Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zostałam przy clexanie , boje sie zmieniać
Ja mam ciśnienie ok tylko puls mi szaleje czasami ;p ogólnie ja jestem niskociśnieniowiec" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Melduje się po wizycie: wszystko gra. Maluszek ma 11 mm i mrugajace serduszko. Jest jakiś maleńki kwiaczek, ale podobno mam się nim nie przejmować.
Violet Flower, agniecha2101, agulineczka, Magdaa21, futuremama, Daniela, Lotopałanka, Irminka1231, TaPaT, Dip88, Malinowa_Czekolada, marrakech2708, joasia8966, inaa, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Ja zostałam przy clexanie , boje sie zmieniać
Ja mam ciśnienie ok tylko puls mi szaleje czasami ;p ogólnie ja jestem niskociśnieniowiecKarmelkovaa lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mam taki piękny widok z okna dziś, że muszę się z Wami podzielić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a0a740f7328.jpgKarmelkovaa, bondzik007, Magdaa21, futuremama, Paula222, Daniela, ZUZAUK, Vivanillka, Violet Flower, Lotopałanka, Irminka1231, TaPaT, Dip88, Jagodagoi, Lilly_Ana, joasia8966, M.Ż., inaa, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Kai świetnie powodzenia!!:*
Kai lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Kochana czujesz brzuch boli Cię ciągnie czy coś ? jakoś tak mnie nie specjalnie i tak sie zastanawiam czy to dobrze
-
Karmelkovaa wrote:Ja zostałam przy clexanie , boje sie zmieniać
Ja mam ciśnienie ok tylko puls mi szaleje czasami ;p ogólnie ja jestem niskociśnieniowiec -
futuremama wrote:U mnie to samo. Ostatnio 105/59 a puls prawie 90
Ja to brzucha prawie wcale nie czuje i nie wiem czy to dobrze czy nie ;p czasami coś tam zakłuje lekko ;p jakby nie bolące cycki to bym wgl nie wiedziała ze w ciazy jestem ;pfuturemama lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
A ja właśnie przebeczalam ostatnie pół godziny,bo mnie strasznie zaczęło boleć znowu podbrzusze... Wzięłam no spe ale nie pomogła zabardzo. No nic...czekamy do jutra czuję się okropnie.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 biedna ;/ ja za to nie wiem co jest nie halo bo go praktycznie nie czuje ... i czekam na piątek... jutro przyniesiesz dobre wieści ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej Ja własnie wyszłam z USG. Lekarz nic nie zobaczył mówi że jeszcze pewnie za wcześnie. Endometrium mam 19mm i niespodziankę na prawym jajniku która ma 5,5cm .... Przynajmniej się wyjaśniło dlaczego tak mnie boli
M.Ż. lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
agniecha2101 wrote:Mam taki piękny widok z okna dziś, że muszę się z Wami podzielić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a0a740f7328.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 17:53
-
Dibolek wrote:Hej Ja własnie wyszłam z USG. Lekarz nic nie zobaczył mówi że jeszcze pewnie za wcześnie. Endometrium mam 19mm i niespodziankę na prawym jajniku która ma 5,5cm .... Przynajmniej się wyjaśniło dlaczego tak mnie boli
A kiedy masz kolejną wizytę? No pewnie może być jeszcze za wcześnie a ta "niespodzianka" to coś poważnego? -
Violet Flower wrote:A kiedy masz kolejną wizytę? No pewnie może być jeszcze za wcześnie a ta "niespodzianka" to coś poważnego?
Torbiel
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:27 kwietnia kolejne USG
Torbiel
Nie przejmuj się. Ja też mam teraz torbiel na lewym 4,5cm. Nie wiem skąd bo oba pęcherzyki z lewego jajnika w szczęśliwym cyklu pękły... Dr kazał obserwować i tyle
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Irminka, Patka gratuluje. Wspaniałe wieści przynosicie. Ja mam wizyte w nast wt ale teraz tak sie zastanawiam czy bede miala robione podczas tej wizyty usg. Fajnie by było jakbym miała robione ale nie nastawiam się. Tutaj w Danii robi się kobiecie na całą ciążę 2 usg. Jedno 11-13 tc i drugie 20 tc jak jest wszystko w porządku. Jeśli coś jest nie tak to wtedy robią częśćiej. Ehhh. No trudno jak mi we wt usg nie zrobią to pojedziemy z mężem do takiego lekarza polaka, ktory przyjmuje w Niemczech on mi zrobi usg i od razu na pewno powie co i jak.
Dibolek współczuje tego torbiela. Ja miałam w pierwszej ciąży polipaPatkaPatka lubi tę wiadomość