Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beta powinna tak około 60% przyrastać co 2-3 dni.
Zresztą tutaj masz też kalkulator bety.
Progesteron też badasz?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
nick nieaktualnyNaox aa bo na poprzednim avatarku twoje wlosy byly jasne wiec tak pomyslalam .
Musze tez zaglebic sie w ten temat.
Mi tescior tez dzisiaj piekny wyszedl z mocniejsza kreska.
Progesteronu nie badam. Trzeba ?
To czemu w mojej glowie jest zakodowane ze co 2-3 dni ma sie podwajac?Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku a ja wyniki dopiero w pt bede miala
Moj duzo pracuje wiec wiekszosc bede sama w domu.
My na tydzien mieszkamy w innym miejscu gdzie mamy blizej do pracy a na weekendy wracamy do naszego domu w innej czesci miasta. Tam jest spokoj nie to co w centrum.
A ja sie najlepiej czuje wlasnie tam gdzie cicho i spokojnie. Tylko co z mezem. Bo chce byc przy nim.Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,ranne ptaszki: ) ja dziś nie mogłam spać, bo boję się o wynik. Tym bardziej, że wczoraj jak się wieczorem mylam było trochę różowego sluzu.Pociesza mnie fakt, że temperatura przed 7 już 37 i wciąż bolą piersi. No nic szykuję się do wyjścia:) miłego dnia
-
nick nieaktualnyJa też się boję i nie mogę spać. Muszę zrobić betę ok 12 bo wtedy minie 48h. A potem czekanie na wyniki. Zrobiłam dziś sikańca i kreska jasniejsza od testowej ale już wyraźna czyli pociemniała;)
Naox jak masz plamienia leć do gina to wypisze ci progesteron.
Ja zawsze wstawałam w nocy do łazienki ale teraz fakt częściej. Jestem zmęczona i bolą mnie plecy. Widać żyłki na piersiach i nogach. W dodatku non stop mogłabym płakać, wszystko mnie wzrusza. Tyle objawówa to dopiero się zaczął 5 tydzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny