Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muamua Kochana, każda ciąża jest inna. Moja siostra miała niższe a dziś ma cudowną 9letnią córeczkę. Ważne, że według norm się zgadza.
Dlaczego moja firma nabiera rozpędu jak ja mam coraz mniej czasu na to.
Nie potrafię sobie poradzić z tym zmęczeniem i sennością, aż mi wstyd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem Agata
Naox ja tez nie wytrzymalam z ta beta i tez szybko robilam pierwsza
No ja jutro po uslyszeniu wynikow bety jade do biura doniesc L4.
Bo chorobowe wyplaca pracodawca przez 33dni a potem zasilek chorobowy Zus. Ale jak firma ma wiecej niz 20ubezpieczonych to pracodawca wtedy moze wyplacac tez vhyba.
Wiec mi chyba caly czas pracodawca bedzie mogl wyplacac.
Mi od rana bylo tak niedobrze ze masakra. Przeszlo mi dopiero po obiedzie.Czyzby slynne mdlosci juz sie zaczely?Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Kazda Kobieta będzie miała inna:) mala nie znaczy,ze jest zle aby dobrze przyrastała
annielica ja akurat z 10cin poki co jeszcze to mam niedaleko a i jak będę mieszkala za produkcyjna to tez w sumie na Antoniuk prosta droga. A wogole to jest pare oddzialow diag,przeczytaj na stronie.moze co jest w centrum.
Ja zrobiłam w dniu @ pierwsza i wyszedł 13dpo
Natalia również mi milo
Flakonik ja nie mam zadnych procz bolu w cyckach no i z rana mnie delikatnie pobolewało podbrzusze ale już minelo i teraz wogole nic a nic
alicja witaj przyrost jest bardzo dobry oby tak dalej
bardzo dziękuję! Jedyne co mnie martwi, to to - że dziś ginekolog znalazł u mnie torbiel 4cm na jajniku:( mówi, że nic groźnego, ale ja jestem już starsznie zdenerwowana przez to:(
-
nick nieaktualny