X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Ja teraz weszłam na strone i tez miałam nie zaktualizowany swój suwak ale odswiezylam strone i od razu się zmienil

Tak, odswiezenie pomaga na suwaczek :) albo po napisaniu posta mi sie dopiero zmienil dzisiaj

Blair lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:12

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super flakonik;) ja w pon też zrobię betę;) a na suwaczku faktycznie powinno byc 4+1 czyli tylko mi sie źle wyswietla;P

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:12

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Alicja widze ze mamy ten sam wiek ciazy :) wiec skad ta roznia w terminie porodu? Ja na 1.12 a ty 4.12.

a długość cykli też mozę mieć na to wpływ? Pytam, bo jak wpisywałam w internetowy kalkulator porodu to mnie pytali o długość cykli:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Dziewczyny a jak to wygląda teraz u Was z <3 ? Ja jak miałam przez caly cykl z Małżem full <3 ;D tak teraz jak wiem od 4 dni,ze jest ciaza to raz tylko wczoraj bo mam schiza,ze może cos się stać z Groszkiem tez tak macie? czy to ja przewrazliwiona? Dzis z rana jak Małż wychodzil do pracy to mu powiedziałam,ze chyba ustanowimy pare dni bez <3 na szczęście przyjal to bardzo dobrze ;)

my podjeliśmy decyzję, że dopóki nie usłyszymy bijącdego serduszka to zero <3 . Obje bardzo się boimy. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso na to wygląda;) ale i tak najbardziej uspokoi mnie widok serduszka. Bo przy pustym jaju płodowym też beta pięknie rośnie a może nie być zarodka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Beta 793,32 mlU/ml w 16 dpo :)

ALE WIELKA BETA <3

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:13

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najczęściej najpierw widać serducho a słychac poźniej. Ale dziewczyny już w 5 tyg czasami słyszą. No a puste jajo płodowe się zdarza, dlatego gin radził umiarkowanie się cieszyć dopuki serduszka nie widać.

• naox Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :) Ja dziś miałam pierwsze mdłości i to na widok tostów z nutellą :( bu
    Teraz planuje śniadanie wielkanocne, bo jest u mnie. Pierwszy raz będę gospodynią pełną gębą. To rzeczywiście my musimy też chyba odpuścić <3...
    Dziś mierzę ostatni raz temperaturę, nie będę się stresować. było na szczęście 37,14.
    Ja na betę lecę też w poniedziałek. Ciekawe jaki wynik :D

p19uyx8dnezstxe3.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze przygotowuję prawie całe Święta. Mama i teściowa też coś tam zrobia, ale całą resztę przygotowuję ja;)

Niestety w tym roku tarara nie będzie bo ja kocham go z całego serca i nie zniosłabym widoku rodzinki, która go je kiedy ja nie mogę;(

• naox Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa ja też kocham tatar :( no ale i tak będzie, będę mogła na niego popatrzeć. Dostałam od swojego ginekologa nr do innego lekarza, który ma większe doświadczenie. Przyjmuje prywatnie, ale pracuje też w szpitalu, więc będę miała badania na nfz.
    Niestety pracuje w tym samym szpitalu co teściowa i jej facet. Chyba będę chodziła tam z przebraniu, bo nie mam ochoty im się chwalić, a nie daj Boże się dowiedzą, to będą mi zaglądać w kartę non stop. :/

p19uyx8dnezstxe3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina (naox mogę tak pisać?) a jakie masz stosunki z teściową?
    Moja tak bardzo czeka na wnuka albo wnuczkę. Nie dziwo bo ma już prawie 65 lat (męża urodziła mają 38 i to jej jedyne dziecko) dlatego nie chcemy przed nią tego ukrywać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez robie w pon ostatnia juz 4 betke. :)
    Ja wrocilam juz z firmy. donioslam L4 do kadrowej, pozegnalam sie z ludzmi. :) i teraz juz wypoczywam w domku. W ogole nawet prezes mi gratulowal :)
    Kij z tym ze tak wczesnie sie dowiedzieli. Beta ladnie rosnie. teraz juz powinno byc wszystko dobrze :)

Blair lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja no faktycznie. to pewnie przez dlugosc cykli. ja mialam co 28dni

alicja_, Blair lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście dziewczyny, że będzie wszystko dobrze.Ale mnie i tak uspokoi dopiero bijące serduszko :) Beta to tylko beta, ale serduszko to dopiero pewność, ze dzidzia jest cała i zdrowa:) Ciekawa jestem jakie to uczucie zobaczyć serduszko:)

Dziewczyny łączmy się wspólnie w bólu po utracie tatara :P
    Ja się czuję dziś dość dobrze:) oby tak zostało:)

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ