X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Ja teraz weszłam na strone i tez miałam nie zaktualizowany swój suwak ale odswiezylam strone i od razu się zmienil

Tak, odswiezenie pomaga na suwaczek :) albo po napisaniu posta mi sie dopiero zmienil dzisiaj

Blair lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:12

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super flakonik;) ja w pon też zrobię betę;) a na suwaczku faktycznie powinno byc 4+1 czyli tylko mi sie źle wyswietla;P

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:12

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Alicja widze ze mamy ten sam wiek ciazy :) wiec skad ta roznia w terminie porodu? Ja na 1.12 a ty 4.12.

a długość cykli też mozę mieć na to wpływ? Pytam, bo jak wpisywałam w internetowy kalkulator porodu to mnie pytali o długość cykli:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Dziewczyny a jak to wygląda teraz u Was z <3 ? Ja jak miałam przez caly cykl z Małżem full <3 ;D tak teraz jak wiem od 4 dni,ze jest ciaza to raz tylko wczoraj bo mam schiza,ze może cos się stać z Groszkiem tez tak macie? czy to ja przewrazliwiona? Dzis z rana jak Małż wychodzil do pracy to mu powiedziałam,ze chyba ustanowimy pare dni bez <3 na szczęście przyjal to bardzo dobrze ;)

my podjeliśmy decyzję, że dopóki nie usłyszymy bijącdego serduszka to zero <3 . Obje bardzo się boimy. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso na to wygląda;) ale i tak najbardziej uspokoi mnie widok serduszka. Bo przy pustym jaju płodowym też beta pięknie rośnie a może nie być zarodka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Beta 793,32 mlU/ml w 16 dpo :)

ALE WIELKA BETA <3

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:13

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najczęściej najpierw widać serducho a słychac poźniej. Ale dziewczyny już w 5 tyg czasami słyszą. No a puste jajo płodowe się zdarza, dlatego gin radził umiarkowanie się cieszyć dopuki serduszka nie widać.

• naox Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :) Ja dziś miałam pierwsze mdłości i to na widok tostów z nutellą :( bu
    Teraz planuje śniadanie wielkanocne, bo jest u mnie. Pierwszy raz będę gospodynią pełną gębą. To rzeczywiście my musimy też chyba odpuścić <3...
    Dziś mierzę ostatni raz temperaturę, nie będę się stresować. było na szczęście 37,14.
    Ja na betę lecę też w poniedziałek. Ciekawe jaki wynik :D

p19uyx8dnezstxe3.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze przygotowuję prawie całe Święta. Mama i teściowa też coś tam zrobia, ale całą resztę przygotowuję ja;)

Niestety w tym roku tarara nie będzie bo ja kocham go z całego serca i nie zniosłabym widoku rodzinki, która go je kiedy ja nie mogę;(

• naox Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa ja też kocham tatar :( no ale i tak będzie, będę mogła na niego popatrzeć. Dostałam od swojego ginekologa nr do innego lekarza, który ma większe doświadczenie. Przyjmuje prywatnie, ale pracuje też w szpitalu, więc będę miała badania na nfz.
    Niestety pracuje w tym samym szpitalu co teściowa i jej facet. Chyba będę chodziła tam z przebraniu, bo nie mam ochoty im się chwalić, a nie daj Boże się dowiedzą, to będą mi zaglądać w kartę non stop. :/

p19uyx8dnezstxe3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina (naox mogę tak pisać?) a jakie masz stosunki z teściową?
    Moja tak bardzo czeka na wnuka albo wnuczkę. Nie dziwo bo ma już prawie 65 lat (męża urodziła mają 38 i to jej jedyne dziecko) dlatego nie chcemy przed nią tego ukrywać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez robie w pon ostatnia juz 4 betke. :)
    Ja wrocilam juz z firmy. donioslam L4 do kadrowej, pozegnalam sie z ludzmi. :) i teraz juz wypoczywam w domku. W ogole nawet prezes mi gratulowal :)
    Kij z tym ze tak wczesnie sie dowiedzieli. Beta ladnie rosnie. teraz juz powinno byc wszystko dobrze :)

Blair lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja no faktycznie. to pewnie przez dlugosc cykli. ja mialam co 28dni

alicja_, Blair lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście dziewczyny, że będzie wszystko dobrze.Ale mnie i tak uspokoi dopiero bijące serduszko :) Beta to tylko beta, ale serduszko to dopiero pewność, ze dzidzia jest cała i zdrowa:) Ciekawa jestem jakie to uczucie zobaczyć serduszko:)

Dziewczyny łączmy się wspólnie w bólu po utracie tatara :P
    Ja się czuję dziś dość dobrze:) oby tak zostało:)

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ