się, że karkówka smakujeu nas tez dzis jakies zabawy andrzejkowe i mam pózniej ich odebrac bo trwaja od 15 do 16.30 a ja zawsze po 15 ich odbieram.
Aneczka Ty lada moment rodzisz, tak serio to po swietach to juz tylko na to bedziemy tu czekaczleci szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 14:35
7w3d 💔 -
Hej! Ja zaraz Was nadrobie. Dopiero moglam chwycic za tela. Ale rzucily mi sie w oczy jakies tortille
matko a ja wlasnie cos chce zjesc..i nie mam takiej dobroci
A to dokonczona sciana w pokoiku.
Foto
A tu Aneczka domek blizejjest super
Foto
I moja Gwiazda
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 19:56
Aneczka86, sabinaaa lubią tę wiadomość
-
natalka0887 wrote:Inso gdzie kupiłaś ten stolik i krzesełko? Szymek chyba dostanie takie na urodziny. A ta mata na blat to fajny pomysł bo mi Szymek będzie pisał pewnie pisakami po nim.
Justyna już akceptujęA podkladka to juz dobita Laury z biurka
nie mialam czasu Lenie nowej kupic. W biedrze nawet czasem badz Lidlu one sa za male pieniadze.