Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka ale to juz morky kaszel? To niebieski nebudose. No i ja teraz mam na ta wydzieline syrop na recepte Erdomed. Pierwszy raz go daje dla Leny.
Jesli to dalej suchy to zielony nebudose,skoro nebbud juz mieliscie to powinno byc lepiej i mozna zejsc do zwyklej wlasnie soli. W kazdym badz razie musisz dojsc do mokrego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 19:51
-
Natalka Lena ma tak samo..od 3 tyg ma mokry kaszel. Nie kaszle dużo Ale ma. Miała w ciągu tego czasu jakoś 3 dni przerwy i znów. Od wczoraj znów ma lekki katar. Ja instaluje Ectodose.
Właśnie wysłałam męża do apteki po hascovir dla mnie, bo wyskoczyła mi opryszczkaTo jeszcze kazalam mu kupić aromactiv, bo Lena jak ma katar to lepiej wtedy śpi.
-
Mój Filip tak samo ciągle chodzi z kaszlem. Tez inhalacje, syropki i nic nie pomaga.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
na mokry ja polecam inhalacje z mukosolvanu u nas ostatnio się sprawdziły, do tego coś wykrztuśnego np ambrosol. Warto też czyms nawilzyc śluzówkę np syropem prawoślazowym. Do tego zwiększyć wilgotność powietrza w domu i obniżyc temperature. na noc smarowalam aromactivem7w3d 💔
-
Inso-no tak 24/25 września. Zobaczymy na usg. A wiecie co jest najlepsze że to są moje urodziny!!!
My dzisiaj choinke rozebralismy i posprzatalismy. A popołudniu lezalam sobie tylko:) wogole mamy tydzień urlopu teraz i bardzo mnie to cieszy bo nie będę musiała udawac. Bo w pracy nikt nic nie wie i nie chce żeby się domyslili więc ściemniam ile wlezie:piNso87 lubi tę wiadomość
-
Animka fajna sprawa. My z Lena mamy urodziny jedna po drugiej. Akcja zaczela sie w moje Urodziny no ale coz.. Mala chciala miec swoj wlasny dzien bez podzialu i wyszla dzien po
Najlepsze jest to,ze tort najpierw byl ze swieczka moja i Jej..a ostatnio w grudniu juz tylko Jej 3 latka stalo,bo ja stwierdzilam,ze po 30tce juz nie licze.. ;pp
-
Aneczka jak nastroj? Zostalo Tobie pare dni
normalnie sama przypominam sobie porod z Laura i odliczam do tego 12tego z Toba
Wszystko przed oczami mi staje a pomyslec,ze to juz 10 lat!
Moja Laurka chciala przebic uszy, do tej pory nie spieszylo sie Jej. Nie widziala chyba potrzeby. Stwierdzilysmy,ze poczekamy do wiosny,zeby czapka nie merdala ich,bo nie wiadomo jak beda sie goic. To wtedy i dla Leny moze sie przebije. Za to przyszla i powiedziala mi,ze na swoje Urodziny chcialaby isc na zakupyznaczy sie ubraniowe hehehehe Ah kobietki
juz od malego ciagnie na szmatki :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 20:37
-
Inso ja ostatnio jestem mega nerwowa.. nie wiem sama czy to hormony czy zmęczenie materiału. Ale szlag mnie trafia jak mąż mi mi mówi, że hormony mi buzuja
A ogólnie to jak mam wolną chwilę to zaczynam się stresowaćStresuje się porodem, rozlaka z Lena, tym, że jak wrócę to zamiast się oswajac z nową rzeczywistością będzie trzeba robić przeprowadzkę. Nie wiem jak my to wszystko ogarniemy
A mąż będzie miał tylko 1 tydzień wolnego.
Inso jak Ty to robisz, że wszystko wieszNawet termin animki.. haha
Animka to sobie teraz tydzień odpocznieszA planujesz w pracy iść od razu na zwolnienie po wizycie?
Inso ja bardzo chciałam wcześniej przebić uszy Lenie ale mąż się nie zgadzał. Powiedział, że jak skończy 2 lata to mogę. No i co? Teraz mój uparciuch mały by chciał kolczyki Ale dziurek nie da sobie zrobić.. haha Dlatego Laurze przebije uszy latemhaha
-
A u nas remont łazienki i wc zakończony. Zostało jedynie zrobić blat i szafkę pod spodem i zamontować umywalkę. Czekamy więc już na stolarza. A po okresie grzewczym wymiana grzejnika.
Reszta remontu ma się zakończyć w tym tyg
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Aneczka ja sama nie wiem czy Lena sie da. A jak da to pewnie jedno ucho a drugie? Haha A Malz wlasnie sie smial dzis i do mnie,ze Laura i Lena pojda to odrazu zebym Lidie wziela hahhaa tak 2-3msc dziecko
Dacie rade napewno po porodzie. Z reszta sama wiem po sobie,ze potem czlowiek nabiera super mocy
Hahhaa ja poprostu lubie organizacje,zapamietuje to co trzeba i wiem gdzie szukacanimka sama napisala wczesniej kiedy miala ostatnia @ i tyle
Juz jak za cos sie zabieram to konkretnie
Smialam sie na Marcowkach,ze z telem w reku bede rodzic,zeby moc pierwsza strone uzupelniacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 21:07
-
Tak odnosnie remontow to przypomnial mi sie program na tlc chyba? Para gejow co w Stanach robia remonty. Aoptowali corke wspolnie. Moze kojarzycie. Nate i Jeremaya czy jakus tak
I nie moge poprostu patrzec,ze takie dwa Ciacha sie "marnuja"
jeden Przystojniejszy od drugiego.. ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 21:09
-
Aneczka o widzisz ja nie pomyslalam,ze sa takie sposoby.. slabo sie znam,bo nie przebijalam w salonie nigdy a tym bardziej przez ostatnie jakies 4lata powiedzmy. Nie jestem w temacie
wydawalo mi sie,ze to dziala w ten sposob,ze raz jedno raz drugie
Tak! Ja mam tez dobra pamiec do dat,z czego sie ciesze bo moj Malz ni w zabWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 21:16
-
Hej z rana!
Aneczka przypomnij Ty prywatnie rodzisz przez cc? Czy w szpitalu normalnie ale ze skierowaniem?
Spakowalam torbe i nie wiem czy nie bede jej rozpakowywac,bo jak zdecyduje sie prywatnie to wystarczy mi mala torba z kosmetykami moimi i koszulami do karmienia no i staniki itp. Ponoc nic wiecej bym nie musiala brac,ani podkladow itp. Ani dla dziecka pampersow,nawet ciuszkow. Tylko musze dopytac na wizycie czy tam prywatnie tez tak jest,bo taka wiedze mam od tej sasiadki, ktora prywatnie w pazdzierniku rodzila ale w drugiej klinice.
U Ciebie tez tak jest,jesli Ty prywatnie oczywiscie?