Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 taak
zmieniam image:)
Annielica stosunki są poprawne, ale teściowa jest wścibska.. Chce uzdrawiać cały świat na siłę. Jakby dowiedziała się teraz, to rozpowiedziałaby całej rodzinie.
Już prędzej bym powiedziała teściowi.
Znowu przysypiam, ale dzień. Mam kupę zdjeć do obrobienia i jestem w polu -
nick nieaktualny
-
iNso87 Ja mówiłam, że kocham urządzać wnętrza póki nie urządzaliśmy domu dwa lata temu. Nie obyło się bez kłótni o kolor płytek itp. Dziś zmieniłabym kolory mebli i trochę rozjaśniła wnętrze, ale bez szans na obecną chwilę. Zmieniłabym, bo czarny szklany stół w jadalni jest super o ile nie trzeba wycierać go 5 razy dziennie, bo kurz go kocha a w dodatku stoi w słonecznej części domu.
Życzę Ci dobrych wyborów i cierpliwości. My strzeliliśmy salon na szaro i to jest dla mnie to, np jadalnie mamy w beżach i czerniach i męczy mnie juz.
Annielica ahaha po prostu nie będziemy mówić teściowej do maja i tyle
Ps. Ja siusiam dziś co kawałek i w nocy też wstawałam.
Będę robić co msc zdjęcie sobie i obserwować jak zmienia się moje ciało. -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
ja co prawda mam termin wg om na 28 listopad,ale jako ze zaproszalyscie i listopadowki to mam nadzieje ze mnie przyjmiecie :)to moja 5 ciaza,mam synka i 4 aniolki w niebie. Mam nadzieje ze tym razem sie uda sczesliwie!
alicja_, Flakonik, naox lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiNso narazie zwolnienie mam do 15.04 a potem mam nadzieje ze gin przedluzy
Ida88 Gratulacje i witamy w grudniowych mamusiachTo nic ze koncowka listopada. Moze sie przeciez przeciagnac troche.a skad jestes?
Ja znowu czuje ze w listopadzie urodze bo przewaznie kilka dni szybcoej. zadko sie zdarza w termin ale moze byc i troche pozniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 17:35
alicja_, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poronilam 3 razy,ostatnio ciąża blizniacza. W lutym..wiec ta ciąża to wielkie zaskoczenie, tym bardziej ze mąż od 5 marca za granicą i przytulanie było raz,do tego w gumce
ciążę tracilam zawsze bardzo wcześnie, nie dobialm nawet do 5 tygodnia, test i za dwa trzy dni spadek bety i czekanie aż się zacznie. Porobilam badania na własna rękę i mam niedoczynność tarczycy, biorę leki od miesiąca. Znalazłam super lekarza nowego i os razu po pozytywnym teście kazał brać clexane i acard, co mi przepisał. I tak oto jestem juz trochę po terminie @ i póki co beta chyba rośnie bo mega ciemne kreski (a ostanio baldzichy przy tamtych ciazach) i jak na razie nic nie zapowiada złych rzeczy. Minęła juz mioja krytyczna granicą 4w3dni wiec bardzo się ciesze i mam nadzieje ze.juz tym razem będzie ok. Jestem z łowicza
-
Bardzo mi przykro
To musiało być dla Ciebie bardzo trudne. Ja poroniłam w 6tc, więc pewnie odetchnę dopiero po USG. W poprzedniej ciąży miałam z kolei plamienia od 5tc, więc gdyby teraz obeszło się bez komplikacji, to byłoby fantastycznie
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda witaj w naszym gronie. Tak mi przykro, z powodu Twoich strat:( nawet nie wyobrażam sobie co musiałaś czuć. Teraz będzie wszystko ok;)
Ja też się bardzo boję o fasolkę, tyle się ostatnio naczytałam o historiach takich jak Twoja. U mnie tarczyca w normie, progesteron ponad normę a i tak czekam żeby tylko zobaczyć serduszko.