Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlicja beta w normie. Sprawdź na kalkulatorze BBF. Jak miałaś 24,6 to powinna być minimum 49,2 a masz 86,9. Czyli przyrosła 3 razy z kawałkiem tak jak u mnie. Była 20,6 powinna być 41,2 a jest 65 czyli też 3 razy taka. Ważne by mieściła się w normie. A duży i szybki przyrost też czasami oznacza ciążę mnogą
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Alicja beta w normie. Sprawdź na kalkulatorze BBF. Jak miałaś 24,6 to powinna być minimum 49,2 a masz 86,9. Czyli przyrosła 3 razy z kawałkiem tak jak u mnie. Była 20,6 powinna być 41,2 a jest 65 czyli też 3 razy taka. Ważne by mieściła się w normie. A duży i szybki przyrost też czasami oznacza ciążę mnogą
dzięki za odpowiedz! właśnie sprawdzałam na kalkulatorze i faktycznie prawie 3 razy wieksza
A Ty? myślisz o bliźniakach? chciałabyś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja jeśli będą to będę cieszyć, ale osobiście na rozgrzewkę wolałabym jedno:P Martwię, sobie jak dam sobie radę z jednym a co dopiero z dwójką u mnie jest szansa bo byłam na monitoringu w 12 dc i miałam jeden dojrzały pęcherzyk 16mm i drugi też spory 9mm. Owulacja była w 17 dc więc jeśli podrosły (a podrosły na pewno) to ten drugi też mógł pęknąć
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Flakonik jasne, że będzie
Ile razy zamierzacie robić betę? Ja robiłam już 2 razy. W przyszłym tygodniu zrobię 3cią. Jest sens robić więcej ?
mój ginekolog powiedział, że nie ma sensu robić więcej - to tylko niepotrzebny stres - a to przecież niewskazane dla nas:) -
nick nieaktualnyannielica wrote:alicja jeśli będą to będę cieszyć, ale osobiście na rozgrzewkę wolałabym jedno:P Martwię, sobie jak dam sobie radę z jednym a co dopiero z dwójką u mnie jest szansa bo byłam na monitoringu w 12 dc i miałam jeden dojrzały pęcherzyk 16mm i drugi też spory 9mm. Owulacja była w 17 dc więc jeśli podrosły (a podrosły na pewno) to ten drugi też mógł pęknąć
To był mój jeden z niewielu cykli bez monitoringu i przez to teraz nie wiem ile pęcherzyków dojrzało.
Po cichu liczę, że to będzie jedno dzieciątko, bo też jestem na razie przerażona wizją dwójki płaczącej naraz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie na kiedy macie unówione wizyty. Ja troche wczesnie 8 kwiecien (5tydzien i 6 dzien) i pewnie nie bedzie jeszcze widać serduszka. Mogłabym się umówić później ale jestem niecierpliwa.
Alicja 2 pęcherzyki to jedno ale przecież można mieć bliźniaki jednojajowe a tego nie przewidzisz;Palicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny