Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
muamua wrote:Hej, ja już po
Wszystko super
Kość nosowa jest, przezierność karkowa - 1,3, przepływy, narządy w normie. Paluszki policzone
Na 90% chłopak
Super wieści!!
jako pierwsza z nas się chyba dowiedziałaś?
podobaja mi sie wasze propozycje imion dla dziewczynek jak i dla chłopców ale mój mąż nadal wymyśla... ciekawe co wymyśli
mam nadzieje że bedzie dziewczynka bo już mamy wybrane
dobranoc :* -
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:a jak duża jest dzidzia?
A co do zachcianek, to wszystkiego po trochu, chociaż ostatnio bardziej w słodką stronę.
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualnyJa się nie stresuje wizytą - będzie co ma być :)Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytujące, żeby wiadomości były takie jak muamua dzisiaj przyniosła.
My na imię niezdecydowani jeszcze , ale podobają nam sie Aleksander i Kaziu dla chlopca i Marianna dla dziewczynki.Nadulka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,witam sie ledwo ciepla:/
Bylam wczoraj na zwyklym pogotowiu,Pani doktor powiedziala,ze taka pogoda i to normalne,ze teraz pelno wirusowek i angin. Osluchala mnie,zajrzala w gardlo,zmierzyla temp. Powiedziala,ze gardlo jest czerwone i moze rozwinac sie angina ale jeszcze nic takiego nie ma. Kazala mi plukac szalwia gardlo i przepisala psikacz na tylna scianle gardla,na ulotce czytalam kobiety w ciazy moga uzywac to uzywam go. Biore ten prenalen dalej tez syrop na gardlo. Wczoraj jak wracalam z pogotowia to polknelam jedna tabletke paracetamolu bo tez powiedziala,ze czyms musze zbic goraczke i powiedziala,zebym wziela ale nie wiem czy zadzialala bo caly czas doszly tez moje calo dniowe mdlosci i odruch wymiotny,no i nie zdazylam wejsc do domu po 10min od wziecia tabsa..wszystko zwrocilam i podejrzewam,ze tabsa bo mialam pusty zoladwk. Drugiej juz nie bralam. Przespalam jakos noc,strasznie mnie lewe jakby biodro w nocy bolalo:/ narazie goraczki nie mam tylko bol gardla i glowy,troche miesnie jeszcze bola. Mam recepte na antybiotyk jakby objawy nie przeszly. -
nick nieaktualnyHejka
witam nowa Mamusie:-) muamua ale super ze juz wiesz co bedzie!!! Tez mam nadzieje ze sie dowiem 1.06:-) co do imion dziewczynka Wiktoria, na chlopca nie zdecydowalismy sie jeszcze, moze Jan, Piotr, Wojtek lub Adam. Ciezko sie zdecydowac
Powodzenia wizytujacymNadulka, Madzisek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki mam do Was pytanie
Wczoraj okropnie źle się poczułam, na początku myślałam że może jakieś spóźnione mdłości ciążowe mnie dopadły ale wydaje mi się że to raczej jakaś infekcja albo zatrucie - wymioty, przeokropny ból (żołądka, wątroby? nie wiem) i do tego doszła podwyższona temperatura (37,7) i ogólne rozbicie i ból wszystkiego...
Do wczoraj chodziłam normalnie do pracy no ale dziś nie poszłam bo nie miałam siły nawet się umyć
I teraz mam pytanie bo w piątek mam wizytę - badania prenatalne, jak myślicie czy lekarz mi wystawi w piątek L4 od dziś ?
Bo szczerze mówiąc nie mam siły ani ochoty się ciągać dzisiaj po lekarzach rodzinnych...