Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dawno mnie nie bylo na BBF, weszlam zobaczyc czy jestescie juz! WY! Grudniowki 2015!
To idealny czas na ciaze, pierwszy, ciezki trymestr w przyjemna nie upalna wiosne, II najlepszy trymestr, kiedy bedziecie sie czuly swietnie na lato, ociezaly III trymestr w jesieni, tez bez uciazliwych i nieznosnych dla zaawansowanych ciezarnych upalow. Dzieci beda rodzily sie jako prezenty mikolajkowe, swiateczne, sylwestrowe. Pierwsze miesiace roku beda bezsenne i ciezke, a potem wraz z przyjsciem wiosny Wasze maluchy beda juz rozesmiane i bardzo komunikatywne zeby na lato juz zasuwac na czworaka:))
Powodzenia!
Grudniowka 2014Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:35
alicja_, Flakonik, iNso87, naox, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyannielica wrote:No właśnie na kiedy macie unówione wizyty. Ja troche wczesnie 8 kwiecien (5tydzien i 6 dzien) i pewnie nie bedzie jeszcze widać serduszka. Mogłabym się umówić później ale jestem niecierpliwa.
Alicja 2 pęcherzyki to jedno ale przecież można mieć bliźniaki jednojajowe a tego nie przewidzisz;P
Ja byłam dziś kontrolnie pogadać z ginem i jestem umówiona na 16 kwietnia. Doktor powiedział, że będzie już słychać serduszko
Masz racje z tymi jednojajowymi. Mam nadzieje, że nie wykrakamy ! -
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Czy wy tez jeszcze nie mozecie w to uwierzyc? Ja jestem ciagle w szoku ze w koncu sie udalo
alicja_ lubi tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualnyU mnie się data na suwaczku nie zmienia:/ Muszę go codziennie ustawiać na nowo. Ale ustawiasz go sobie w ustawieniach.
Ja pójdę zobaczę pęcherzyk, a potem serduszko najwyżej za tydzień czy jakoś tak.
Lola83 - dzięki za cenną informację. Kiedyś myślałam, że grudzień to kiepski czas na poród, ale teraz widzę pozytywyalicja_ lubi tę wiadomość
-
Lola83 wrote:Dawno mnie nie bylo na BBF, weszlam zobaczyc czy jestescie juz! WY! Grudniowki 2015!
To idealny czas na ciaze, pierwszy, ciezki trymestr w przyjemna nie upalna wiosne, II najlepszy trymestr, kiedy bedziecie sie czuly swietnie na lato, ociezaly III trymestr w jesieni, tez bez uciazliwych i nieznosnych dla zaawansowanych ciezarnych upalow. Dzieci beda rodzily sie jako prezenty mikolajkowe, swiateczne, sylwestrowe. Pierwsze miesiace roku beda bezsenne i ciezke, a potem wraz z przyjsciem wiosny Wasze maluchy beda juz rozesmiane i bardzo komunikatywne zeby na lato juz zasuwac na czworaka:))
Powodzenia!
Grudniowka 2014
Hehe, ja mam syna z listopada i do tej pory mówiłam, że "nie chcę już rodzić w listopadzie", a teraz jestem jedną nogą w nim w sumieFajne jest to, że wtedy są liczne spotkania rodzinne, więcej wolnego i można się cieszyć dzieckiem z innymi. Minus to choroby. Sporo dzieciaczków urodzonych w tym czasie choruje i ląduje w szpitalach, no i trzeba uważać na chorujących bliskich. Ale jak już minie zima, to rzeczywiście jest lepiej
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualnyLeze sobid w lozku i rozmyslam o ciazy ...
Alicja suwaczek sie tworzy a potem wkleja w podpisie . (Ustawienia) . Taki suwaczek zrobisz na ktorejsc.ze.stron. Wystarczy ze klikniesz.na suwak jednej z nas i przekieruje cie na strone i potem ten link trzeba wkleic w podpis i nie trzeba za kazdym razem wklejacnie wiem czy cos zrozumialas bo maslo maslane mi wyszlo
alicja_, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnielica a wez moze sprobuj z innej strony suwaka zrobic. np z tej co ja albo na suwaczki.com sa fajne .
Moze nawala cos na tej stronie skad ty masz .
Spanie mi przeszlo a przedtem oczy same mi sie zamykalyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 22:00
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Leze sobid w lozku i rozmyslam o ciazy ...
Alicja suwaczek sie tworzy a potem wkleja w podpisie . (Ustawienia) . Taki suwaczek zrobisz na ktorejsc.ze.stron. Wystarczy ze klikniesz.na suwak jednej z nas i przekieruje cie na strone i potem ten link trzeba wkleic w podpis i nie trzeba za kazdym razem wklejacnie wiem czy cos zrozumialas bo maslo maslane mi wyszlo
bardzo dziękuję za podpowiedźzaraz sobie taki suwaczek zorganizuje:)
-
nick nieaktualnyLola83 wrote:Dawno mnie nie bylo na BBF, weszlam zobaczyc czy jestescie juz! WY! Grudniowki 2015!
Powodzenia!
Grudniowka 2014
dziękujemy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny