Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 wrote:Też myślę że stres dopiero odpuszcza w momencie kiedy już trzymamy maluszka w swoich ramionach i jesteśmy pewni że wszystko jest w porzadku
A w życiu Po prostu inne strachy są
Przynajmniej ja tak miałam i w sumie... dalej mam_Jagoda_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:A w życiu Po prostu inne strachy są
Przynajmniej ja tak miałam i w sumie... dalej mam
Kochana czujesz brzuch boli Cię ciągnie czy coś ? jakoś tak mnie nie specjalnie i tak sie zastanawiam czy to dobrze" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja już po, pojawił się dzidziuś i widziałam jak miga serce chociaż jeszcze go nie słyszałam, widziałam tylko jak coś mruga. Końcem tygodnia przyszłego jeszcze raz mam iść bo na razie dzidziuś bardzo malutki, ciąża przesunięta o kilka dni ale na razie wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 15:58
Karmelkovaa, agniecha2101, Violet Flower, Paula222, bondzik007, joasia8966, Dip88, futuremama, Magdaa21, Daniela, TaPaT, agulineczka, Miłka:), inaa lubią tę wiadomość
-
Cudowne wieści, ja dziś ostatnia betę robiłam i z poniedziałku z 1827 urosła do 3321
Paula222, futuremama, Lotopałanka, Daniela, TaPaT lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Super beta :-* dziewczyny ja chyba zniosę jajko do jutra, tak sobie leżę i już zaczynam sobie dobierać do głowy jakieś głupoty:-( czy ja już jestem jakaś nienormalna czy wszystkie tak mamy?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:Super beta :-* dziewczyny ja chyba zniosę jajko do jutra, tak sobie leżę i już zaczynam sobie dobierać do głowy jakieś głupoty:-( czy ja już jestem jakaś nienormalna czy wszystkie tak mamy?
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Irminka, Patka świetnie :* cudownie takie wieści czytać!
Ja zlecialam dzisiaj wszystkie apteki w mieście i w ŻADNEJ nie ma clexane. Lek deficytowy, niedostępny.. wszędzie proponowali neoparin. Mama mi jedno opakowanie załatwi ale z innej miejscowości. A co dalej? Nie mam zamiaru pół Polski dla clexanu zjeżdżać mimo ze moja gin nie każe mi neoparin tylko w razie wyjątku to chyba sie zdecyduje.PatkaPatka lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Irminka, Patka świetnie :* cudownie takie wieści czytać!
Ja zlecialam dzisiaj wszystkie apteki w mieście i w ŻADNEJ nie ma clexane. Lek deficytowy, niedostępny.. wszędzie proponowali neoparin. Mama mi jedno opakowanie załatwi ale z innej miejscowości. A co dalej? Nie mam zamiaru pół Polski dla clexanu zjeżdżać mimo ze moja gin nie każe mi neoparin tylko w razie wyjątku to chyba sie zdecyduje.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18