Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ubranka smoczki ew butelki jak bedziesz karmic mm, termometr do wody, termometr bezdotykowy dla dzidzi, pieluchy tetrowe, pieluchy typ. Pampers. nozyczki do pazurkow,lozeczko, posciel, wanienka, kosmetyki dla dzidzi. Ja uzywalam mydelka bambino i oliwki Po kapoeli. Koniecznie kremik na pupe.
bella88, stars2345 lubią tę wiadomość
-
zaczynam się zastanawiać nad ćwiczeniemi dla kobiet w ciaży... Chetnie wychodziłabym na codzienne spacery, ale jak znam życie znowu w tym roku będzie więcej dni z brzydką pogodą niż tych skłaniających do długich spokojnych wędrówek. dlatego poszukuję czegoś co mogłabym robić w domu. znacie jakieś kanały na YT z ciekawymi propozycjami?
Justine M lubi tę wiadomość
-
KASIA XXXX wrote:Dziewczyny, mam pytanie.
Robiłam badania toxoplazma gondoli. Przeciwciała w kl. IgM wyszły mi 2,570 S/CO a w powtórzonym badaniu po 17 dniach wynik jest 2,520.
Możecie mi powiedzieć, co to oznacza? Przechodziłam już zakażenie, czy teraz jestem zakażona?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
a nie masz tam oznaczenia -, +?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 12:15
KASIA XXXX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kobitki
My przez weekend odsypialiśmy. Cały tydzień roboczy miałam wyjazdy, a do tego mój synek miał zapalenie ucha i wybudzał się w nocy nawet na 3 godziny. Potem wyglądałam, jak mis panda
U mnie z objawów ciążowy to zaparcia i rosnący brzuszek. Poniżej foto 11tc i 6d.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 12:39
_nick00, Anel, kwiatakacji, Evka, Hashija, Nadulka, Karola1990, fresa, Madzisek, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój na razie też spokojny. Oby jak najdłużej!! Na szczęście nie mam już zaparć bo bym chyba umarła...
ale to prawdopodobnie spowodowane jest spozywaniem przeze mnie dużej ilości owoców- gdy przez 2 dni ograniczyłam problem wracał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 13:08
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny