Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania14 super ze wszystko ok na wizycie
Jeszcze czekamy na wiesci od muamua
A jutro wieelki dzieńMam na 10 ale odezwe sie pewnie poznym popoludniem takze nie martrwic sie
Wizytujące w najbliższym tygodniu :
muamua - 19.05 - 17:30
kwiatuszek83 - 20.05
Misia26 - 20.05 - 8:00
kwiatakacji - 20.05 - 8:00
Flakonik - 20.05 - 10:20
Eve_84 - 20.05 - 11:20
Chichibi - 20.05 - 17:30
annielica - 20.05 - 10:30
niezapominajka - 21.05 - 10:00
iNso87 - 21.05 - 19:05
Dagietka - 21.05 - 15:00
KASIAG24 - 21.05 - 17:45
Tinusia - 21.05 - 18:30
Oluniaaa - 21.05 - 19:00
Kate4 - 22.05 - 20:00
Acikk - 22.05
KASIA XXXX - 22.05 - 15:00
Hashija - 23.05 - 10:00
Marik - 23.05 - 16:30ania14, Nadulka, Palvin, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBulisia najważniejsze, że jest przynajmniej jedno serduszko. To tamta druga dzidzia jest 2 tygodnie młodsza tak?
U mnie też jutro wielki dzieńPo mnie o 11:00 wizytuje nick00 to też możecie ją wpisać na jutro. Dużo nas na jutro cholerka
Trzymam za nas wszystkie mocno mocno kciuki
-
nick nieaktualny
-
iNso87 jeśli to przeziębienie to bierz coś na zbicie gorączki i do łóżka, w szpitalu nic innego Ci nie doradzą. A jutro do lekarza i niech Ci coś przepisze. Nie panikuj z powodu gorączki, jeszcze nie raz się zdarzy, ważne żeby ją zbić szybko.
No i czosnek czosnek i jeszcze raz czosnek na przeziębienie w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:45
kwiatakacji lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
annielica wrote:Bulisia najważniejsze, że jest przynajmniej jedno serduszko. To tamta druga dzidzia jest 2 tygodnie młodsza tak?
U mnie też jutro wielki dzieńPo mnie o 11:00 wizytuje nick00 to też możecie ją wpisać na jutro. Dużo nas na jutro cholerka
Trzymam za nas wszystkie mocno mocno kciuki
-
nick nieaktualnyBulisia wrote:No Właśnie W Tym Drugim Pecherzyku pusto. Nie ma zarodka. Zdurnieje do 12 tyg.
Wiesz jest szansa, że jeszcze się rozwinie, skoro pierwsza dzidzia aż tyle młodsza to może drugi pęcherzyk jeszcze młodszy. Spokojnie, najważniejsze, że ta dzidzia, która jest na pewno ma bijące serduszko:) -
Tinusia wrote:Ja piernicze wiedziałam że obżarstwo to grzech
mąż zrobił grilla i narobił się sałatek to się wszystkiego tak obżarłam że chyba zaraz urodzę... brzuch +- 8 miesiąc
nie wiem jak noc przeżyję... wszystko mnie boli...
po 19 zjadłam na siłe bułke bo jak jestem głodna to mnie mdli, i tak nabrałam ochoty że zjadłam drugą ;/ pół nocy nie przespane ;/Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie Mamusie.
Od dwóch lat starałam się z moim narzeczonym o dzidzię a od pięciu miesięcy zaczęłam korzystać z OvuFriend, gdzie mogłam swobodnie obliczać swoje szanse i z nadzieją, że nam się uda... Udało się!Jestem w 8 tygodniu ciąży a termin mam na 26 grudnia.
Pozdrawiam Was serdecznie! I gratuluję brzuszków!Nadulka, Madzisek, genoweffa, agniesia2569, alicja_, fresa, kwiatakacji, KASIA XXXX, m@rzenie, Flakonik lubią tę wiadomość
-
No chwile mnie nie ma i nie nadążam za Wami
Co do imion to jeśli bedzie dziewczynka to AlicjaA chłopiec Mikołaj już od bardzo dawna planowałam to imię (chociaż mojemu się nie podoba więc to nie jest pewne że na to imie padnie ostatecznie
)
alicja_, Flakonik lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyU mnie chłopak to Wiktor a na dziewczynkę mamy dużo opcji ale nie podjęliśmy jeszcze decyzji
Ogólnie chciałabym żeby imię pasowało i do małej dziewczynki i do dorosłej kobiety. No i oczywiście polskojęzyczne... Mnie mama chciała nazwać Nesrin
chwała Panu, że jej się odmieniło bo do dziś paliłabym buraka jakby ktoś wypowiadał moje imię
Anel, genoweffa, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość