Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Alicja widze ze mamy ten sam wiek ciazy
wiec skad ta roznia w terminie porodu? Ja na 1.12 a ty 4.12.
a długość cykli też mozę mieć na to wpływ? Pytam, bo jak wpisywałam w internetowy kalkulator porodu to mnie pytali o długość cykli:) -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Dziewczyny a jak to wygląda teraz u Was z
? Ja jak miałam przez caly cykl z Małżem full
tak teraz jak wiem od 4 dni,ze jest ciaza to raz tylko wczoraj bo mam schiza,ze może cos się stać z Groszkiem tez tak macie? czy to ja przewrazliwiona? Dzis z rana jak Małż wychodzil do pracy to mu powiedziałam,ze chyba ustanowimy pare dni bez
na szczęście przyjal to bardzo dobrze
my podjeliśmy decyzję, że dopóki nie usłyszymy bijącdego serduszka to zero. Obje bardzo się boimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki
Ja dziś miałam pierwsze mdłości i to na widok tostów z nutellą
bu
Teraz planuje śniadanie wielkanocne, bo jest u mnie. Pierwszy raz będę gospodynią pełną gębą. To rzeczywiście my musimy też chyba odpuścić...
Dziś mierzę ostatni raz temperaturę, nie będę się stresować. było na szczęście 37,14.
Ja na betę lecę też w poniedziałek. Ciekawe jaki wynik
-
nick nieaktualny
-
aaa ja też kocham tatar
no ale i tak będzie, będę mogła na niego popatrzeć. Dostałam od swojego ginekologa nr do innego lekarza, który ma większe doświadczenie. Przyjmuje prywatnie, ale pracuje też w szpitalu, więc będę miała badania na nfz.
Niestety pracuje w tym samym szpitalu co teściowa i jej facet. Chyba będę chodziła tam z przebraniu, bo nie mam ochoty im się chwalić, a nie daj Boże się dowiedzą, to będą mi zaglądać w kartę non stop. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez robie w pon ostatnia juz 4 betke.
Ja wrocilam juz z firmy. donioslam L4 do kadrowej, pozegnalam sie z ludzmi.i teraz juz wypoczywam w domku. W ogole nawet prezes mi gratulowal
Kij z tym ze tak wczesnie sie dowiedzieli. Beta ladnie rosnie. teraz juz powinno byc wszystko dobrze
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiście dziewczyny, że będzie wszystko dobrze.Ale mnie i tak uspokoi dopiero bijące serduszko
Beta to tylko beta, ale serduszko to dopiero pewność, ze dzidzia jest cała i zdrowa:) Ciekawa jestem jakie to uczucie zobaczyć serduszko:)
Dziewczyny łączmy się wspólnie w bólu po utracie tatara
Ja się czuję dziś dość dobrze:) oby tak zostało:)